Nizip.com
Üye ol
Basından Nizip Haber

“Satış Elemanı Eğitimi Kursu” Bugün Başladı

Görüntülenme: …

Nrt Üye
Resim kaynağı

Nizip Ticaret Odası, İŞKUR ve Gaziantep MEKSA işbirliği ile düzenlenecek olan "Satış Elemanı Eğitimi" kursu için müracaat eden kursiyer adaylarının seçimi nedeni ile 02. Aralık 2009 Çarşamba günü mülakat yapıldı. Bununla birlikte 20 asil ve 10 yedek olmak üzere toplam 30 aday belirlendi. "Satış Elemanı Eğitimi" adı altındaki kursun açılışı bugün saat 13:00’te yapılırken açılış törenine MEKSA Müdürü İhsan Ercan, Öğretmen Sabiha Bakırcı ve Ticaret Odası Genel Sekreteri Serpil Gündoğdu konuşmacı olarak katıldı. 90 gün boyunca devam edecek, Nizip Ticaret Odası, İŞKUR ve Gaziantep MEKSA işbirliği ile düzenlenecek olan "Satış Elemanı Eğitimi" kursu için seçilen kursiyerlerin isimleri ise Nizip Ticaret Odasının web adresinde yayınlandı.

Devamı İçin Tıklayınız...
M.KÜÇÜK Üye
Ben 4,5 yıl tekstil sektöründe pazarlamacı olarak çalıştım.Eğer iyi bir pazarlamacınız yoksa sektörde sizde yoksunuz. Hayırlı bir iş olmuş kursiyerlere başarılar.
mustibalci Üye
Satış basit gibi görünsede çok ince bir meslektir. Bu konuda memleketimizde eğitilmesi gereken çok insan var. Memleketimizde ticaretini yaptığımız bir çok ürün var bunları iyi pazarlamak içinde eğitilmiş satış elemanllarına ihtiyaç var. Satış işini yaklaşık 10 yıldır yapıyorum.

Cevap yazmak için hesabınıza giriş yapın.

WhatsApp iletişim