Nizip.com
Üye ol
Resmi Kurumlar

1. Nizip Çalıştayı

Görüntülenme: …

müslüm akpek Üye
Değerli Çalıştay üyeleri,
Öncelikle hepinizi özellikle Kaymakamımızı kutlarım, genel mutabakatla Nizip sorunları çok daha kolay çözülecektir.
Benim Nizip'te en çok rahatsız olduğum, Nizip-Gaziantep arasında çalışan minibüsler, bunların acilen bir düzene sokulması gerekiyor, önerim otogardan hareket etmeleri ve şehir içine asla girmemeleri, her sokaktan Antep antep diye bağıran minibüsler çıkıyor, ayrıca fazla sayıda olan şirketlerin birleşmesi sağlanmalı ve her 15 dakikada bir araç kaldırılmalı, eğer bu konuda başarı sağlanamazsa İstanbul belediyesinin yaptığı gibi bütün minibüsleri halk otobüsü statüsüne sokup, kontrolleri belediye tarfından yapılmalı ve böylece belediyeye de büyük bir katkı sağlanmalıdır. (Eski Gaziantep yolundan çalışan minibüsler çok düzenli çalışıyorlar onlardan bir şikayetim yok)
İkinci konu ise gıda maddesi satan esnafın hijyene asla uymamaları, bu konunun hassasiyetle üstüne gidilmeli, kontroller sıklaştırılarak, hijyen mutlaka sağlanmalıdır.
Hepinizi kutluyor ve çalışmalarınızda başarılar diliyorum
Müslüm AKPEK 0532 228 08 59

Bu mesajı gönderdim inşallah dikkate alırlar.
Cali Üye
Umarim, Mustafa Bilici Bu Konuyu Okumustur...
ibrahim Üye
müslüm akpek;219475 wrote:Değerli Çalıştay üyeleri,
Öncelikle hepinizi özellikle Kaymakamımızı kutlarım, genel mutabakatla Nizip sorunları çok daha kolay çözülecektir.
Benim Nizip'te en çok rahatsız olduğum, Nizip-Gaziantep arasında çalışan minibüsler, bunların acilen bir düzene sokulması gerekiyor, önerim otogardan hareket etmeleri ve şehir içine asla girmemeleri, her sokaktan Antep antep diye bağıran minibüsler çıkıyor, ayrıca fazla sayıda olan şirketlerin birleşmesi sağlanmalı ve her 15 dakikada bir araç kaldırılmalı, eğer bu konuda başarı sağlanamazsa İstanbul belediyesinin yaptığı gibi bütün minibüsleri halk otobüsü statüsüne sokup, kontrolleri belediye tarfından yapılmalı ve böylece belediyeye de büyük bir katkı sağlanmalıdır. (Eski Gaziantep yolundan çalışan minibüsler çok düzenli çalışıyorlar onlardan bir şikayetim yok)
İkinci konu ise gıda maddesi satan esnafın hijyene asla uymamaları, bu konunun hassasiyetle üstüne gidilmeli, kontroller sıklaştırılarak, hijyen mutlaka sağlanmalıdır.
Hepinizi kutluyor ve çalışmalarınızda başarılar diliyorum
Müslüm AKPEK 0532 228 08 59

Bu mesajı gönderdim inşallah dikkate alırlar.

İnşallah :)
mehmetparlar Üye
bence birecik barajından acil nizipcayına bir ek sukanalı acıp balıkçılık ve barak ovasını sulu tarıma açmak yerinde olur
müslüm akpek Üye
mehmetparlar;222591 wrote:bence birecik barajından acil nizipcayına bir ek sukanalı acıp balıkçılık ve barak ovasını sulu tarıma açmak yerinde olur

Mehmet kot farkı çok fazlaymış o yüzden şimdilik olası görünmüyor bu fikir.
ibrahim Üye
16.01.2010 tarihinde yani bu cumartesi saat 10:00 da 3. çalıştay toplantısı vardır.

kaymakamlık resmi sitesine gönderilen mesajları yarın kaymakam beye ileteceğim, ilçemizin çeşitli sorunlarını aktaralım lütfen

https://www.nizip.gov.tr/nizip-calistayi.html
müslüm akpek Üye
İbrahim Akevlerle ilgili de bir mesaj gönderdim, inşallah dikkate alırlar.
YusufSerce Üye
ibrahim;222660 wrote:16.01.2010 tarihinde yani bu cumartesi saat 10:00 da 3. çalıştay toplantısı vardır.

kaymakamlık resmi sitesine gönderilen mesajları yarın kaymakam beye ileteceğim, ilçemizin çeşitli sorunlarını aktaralım lütfen

https://www.nizip.gov.tr/nizip-calistayi.html

Millet adina goreve talip olanlardan vazifelerini yapmayanlari azletsin.
ibrahim Üye
müslüm akpek;222727 wrote:İbrahim Akevlerle ilgili de bir mesaj gönderdim, inşallah dikkate alırlar.

inşallah :)

Cevap yazmak için hesabınıza giriş yapın.

WhatsApp iletişim