Nizip.com
Üye ol
Basından Nizip Haber

Garsonluktan Kickboks Dünya Şampıyonluğuna

Görüntülenme: …

Nrt Üye
Resim kaynağı

Geçmiş yıllarda ilçemiz Hacı Baba Tesislerinde garson olarak geçimini sağlayan Şahin Bayer, Kickboks Dünya Şampiyonluğuna yükseldi. 2001 yılında kickboks şampiyonluğunda Dünya birinciliği, 2003 yılında Avrupa Şampiyonu ve 2005 yılında ise Avrupa üçüncüsü olan Şahin Bayer bugün Nizip�e geldi. Dünya ve Avrupa Şampiyonu Şahin Bayer yaptığı açıklamada Almanya�da bir Güvenlik Şirketi çalıştırdığını bunun yanı sıra Almanya Cumhurbaşkanı Horst Köhler ve ünlü futbolcuların korumalığını yaptığını söyledi. Geçmiş günlerin anısına memleketine dönerek kendisine büyük destekler veren Nizip Belediye Başkanı Hacı Fevzi Akdoğan�ı, annesi Emine Bayer ile birlikte ziyaret etmek amacıyla Nizip Belediyesine geldiğini belirten 37 yaşındaki Şahin Bayer, Belediye Başkan Yardımcısı Murat Oğuz tarafından karşılandı. Dünya Şampiyonu Şahin Bayer ve Annesi Emine Bayer�a birer plaket takdim eden Başkan Yardımcısı Oğuz tebrik etti. Bu sayede bana her türlü destek çıkan Nizip Belediye Başkanı Hacı Fevzi Akdoğan�a teşekkür ediyorum diye konuşan Şahin Bayer, Nizip�i ve sevenlerimi asla unutmayacağım dedi.

Devamı İçin Tıklayınız...
M.KÜÇÜK Üye
Yanlış anımsamıyorsam İstanbuldaki Güngören Nizipliler Derneğindeki Müslüm abi bir zamanlar Hacıbekir tesislerinde lokanta çalıştırıyordu Şahin BAYAR'da o zaman o lokantada bulaşıkçılık yapıyordu ve bu işlere çok meraklıydı.Lokantada kebapçı olarak çalışan Osman diye bir arkadaş vardı ve Kunk-fu çalışıyordu.Şahin'de hep Osma'a özenirdi ve tıpkı jimlastikçiler gibi hareketler yapardı vücudu çok esnekti taa o zamanlardan bu işlerde başarılı olacağı belliydi.Tebrik eder başarılarının devamını dileriz.
müslüm akpek Üye
Nizipimiz için gurur kaynağı, başarılarınızın devamını dileriz.
servet BÜYÜKTEKE Üye
Nereden nereye çalışmanın ürününü almış arkadaş.''hiç bir başarı tesadüf değildir.'' buda günün sözü olsun.
nizipli_mehmet Üye
nerden nereye vay be niziptende varmış bi dünya şampiyonu ilk defa duyuyorum...
şahin bayer nizip Üye
M.Enes kardesimin yazdiklari dogru, birzamanlar Osman Hocama cok özendim ve ondan ders aldim. Bulasikcida oldugum dogru. Bu arada herkesin gecmis Kurban bayrami Mübarek olsun..

Birde Site yöneticilerinden ricam benim soyismim Bayer, Bayar degil düzeltirseniz sevinirim.

Selamlarr..

Sahin Bayer
M.KÜÇÜK Üye
şahin bayer nizip;217935 wrote:M.Enes kardesimin yazdiklari dogru, birzamanlar Osman Hocama cok özendim ve ondan ders aldim. Bulasikcida oldugum dogru. Bu arada herkesin gecmis Kurban bayrami Mübarek olsun..
Birde Site yöneticilerinden ricam benim soyismim Bayer, Bayar degil düzeltirseniz sevinirim.
Selamlarr..
Sahin Bayer
Sevgili Şahin beni hatırladınmı lokantanın yanında otelin bitişiğinde bizim marketimiz vardı.Benim ismim Mahmut KÜÇÜK.:)(Burada seni bulaşıkçı olarak lanse ettiğimi sanma sakın helal ekmek kazanmanın hiç ayıbı yok, seni hacıbekir tesislerinden de tanıyan çıkar diye ve nereden nereye geldiğini, azmin başarısını kanıtlamak için yazdım sevgili kardeşim):)
müslüm akpek Üye
Mahmut adamı kızdırma, kodumu oturtturur bak.
YusufSerce Üye
müslüm akpek;218004 wrote:Mahmut adamı kızdırma, kodumu oturtturur bak.

Boyle insanlara takilirken dikkat etmek gerek:)))) Vallahi tebrikler. Hem memleket icin gurur verici hem ulke icin.

Basarilarinin devamini diler diger genclere boyle ornekler olmasini temenni ederim.

Cevap yazmak için hesabınıza giriş yapın.

WhatsApp iletişim