“34 yıllık evliyim, düğün videomuzu TERSTEN oynattıkça inanın mest oluyorum... En sevdiğim yer neresi mi?.. Karım nikah yüzüğünü parmağından çıkarıyor, nikah salonunda geri geri gidip kapıda bir arabaya binip caddelerde kaybolmuyor mu keyiften çıldırıyorum!..”
:D:D:D:D:D:D
hahahaha süper yazmissin abi
ancak bu kadar ifade edilebilir :))
ama gel $u 34 ü
14 seneye baglayalim
zira 34 sene önce video yoktu her dügünde:)
video playerde yoktu 80 lerde cikti sanirsam
Hiristiyanın birisinin karısı komaya girmiş öldü zandedip tabuta koyup ayin için kiliseye götürülmüşdini ayinden sonra tabut omuzlara alınıp tam kapıdan çıkacakken sutuna tabutu çarpmılar bu etki ile kadın kendine gelmişaha yaşıyor deyip hastaneye götürmüşlerderken kadın bir zaman daha yaşayıpbu defa gerçekten ölmüş bunun üzerine yine kiliseye götürüp dini ayinden sonra tabut omuzlara alınıp çıkarken ölen kadının kocası var gücüyle bagırmışLÜTFEN SUTUNLARA DİKKAT EDELİMSelamlarVay ammi vay
sakalli0727;220218 wrote:hahahaha süper yazmissin abi
ancak bu kadar ifade edilebilir :))
ama gel $u 34 ü
14 seneye baglayalim
zira 34 sene önce video yoktu her dügünde:)
video playerde yoktu 80 lerde cikti sanirsam
Adam filme almış, sonra VHS kasete aktarmış, sonrada dvd ye kaydetmiş:D
fsoyarik;220225 wrote:Hiristiyanın birisinin karısı komaya girmiş öldü zandedip tabuta koyup ayin için kiliseye götürülmüşdini ayinden sonra tabut omuzlara alınıp tam kapıdan çıkacakken sutuna tabutu çarpmılar bu etki ile kadın kendine gelmişaha yaşıyor deyip hastaneye götürmüşlerderken kadın bir zaman daha yaşayıpbu defa gerçekten ölmüş bunun üzerine yine kiliseye götürüp dini ayinden sonra tabut omuzlara alınıp çıkarken ölen kadının kocası var gücüyle bagırmışLÜTFEN SUTUNLARA DİKKAT EDELİMSelamlarVay ammi vay
M.ENES;220239 wrote:Bu adam cennete giderse, bu sitedeki bir çok insan cennete bu adamla girmez.
ben özellikle girmek isterim valla :))
merak ettigim orda meleklerlede tartisirmi ki
kardesim biz hakettik te geldik
sizin gibi burda dogmadik falan
devrimcilik yaparmi ki :)
keske müslüm abi gibi olsa diger muhaliflerde cizgisini bilse
ve icleri insan sevgisiyle dolu olsa
sakalli0727;220245 wrote:ben özellikle girmek isterim valla :))
merak ettigim orda meleklerlede tartisirmi ki
kardesim biz hakettik te geldik
sizin gibi burda dogmadik falan
devrimcilik yaparmi ki :)
keske müslüm abi gibi olsa diger muhaliflerde cizgisini bilse
ve icleri insan sevgisiyle dolu olsa
Hepinizi seviyorum çok sağolun, ne yapayım ben insanı seviyorum birde Nizipli olursa....:p ama şu Mahmud için düşünüyorum hala:D
müslüm akpek;220247 wrote:Hepinizi seviyorum çok sağolun, ne yapayım ben insanı seviyorum birde Nizipli olursa....:p ama şu Mahmud için düşünüyorum hala:D
Ne düşünüyorsun itiraf et, en çok beni seviyorsun işte.:p
Zamanında bir adam varmış, senin gibi o da hanımını çok seviyormuş.Bir gün hak vaki olmuş ve kadın vefet etmiş, defin işlemlerinden sonra herkes cenaze evine gelmiş taziyeler kabul edilirken bir ara ölen kadının kocasının kayıp olduğunu fark etmişler.Aramaya başlamışlar bir türlü bulamamışlar,adamın üzüntüden kendine bir şey yapacağını sanıp telaşlanmaya başlamışlar.Deken taziyeye gelenlerden birisi telaşı fark edip hayırdır bu ne telaş yahu demiş. Mevtanın kocası kayıp bulamıyoruz demişler, adam; ben buraya gelirken gördüm karşı eve giriyordu demiş.Telaşla herkes karşı eve gidip zile basmış açan olmayınca da kapıya bir omuz atıp içeri girmişler,birde ne görsünler adam kadınla yatakta.Tüüü utanmaz ********** adam daha karını toprağa vereli iki saat oldu bu ne rezilliktir demişler.Adam gayet pişkin; yahu siz ne diyorsunuz, ben üzüntüden ne yaptığımı biliyormuyum demiş.Biz erkekler karılarımız vefat edince çok üzülüyoruz, işte bizi kadınlardan ayıran özellik bu dermişim.
Müslüm ammi cennette herkes 33 yaşında olacak.İnşallah Mevlam razı olur bizi ve sizleri alırsa cennetine, Velhasılı senin 33 yaşındaki halini merak ediyorum.Varsa bir resim atarmısın.Başında sac var mı merak ettim de.:)
coskun;220446 wrote:Müslüm ammi cennette herkes 33 yaşında olacak.İnşallah Mevlam razı olur bizi ve sizleri alırsa cennetine, Velhasılı senin 33 yaşındaki halini merak ediyorum.Varsa bir resim atarmısın.Başında sac var mı merak ettim de.:)
Var ama şu an yanımda değil yarın görürsün, flinta gibi saçlarım vardı, bir sağa bir sola tarardım.:D