Nizip.com
Üye ol
Sorunlarımız Önerilerimiz

BU NIZIP IN OTOGAR I NE ISE YARAR ??...

Görüntülenme: …

ahmetaksoy Üye
..... BIZIM NIZIP IN OTOGARI ACABA NE ISE YARAR? VATANDAS MERAK EDIYOR?ACABA SEHIRLERARASI YOLCULUK YAPACAK BIR VATANDAS ANTEP TE MI?YOKSA KÜÇÜCÜK BIRECIK TEN MI BINECEK?
....evet sevgili belrdiye baskanim.halk merak ediyor bu OTOGAR ne için yapilmis veya ne ise yarar?diye sorar..bu konuda yanibasimizda bulunan BIRECIK e tüm otobusler girerken benim Nizipli vatandasim.birecik veya g.antebe gidip yolculuk yapiyor?peki soruyorum bu konuda herhangi bir çalisma varmi?merakla beklemekteyiz.hatta bazi esnaflar buraya ümitle bakiyordu?ama ne olduda bu otogarimiz pasif duruma düstü..sayin baskan.umarim iyi bir projeniz bura içinde vardir..sevgi ile kalin.umutla bir çalisma bekliyoruz?
ibrahim utkan Üye
evet,ahmet bey.bu sefer tesekkürle yetinmeyecem.benim yazacam bir konuyu dile getirmişin.gerçekten.otogar.tinerci.balici.Şarapçı ve fuhuş mafyasının barınak yeri haline gelmiş.ayni zaman da gerçekten.özellikle karadeniz ve içanadoluya ayni zamanda doguya gitmek için.tıpkı hastanedeki gibi.ya antep.yada kücücuk birecik e gitmek zorundayiz..sanki Nizip te iki firmadan başka firma yokmuş gibi davranılıyor.bu konuda yetkillilerin bir an önce harekete geçmesini bekliyoruz....ibram27
baraj Üye
sizi tebrik ediyorum
ayferulu Üye
Otogar bizim evin hemen yanındadır.Pek işe yaradığını ben de sanm?yorum.Sabancı'nın otogar ile ilgilendigini duymuştum.Sanırım burayı büyük bir market yapmak için satın almaya çalışıyor.Babamla bir arkadaşı konuşurken duymuştum.Marketin ismi ise Champion...Yani Fransızlar ile ortaklağa..
ahmetaksoy Üye
evet,ama Nizip e otogar şart?bence duydugunuz dogru fakat ,alıcı yanlış bu ..koç...olabilir .buda israil.ortaklıdır.çünkü israil ve koç Ş.URFA da büyük yerler almış,sıra bizim buraya geliyorıne dersiniz ayfer hn.otogara yakınsanız buralarda olan bitenden de muhakak haberdar ve rahatsız olmuşsunuz dur?selamlar.....
...................
ayferulu Üye
Evet..bakımsız ve çok pis..Yazık o kadar yapılan yatırıma...
ahmetaksoy Üye
ASLINDA BURASI ÇOK GÜZEL OLAB?L?R,OTOBÜSLERDEN G?R?? PARASI ALINMAZ,TÜM F?RMALAR ?LE D?YALO?A G?R?L?R VE HAREKETLL?L?K SAGLANA B?L?N?R?VERS?NLER B?Z?M DERNEGE ?K? AYDA TÜM BÖLGEYE TANITALIM.OLMAZ MI?
....................
guruguru Arşiv üyesi
Herkese açık mesaj: 3.828
abi haklısın ben bir üni. öğrencisi olarak geliş ve gidişlerde cok zorluk yasıyorum ya e-90 da bırakıyorlar veya gidişlerde antepten biniyoruz abi........ben kendime degil de ailem perişan oluyor ugurlamalarda ve karsılamalarda bu yerin ne kadara mal oldugunu bilmiyorum ama neden perişan bir halde neden elektirikleri borc yüzünden kesiliyor? neden diger sehirler ki gibi bir kazanc vasıtası olarak görülmüyor?bunu arastırıp yazarsanız sevinirim............
ahmetaksoy Üye
Aslinda Ilk Kuruluş Aşamasinda Bu Amaçli Kurulmuştu?fakat üzerine Düşülmedi Otogar şu An Harabeye Dönmeye Dönüşor Ancak
2 .firmadan Başka Firma Yok?bu Genişlenebilinir?memlekette Internet Salonu Veya Kahve Açilacagina Buralara Yatiririm Yapilsa Olmaz Mi?
..............
Ramazan Tarhan Üye
Yakında açılacak olan TEM otoyolu faaliyete geçtikten sonra Şanlıurfa-Diyarbakır ve Mardin Otobüsleri artık transit geçecekler.Yani Nizip'e uğramaları imkansız olacak.Nizip gene kendi içinde kendi firmaları ile bu seferleri vermeye devam edecek..yani kendi yağında kendisi kavrulacak.Burada sorgulanan geçmişte yapılması gerekenlerdir.Ama yapılmamış?.Gelecek için planlar hazırlamak lazım.TEM otoyola yakın bir yerde yeni bir otogar yapılırsa orasını bilemem.cazip hale getirilirse belki işler...
ahmetaksoy Üye
Yo ,ustadim,benim O Projeden Haberim Var çünkü Otogar Yapilmaya Karar Verilirken Tem E Göre Yapildi Hata Ta Bazi Uyaniklar Buralardaki Arazilerin Bir Kismini Satin Aldi. Bilginiz Olsun...
.........................
Ramazan Tarhan Üye
Yani Yeni Otogar Mi Yapilacak...yeri Nerde?..proje Nasil?..beni Bilgilendirirsen Memnun Olurum....
bekirsen Üye
Evet doğru sözü ne denir.
Ben bu konuyu 2003 yılında Yeni Şafak Gazetesi Bölge manşetinden okuyucularıma duyurmuştum ve yerel yönetime bu konuya el atmalarını istemiştim. Aradan 28 Mart seçimleri geçti ve yerel yönetim değişti ama otogar sorunu bir türlü değişmedi. Yeni yönetime gelen arkadaşların bu konuyu en kısa sürede çözmeleri gerekmektedir. Ben bir gazeteci-yazar olarak bu konunun üzerinde her zaman duracağım. Taki otogar canlanana kadar. Saygılarımla...
ahmetaksoy Üye
Hayir,hayir ,mevcut Otogar Dan Söz Ediyorum çünkü Tem çikişi Buradan Veriliyor Tipki Bolu Gibi Hazirdak Otogar Projeye Uygun Halde Yapildi..
.............
ahmetaksoy Üye
Bekir Bey,hoş Geldin,birlikte Yapsak Daha Iyi Olmaz Mi?
......................
benbaskan Üye
burada görev işletmeci arkadaşlara düşer onlar işi hemen kavrayıp doğu firmalarının temsilciliklerini alır iş yaparlarsa kazanırla bildiğim kadarı ile komisyonu %20
ahmetaksoy Üye
bence kimse tın demiyor teşvik olmalı bence

Cevap yazmak için hesabınıza giriş yapın.

WhatsApp iletişim