Show TV'de başlayan diziyi, ürpererek izlendiğinden eminim. Mutlaka herkes o günlere gitmiş ve büyük trajedinin kendi özel hayatlarını nasıl kasıp kavurduğunu hatırlamıştır.Baskı, eziyet ve korkunun hakim olduğu o yıllarda hepimizin hatıraları arasında ya kendimize, ya çevremizde sevdiğimiz insanlara dair bir dram mutlaka saklı durmuyor mu? "Bu Kalp Seni Unutur mu?" 12 Eylül Darbesi ile başlayan bu dramları kuşatıcı ve adil bir dille anlatıyor. herkesin kendisinden bir şeyler bulacağı karakterler ve olaylarla... Bu dizinin, gerçeğe saygısı olan bir anlatımı var. Gerçeğe, yani yelpazenin neresinde olursa olsun herkesin hissesine düşen acılara insanca bir hassasiyetle yaklaşıyor.

Genç Muhabbet
Müslüm'e yüzde yüz katılıyorum,Oktay bunu dile getirdiğin için de sağol...
O günleri yaşayanlar olarak bir daha yaşanmaması için inanın neler vermeyiz ki.
'Bu Kalp Seni Unutur mu?'
Görüntülenme: …
izledim bir kismini bu dizinin
Bu diziyi özellikle seyretmiyorum, o günleri hatırlamak istemediğimden,bu anlatılanlar, hiçbirşey, çektiğimiz işkenceleri anlatsam dudaklarınız uçuklar, Allah o günleri birdaha göstermesin.
ecmain, Rabbim birlik ve Beraberliğimize gölge düşürenleri Oyununa getirmesin ülkemize ve milletimize huzur getirsin,o günler gitsin birdaha gelmesin...
müslüm akpek;218601 wrote:Bu diziyi özellikle seyretmiyorum, o günleri hatırlamak istemediğimden,bu anlatılanlar, hiçbirşey, çektiğimiz işkenceleri anlatsam dudaklarınız uçuklar, Allah o günleri birdaha göstermesin.
Müslüm'e yüzde yüz katılıyorum,Oktay bunu dile getirdiğin için de sağol...
O günleri yaşayanlar olarak bir daha yaşanmaması için inanın neler vermeyiz ki.
bu dizide olayların tarafsız ve objektif bir şekilde anlatıldığını düşünmüyorum.tamamen belirli bir kesime hitap ediyo.ülkemizin böyle karışık olduğu bir dönemde böyle bir dizi oynatılmasını hoş karşılamıyorum.bundan önce yine buna benzer bir dizi vardı:hatırla sevgili diye.senaryo bununla aynı,hep bir kesim işkence eziyet görüyo,diğer taraf ihbarcı,gambaz,kalleş ve daha sayabileceğim bir sürü hoş olmayan haslet.bu sizce objektif bakmak mı konuya.3 tane adam idam edilmiş o dönemde 40 yıldır onlarla ayaktayız.diğer tarafın da 6 idamı var,bu tarafsız ve objektif dizilerde hiç rast geldinizmi böyle birşeye.hep bir tarafı öven,mağdur gösteren görüntüler,masallar.o idam edilen 6 kişi ana kuzusu değilmiydi,onlarda vatan sevdalısı değilmiydi onlar neden anlatılmıyo.
ben bu dizilerin tarafsız olduğuna inanmıyorum.
ben bu dizilerin tarafsız olduğuna inanmıyorum.
Cevap yazmak için hesabınıza giriş yapın.