Resim kaynağı İstanbul Güngören Nizipliler Derneği tarafından hazırlanan ‘Nizipliler Gecesi’ davetlilere unutulmaz bir gece yaşattı. Granit otel’de yapılan ‘Nizipliler Gecesine’ İstanbul Güngören Nizipliler Dernek Başkanı Ali Ağır, İstanbul Gaziantepliler Dernek Başkanı Necati Göksu ve İstanbul yaşayan Nizipliler ile çok sayıda davetliler katıldı. Gecenin açılış konuşmasını yapan Güngören Nizipliler Dernek Başkanı Ali Ağır, dernek olarak yürüttüğümüz sosyal faaliyetler çerçevesinde bir arada bulunmaktan dolayı onur duyduklarını söyledi. İstanbul’da yaşayan Nizipli hemşerilerimizin her zaman yanında olduk. Onların sesi ve kulağı olduk diye konuşan Dernek Başkanı Ali Ağır’ın konuşmalarının ardından diğer konuşmacılar yer aldı. Yemekli yapılan ‘Nizipliler Gecesi’nde Gaziantep ve Nizip’e özgü yöresel yemekler ön plana çıkarken geceye katılan, pop star yıldızlarından İhsan Güvenç ve Adnan Orhan ile Mehmet Yakar birbirinden güzel şarkı ve türkülerle davetlileri coşturdu. Davul ve zurna eşliğinde halaylar çeken Nizip’liler unutulmaz bir gece yaşarken, geceyi düzenleyen Dernek Başkanı Ali Ağır’a
Bu geceyi kamera ile takip edip Nizip'lilere izletmeyen NRT'yi, davet edildikleri halde katılmayan mülki idari amir, Belediye Başkanı Fevzi Akdoğan ve söz verdiği halde katılmayan milletvekili Mehmet Sarı'yı kınıyorum. Kulaktan dolma haber yapmak kolay? İstanbul'da yaşayan Nizip'liler sahipsiz kaldığı için yerel yönetimlerde söz sahibi olamıyor.
Polen2734;219959 wrote:Bu geceyi kamera ile takip edip Nizip'lilere izletmeyen NRT'yi, davet edildikleri halde katılmayan mülki idari amir, Belediye Başkanı Fevzi Akdoğan ve söz verdiği halde katılmayan milletvekili Mehmet Sarı'yı kınıyorum. Kulaktan dolma haber yapmak kolay? İstanbul'da yaşayan Nizip'liler sahipsiz kaldığı için yerel yönetimlerde söz sahibi olamıyor.
MAHMUT ABİ SANKİ KIZMIŞSIN GİBİ:)
AMA KONUNUZ DA 100 DE 100 HAKLISINIZ,BEN SAHİP ÇIKMAYIM,SEN ÇIKMA,YETKİLİSİ ÇIKMASIN...UZAT TA UZAT LİSTEYİ.
BİR EL ATSALAR BİR ÇOK SORUN HALLOLACAK ,AMAAAAAAAA:mad:
müslüm akpek;219973 wrote:Senede bir kere yapılan yemeğe bizi temsil eden siyasiler gelmeyince hepimiz kendimizi sahipsiz hissediyoruz,kırgınlığımız bundandır.
bizi temsil eden değilde,temsil edemeyen siyasiler ,diyecektin her halde dilin sürçmüş:)
Sayın vekilimizin önemli bir nedeni olabilir, önyargılı olmamak lazım. Haksızsınız demiyorum, acaba diyorum !
Ayrıca butür etkinlikleri internetten canlı vermek için alt yapımız mevcut. Bana ulaşın etkinliği tabiki ücretsiz canlı olarak anında verelim. Gerekli olanlar ,
bir laptopunuz, bilgisara tanıtılabilen kaliteli bir ev kamerası ve ADSL bağlantısı.
admin;220016 wrote:Sayın vekilimizin önemli bir nedeni olabilir, önyargılı olmamak lazım. Haksızsınız demiyorum, acaba diyorum !
Ayrıca butür etkinlikleri internetten canlı vermek için alt yapımız mevcut. Bana ulaşın etkinliği tabiki ücretsiz canlı olarak anında verelim. Gerekli olanlar ,
bir laptopunuz, bilgisara tanıtılabilen kaliteli bir ev kamerası ve ADSL bağlantısı.
Sevgili Mehmet, sayın vekilimiz bizzat kardeşi Osman'ın verdiği kahvaltılı pazar buluşmasında bu geceye katılacağına söz verdi !? Hafta ortası da değildi ki, meclis toplantısı vardı desin? Bu kafa; sadece kendi anlayışındaki insanlarının düzenlediği toplantılara koşarlar, kendilerinden olmayanlar ağzıyla kuş tutsa inandırmazlar.Geçen yıl da İstanbul Nizipliler Derneğinin(Kadıköy) düzenlediği ''Yığınak'' ve Ramazan'da İftar yemeklerine de katılmadılar(?) Halbuki sözde inançları sözü yere getirmelerini emreder ama takiyye işte budur !...
Ankarada neler olduğunu bilmeyen sadece
basit bir yemek toplantısını düşünen insanlar elbette
vekilimiz Mehmet Sarının durumunu bilemez.
Mehmet Kardeşim sayın milletvekilimiz müsait olunca gelirim diye söz verdi.
Ama durum Ankaradaki olaylar meydanda.
Her toplantmıza siyasetçi gelecek diye bir beklenti içine girmek de bir o kadar
yanlış ve eksik bilgi
Kamuoyunu bu yöne itip
gerçek dernekçiliği de siyaset aracı olarak yapacaktır.
Buna ihtiyaç ta yoktur.
Bir yemek düzenleyip
organize yapmakta
aciz kalmak
biraz da insanlar bunu düşünmelidir.
Ben Mahmut Küçük Ağabeye nede
diğer insanlara şahsi olarak bir lafım yoktur.
Ama bütün olarak olaya baktığım zaman
Güngören Derneğinin
ne yapmak isteğini anlayabilmiş değilim.
felsefefe;220049 wrote:Ankarada neler olduğunu bilmeyen sadece
basit bir yemek toplantısını düşünen insanlar elbette
vekilimiz Mehmet Sarının durumunu bilemez.
Mehmet Kardeşim sayın milletvekilimiz müsait olunca gelirim diye söz verdi.
Ama durum Ankaradaki olaylar meydanda.
Her toplantmıza siyasetçi gelecek diye bir beklenti içine girmek de bir o kadar
yanlış ve eksik bilgi
Kamuoyunu bu yöne itip
gerçek dernekçiliği de siyaset aracı olarak yapacaktır.
Buna ihtiyaç ta yoktur.
Bir yemek düzenleyip
organize yapmakta
aciz kalmak
biraz da insanlar bunu düşünmelidir.
Ben Mahmut Küçük Ağabeye nede
diğer insanlara şahsi olarak bir lafım yoktur.
Ama bütün olarak olaya baktığım zaman
Güngören Derneğinin
ne yapmak isteğini anlayabilmiş değilim.
Güngören Nizipliler Derneği, geleneksel eğlenceli yemeğini en iyi şekilde organize ile anlı şanlı yapmıştır. Derneğin geleneksel yemeğine adet olduğu üzere bütün mahalli yöneticiler davet edilmiş ama özellikle miletvekilimiz Mehmet Sarı bir önceki kahvaltılı dürüm günü katılacağını açıkça beyan etmiştir. Bizim bu yazılarımızın dernek yönetiminin haberi bile yok ve yöneticiler siyasetten uzak insanlardır. Her Nizip'li mahalli yöneticilerini böyle geniş katılımlı günlerinde yanlarında görmeyi arzu eder. Siyasetçiler, neden kendileri cevaplamıyorlar da taraftarlarına ateş düşüyor, bunu anlamak mümkün değil?
Güngören Nizipliler derneği başkanı sayın Ali AĞIR az önce beni telefonla arayarak, dernekle ilgili bu tarz tartışmaların sitede yapılmamasını rica etti, derneğin etkinliklerine, gelmeyenleri biz asla eleştirmedik eleştirmeyeceğiz dedi, burada yazılanların Güngören Nizipliler Derneğini asla bağlamadığını ve kendilerinin fikirleri olmadığını söyledi, dolayısıyla bu konuyu burada kapatalım.