arkadaşlar allah aşkına kim ilgileniyorsa şu ilanlar kısmıyla bir el atın adam ilan veriyor adres yetersiz yeterli açıklama yok yazmış birkaç telefon numarası ara kardeşim sen ciddi satıcısan yeterli açıklama yaparsın yazarsın fiyatını eyvallah alan veya alaçak kişide seni arar site sorumluları ve yetkilileri yetersiz ilanlara müdahale edin lütfen
Site ve Üyeler Hakkında
siteye verilen ilanlar
Evet arkadaşlar ilanlarda hiç birşey yazmıyor.Resimde yok.Böyle giderse ilanları yayınlamıyacagız.
Mehmet ilan sayfasını tekrar elden geçirmemiz lazım, geçenlerde abim Haluk bir ilan yazmak için bir saat uğraştım ama bazı yazmak istediklerimi yazamadım dedi.
İlan Yazan Adam Bilmiyorsa Sitenin Suçumu. Bizim Yapacağımız En fazla Kayıd Formu Şeklinde İlan alınır.Eksik Doldurursa İlan Açılmaz. Ama Şahıs Tel bilgileri Vermiyorsa Ona ne yapcaz.
benim yaptıgım ilanların üzerine ilan yok :)
hakan abinin dediği gibi ilanı yazan kişi tam olarak yazmıyorsa sonradan yapılacak pek bi şey yok ilana resmi eklemeyi bilen çok az zaten...
O zaman öğretin, adam interneti bilgisayarı bilmiyor olabilir.nizipli_mehmet;221173 wrote:hakan abinin dediği gibi ilanı yazan kişi tam olarak yazmıyorsa sonradan yapılacak pek bi şey yok ilana resmi eklemeyi bilen çok az zaten...
İlan kısmında bir dizi düzenlemeye gidildi. Yeni tasarımcı arkadaşımız siteyi tanımaya çalışıyor. Kendisi bu konularda uzmandır, yeni tasrım ve moduller zaman içerisinde isteğe göre şekillenecektir. Zaten kolaylaştırıcı birçok yeni eklentiyi de görebiliyorsunuz sanırım.
Cevap yazmak için hesabınıza giriş yapın.