SAAT 9 bucuk civarlari ve sitede benden baska kimse yok
hepsi kurtlar vadisine gitmis
ne diziymis bu dizi
insanlari bu kadarmi baglarmis tv ekranina
bu kadarmi kopartirmis olagan hayattan
neden senaryolarla yatip kalkiyor herkes
oradakiler sadece senaryo
yönetmen ve senaristin insiyatifine birakilmis ordaki olaylar
i$in kötüsü ondan sonra da herkes bu olaylari gercek saniyor
sadece bir bölümüne baktim
korku ülkesi burasi dag basi izlenimi veren bir dizi
ama herkesin bekledigi gibi dag basi degil iste ülkemiz ollmayacakta
ya o senarist birilerinin kalem$örlügünü yapiyorsa
biraz gerceklere dönüp FÖTÜR sapkalari önümüze alip düsünme zamani gelmedi mi ?
simdi beni tek basima koydunuz ya
tek tek diziyi izleyenlerin yorumunu alayim
bakinca ne görüyorsunuz yada neyi görmek istiyorsunuz ?
Genç Muhabbet
Tek basımayım ben tek
Ben burdayım Hakan :)
reklamlar girdi galiba araya:)))))) reklam arasinda yazdigin cok kisa yazindan anlasiliyorOrhan Çelik;219706 wrote:Ben burdayım Hakan :)
evet reklama girdi :D
daha da CEMAAETE BISEY demiyorum ben :)))))))))admin;219712 wrote:evet reklama girdi :D
hakan abi sende 24 saat onlinemisin neyy:)))
valah bende anlamiyorum bu millet ne anliyor bu kurtlar vadisinden:)ekrana kilitleniyor herkes tik ses gelmesin diyorlar:)
yok berfin kardes...nizip com hep acik olsa bile tv falan izliyoruz internetten türk tvlerine izin vermiyorlar canak kurmak yasak bizim burda inan gel kurtlar vadisi zamaninda bi kisi bulamassin in cin top oynuyorberfinim84;219716 wrote:hakan abi sende 24 saat onlinemisin neyy:))) valah bende anlamiyorum bu millet ne anliyor bu kurtlar vadisinden:)ekrana kilitleniyor herkes tik ses gelmesin diyorlar:)
Senin evin barkın yokmu, git de yat.
Sakallı sen git yegenimin altını bagla
mamasını hazırla
nini hazırla sabah için ayrı öglen ayrı akşam ayrı olsun ha
sonra yemek bulaşık
dahasonra haftalık çamaşır ve ütü var
gadasını aldıgım
Selamlar
sakallı,inan bu diziyi hiç seyretmedim ve seyretmeye de niyetim yok.
hiç ilgimi çekmedi,ama seyredenlere de bir diyeceğim yok:)
dayi onlar nasil yapilirki ? bana engin tecrübelerinden biraz örneklemeler yapsan ve akil versen bunu diyorsak elimizde belgelerle konusuyoruz yani :) bulasik yikarken yemek yaparken resimlerin elimde:))fsoyarik;219730 wrote:Sakallı sen git yegenimin altını bagla mamasını hazırla nini hazırla sabah için ayrı öglen ayrı akşam ayrı olsun ha sonra yemek bulaşık dahasonra haftalık çamaşır ve ütü var gadasını aldıgım Selamlar
de yeri soyga.selamlar
Gece yarısına kadar bir insan niye uyumaz, demekki çocuğun bakımını yapıyor, hem Fatih'e laf yok ançeketli erkekler her zaman kazaktır.:Dsakalli0727;219776 wrote:dayi onlar nasil yapilirki ? bana engin tecrübelerinden biraz örneklemeler yapsan ve akil versen bunu diyorsak elimizde belgelerle konusuyoruz yani :) bulasik yikarken yemek yaparken resimlerin elimde:))
Ben hep çalışıyorum..fırsat bulup ne siteye girebiliyorum, ne de "Böcükler Vadisi" ne bakabiliyorum..:(
hakan abi sende flim bitmeye yakın yazmışsın herhalde ama ben bakmıyordum diziye bende sitedeydim saat 11 buçuk civarı...
aa öylemi bizede yasak geldi ama burdaki biz türkler ev bürosuna dilekce yazdik ee onlarda yaklasik 300 kiracisini kaybetmemk icin dilekceyi kabul ettiler simdi balkonumuzda canagimiz var ve bütün türk kanallari cekiyor:Dbence sizde itiraz edin abi öyle olmaz.. ay ne anliyorlar kurtlar vadisinden ben hic bakamam esim bakinca ben bilgisayara oturyorum:) sende tek degilsin abi variz yine buralarda.ben cok giremiyordum izine gittim geldim ama artik yine burda olurum:)sakalli0727;219717 wrote:yok berfin kardes...nizip com hep acik olsa bile tv falan izliyoruz internetten türk tvlerine izin vermiyorlar canak kurmak yasak bizim burda inan gel kurtlar vadisi zamaninda bi kisi bulamassin in cin top oynuyor
Almanya Türklere çanak anteni yasaklıyor, biz burada böyle birşey yapsak başta Almanya Avrupa ayağa kalkar.
sadece görünüm olan yerlere canak takılmamış semtlere izin vermeye bilirler''görünümü bozulmasın diye'' ama bulunan semtlerde izin alıp takabilirsiniz..almanyanın kanunu biraz burdan cok sertmiş...
aynen valah öyle müslüm abi almanyda okadar türk vatandaslarimiz ölüyor kimsenin bisey yaptigi yok ama almanlardan biri ölünce hemen türkleri suclu buluyorlar:confused:müslüm akpek;219908 wrote:Almanya Türklere çanak anteni yasaklıyor, biz burada böyle birşey yapsak başta Almanya Avrupa ayağa kalkar.
...
türk tvlerine izin vermiyorlar canak kurmak yasak bizim burda
........]
gercektren bizim ülkemizde bu yasak olsa herkes demokrat kesilir. bir yabancıülkeler (ecnebiler) bize insan haklarını ihlal ediyoruz diye savaş acarlardı, bir de demokrasi gerireceğiz diye ABD buraya girmeye çalışırdı .:(:):D:confused::p
agey, sormaya gerek yok adress bellii:)
dizi kriz çıkardı bakalım gelecek zamanda ne ne olacak dizi izlemmemiştim .şimdi merak etmeye başladım.
Cevap yazmak için hesabınıza giriş yapın.