Genç Muhabbet
Bu halkın tiz oynu vurula, bir tek hidayetin ki kalsın.:D
Mahmut yüzünü unutacağız, bir ara görüşelim, seninde bayramın kutlu olsun.
Müslüm akpek bayramlaşıyor
Görüntülenme: …
Benimle niye kimse bayramlaşmıyor anlamadım.
Halkın sana küsmüş ama boşver...:)
Ağam ben her zaman emrindeyim!..;)
müsüm abi mübarek kurban bayrmaini en icten dileklerimle kutlar almanyadan sana kucak dolusu sevgilerimi yollar ellerinden öperim ...bayramin mübarek olsun
Hakan çok sağolasın seninde bayramın mübare olsun, el öpenlerin çok olsun, bahşişini banka hesap numaranı verde göndereyim.
xxhidayet;217667 wrote:Halkın sana küsmüş ama boşver...:)
Bu halkın tiz oynu vurula, bir tek hidayetin ki kalsın.:D
abi bayramın mübarek olsun ayrıca tüm hemşehrileriminde bayramları mübarek olsun...
müslüm abi nizipteki insanlara kurbanlıklarını kesip kavurmayı yemeden asla yazmazlar boşuna bekleme...
bu arada ben söylediklerimi yaptımda yazıyorum...:D
müslüm abi nizipteki insanlara kurbanlıklarını kesip kavurmayı yemeden asla yazmazlar boşuna bekleme...
Kavurma ha boğazınızda da mı kalmadı.
İyi Bayramlar...benbaskan;217690 wrote: müslüm abi nizipteki insanlara kurbanlıklarını kesip kavurmayı yemeden asla yazmazlar boşuna bekleme...
Bölükbaşı seninde bayramın kutlu olsun, kavurmayı götürdünmü sende.
Tüm islam aleminin kurban bayramı mubarek olsun.
Gazikent Nakliyat;217710 wrote:Tüm islam aleminin kurban bayramı mubarek olsun.
Mahmut yüzünü unutacağız, bir ara görüşelim, seninde bayramın kutlu olsun.
bayramın mübarek olsun MÜSLÜM ABİ nice saglıklı huzurlu mutlu bayramlara sevdiklerinle ailenle birlikte.
iyi bayramlar..
iyi bayramlar..
Sanada nice bayramlar diliyorum ailenle mutluluk içinde.berfinim84;217715 wrote:bayramın mübarek olsun MÜSLÜM ABİ nice saglıklı huzurlu mutlu bayramlara sevdiklerinle ailenle birlikte.
iyi bayramlar..
tesekkürler..bu bayram ailemle birlikteyim cok mutluyum allah herkesi aileleriyle bayramlar gecirmeyi nasip etsin..
bayramın 3 de dernekte görüşürüz inşallah.müslüm akpek;217716 wrote:Sanada nice bayramlar diliyorum ailenle mutluluk içinde.
Nizip.com ve tüm müslüman aleminin bayramının kutlarım ,
selamlar,
ilker
selamlar,
ilker
bayramın mübarek olsun müslüm ammi...bayram harçlığımı ptt havale ile yollarsan mutlu olurum..:)
Hepinizin bayram harçlıklarını postaya verdim ama geri geldi sizi adreste bulamamışlar.
Cevap yazmak için hesabınıza giriş yapın.