Galiba sitemizin şuandan itibaren acil olarak bir dernekleşmeye ve yönetimini kurarak kurumsallaşmaya ihtiyacı vardır. Bunu geçen toplantıda AHMETKARADAĞ Beyle üstüne basa basa söylememize rağmen nedense hep gündem dışında kaldı.
Ben şimdi buradan; (admin bile istekli iken)kim ne niyetle istemedi,amaçları neydi gibi detaylara girmek istemiyorum. Ancak gayemizin önce ALLAH’ın rızası sonrasıda geleceğimize ve insanımıza yaşanabilir bir NİZİP’i bırakabilmek olsun.
Tüm üyelerden ricamız;
Kimse biryerlere gelmek için site üzerinden geçiş yapmasın,
özü sözü bir olsun,
adam gibi adam olsun,
isterse beşkişi olsun.....
Bu nedenle en yakın zamandaki toplantıya eski-yeni, yazan-yazmayan,küçük-büyük tüm üyelerin katılmasını arzu ediyoruz..Tabi bu konuda öncelikle sayın ADMİN’imizden ’’nasıl olur’’ yorumunu almamız gerekiyor..
haklısın derviş abi sana katılmamak elde değil Allah’ın izniyle tüm Türkiye’ye yaptığımız faaliyetlerden dolayı adımızı duyuracağız inşallah SAYGILAIMLA
Durum böyleyken, paylaşamadığımız şey nedir? İlçemizde hep Nizip kelimesinin Hizip’ten geldiği söylenir, biz bu düşünceyi burda değiştiremezmiyiz. Nizip insanında söz onusu memleketi olunca neler yapabileceğini ispat edemezmiyiz.
Derviş abi sana sonuna kadar katılıyorum, teşekkür ederim.
SEVGİLİ KARDEŞİM SENİN GİBİ VEFALI BİR İNSANDAN BÖYLE BİR GÜZELLİK VE TEKLİF GELECEĞİNİ HİSSEDİYORDUM.ŞAHSIM OLARAK YAZIN ADMİNİN KARDEŞİMİZİN ANNESİNİN BAHÇESİNDEDE BU GÜNDEME GELDİ AMMA HERKESİN DÜNYA MEŞKALESİ BU ÇALIŞMAYA İMKAN VERMEDİ.
İNAN BÖYLE BİR DERNEK KURARSAK ,TÜZÜKLER İLE FAKİR KARDEŞLERİMİZİ OKUTMA İMKANIMIZ DAHA KOLAY OLUR AYRICA YARDIM TOPLAMAK DAHA HOŞ VE GÜVEN VERİCİ OLUR. HAYDİ NİZİPTEKİ KARDEŞLERİM DERNEĞİMİZİ KURMAYA.SELAMLAR
Ben de Nizip.com’un dernekleşmesini hararetle arzulayanlardanım.Ancak bu derneğin kültür ve sanat ağırlıklı olmasını acizane tavsiye ediyorum.Yardımlaşma adı altında bir düzine derneğimiz var ilçede.Bu konuyu olgunlaştırmakta yarar görüyorum.selamlar...
Sayın MUSA hocam, ben burada isim koymak istemedim, sadeceNİZİP COMA yeni bir imaj belirlemekve ’’NASIL OLUR’’ları istişare üzere, sembolik isim olarak açmış olduğum bir konudur.
bu konü şimdi elzem oldu.hemen yönetim oluşması lazım yoksda Nizipcom infilak edebilir.çünkü her kafadan bir ses çıkmaya başladı. Nizipcom hepimizindir diyenlere görev vdüşüyor. bugün bana yapılan yarın herkese yapılır. yönetim oluşmalı ve kararlar orda alınmalı,saygı duyulmalı. sonu kötü yoksa.
Derviş eğer bu dediklerin havada kalırsa naneyi yersin haberin olsun. Tez zamanda başlat hemen hatırlarsan bu senin 2 yıl önceki projendi artık icraat görelim yaw. Elini çabuk tut yoksa adminle senin oraya baskın yaparız haberin olsun. :)))))))
Derneğin tüzüğünü hazırlayın, amaçlarını ve sorumluluklarını belirleyin. Görev taksimlerini yapın, daha sonra göreve gelecek arkadaşları belirleyin.
Ben kesinlikle başkan olmam. Başkanlığa kimlerin aday gösterileceğini ayrıca tartışalım.
okulda acılmak uzere aslında kurulsa çok ıyı olur durumu çok kotu olan ogrencılere aılelere yardım edılse çok guzel olur elımızden gelenı yapacagmıza ınamıyorum