Nizip.com
Üye ol
Basından Nizip Haber

YEREL BASINDAN NE BEKLIYORSUNUZ?...ÖZGÜRCE YAZIN..

Görüntülenme: …

ahmetaksoy Üye
Sevgili dostlar ,bu alana yazacaginiz istemler.umarim.YEREL BASINA isik tutar....
bizlerden istemleriniz nedir?sizce basin üzerine düseni yapiyormu?yoksa yapmiyormu?Nizip li lerin basina bakis açisi nasildir?bu ve buna benzer her türlü önerilerinizi bekliyoruz......
.......
........
........
.............
NOT.en iyi yorum yapan dostlarimizi gazeteci olarak görevlendirecegiz..
oktay2 Üye
Nizip'te yerel bas?n oldukça zay?f...Bas?n demek sadece reklam demek degildir.ama malesef gazateler önceligini reklam alma pe?ine vermektedirler..Elbette reklam da gazetenin vazgeçilmez par?as?d?r.ama zaten 4 sayfa olan bir gazeteye yar?m sayfa tek reklam da verilmezki?
ahmetaksoy Üye
oktay bey,ben dedi?ine kat?lmiyorum..bas?n i?ini herkes yapamaz?imkan? olanlar ba?tan savma ve yagmur nerde yagsa tarlayi oraya ta??r?ama gercek gazeteci her ?ey yazar..reklam hususuna gelince ,AH O YOKSULLUGUN GÖZÜ KÖR OLSUN?derim...san?r?m bas?n zay?f dediniz..ben kat?lmiyorum dedi?inize...hesaplarına yazmak gelmiyor..ama yazanlar ve faturas?n? ag?r ödeyenler vard?r...amaç dogruluk olduktan sora o bildi?i her ?eyi yazar....sevgi ile kal?n.....

........................
ayferulu Üye
Nizip yerel bas?n?nda çal??an Bas?n Yüksekokul Mezunu kaç ki?i var?

Gerek görsel,gerek gazete....
ahmetaksoy Üye
AYFER HN..MALESEF AMA?BAZI BASIN MENSUPLARI VAR K? ,DEG?L BASIN YÜKEK OKULU,EL?NE K?MSE SU DÖKEMEZ?BUNLARIN ÇOGU ,BAZI NEDENLERDEN DOLAY? MESLE?? ?STEMEYEREK BIRAKTILAR...BAZILARI ?SE,HALEN MÜCADELE ED?YOR...VAR OLMAYA ÇALI??YOR..B?ZDE DEG?L,ANTEPTE B?LE YÜKSEK OKUL MEZUNU BULAMASINIZ...

......BU MESLEK ÇOK ZOR VE KOLAYDIR...GERÇEKLER? YAZARSANIZ..ZORDUR?

.......YALAKALIK YAPARSANIZ ÇOK BAS?TT?R...?AMA HER ?EYE RAGMEN,D?RENMEK LAZIMDIR.........

.......
kızılaslan tıp merkezi Üye
gazeteci olmak için yüksek okul mezunu olmak şart değildir yapacağı habere bağlıdır gazeteciyi şu şekilde açıklayabilirim bir gazeteci için ha ikinci dünya savaşı olmuş ha bir bisiklet kazası gazeteci için ikiside aynıdır çünkü ikiside birer haber özelliği taşır gazeteci her şeye haberci gözüyle bakar bir adamı köpek ısırsa haber olmaz ama bir köpeği adam ısırdığı zaman haber olur...
Thalep Üye
Bence gazeteciden beklenecek tek şey bağımsızlık ve tarafsızlık...

Cevap yazmak için hesabınıza giriş yapın.

WhatsApp iletişim