Bayramın üçüncü günü, uygun bir mekanda, yemekli bir bayramlaşma ve muhabbet toplantısı yapmayı düşünüyoruz. Dördüncü gün Nizip dışından gelenlerin yola çıkma durumları olabileceğinden üçüncü günü uygun gördük. Mekan olarak Mehmet Karakaş'ın dükkanını düşünüyoruz. Daha iyi bir önerileriniz varsa paylaşabilirsiniz.
Nizipden Duyurular Etkinlikler
Arka bahçe müsait isterseniz bizim dükkanda yapalım.
Taziye evinde mangal iyi olur Mustafa:)
nizip.com Kurban Bayramı Programı
Görüntülenme: …
Bu konu yeni yanıtlara kapalı.
Kelle mumbar olacaksa bende gelirim.
Güzel olur bana her yer uyar:)
Mehmet istersen kelleyle mumbarı sen yaptır eve, tam 15 sene oldu mumbar yemedim.
ben bu bayramda nizip de yokum ya hemen bir proğram yapın bakalım:D
bide bayanlar icin biseyler yapsanız ya.hazır bende nizipteyken:D
Hoş gelmişsin, sefalar getirmişsin. İnşallah çikolatayla gelmişsin. Ben bizim bayanlara haber vereyim o zaman... :)
berfinim84;216909 wrote:bide bayanlar icin biseyler yapsanız ya.hazır bende nizipteyken:D
Le kebab yellenecek, her yer diyeceğine öneri de bulun. Yoksa sizin dükkan elden gider... :)
mehmet karakaş;216869 wrote:Güzel olur bana her yer uyar:)
inş. orada oluruz her zaman oldugumuz gibi...
Anlaşıldı kelle ve mumbara kimse yanaşmıyor.
müslüm abi, kelle ve mumbar AB kaldırdı yasakladı onun için kimse yanaşmıyor.
bayramın 3. gunu pazara geliyor birde hava güzel olursa kurban etini alan açık havaya pikniğe koşar o yüzden açık alanda yer bulmak bence zor
veya subiş gilin evinin damı olabilir :)
bayramın 3. gunu pazara geliyor birde hava güzel olursa kurban etini alan açık havaya pikniğe koşar o yüzden açık alanda yer bulmak bence zor
veya subiş gilin evinin damı olabilir :)
Subutay;216912 wrote:Le kebab yellenecek, her yer diyeceğine öneri de bulun. Yoksa sizin dükkan elden gider... :)
Arka bahçe müsait isterseniz bizim dükkanda yapalım.
kısmet olursa gelmeye çalışırım...
Bayramda sanayi sin sin eder ben yerinizde olsam sanayda yaparim hem bayramlasmayi hemde kebabi, Subutayda bir davulcu birde zurnaci tutsun tey len teyyy super olur... :)
taziye evi olabilir
mavi_şahin;216985 wrote:taziye evi olabilir
Taziye evinde mangal iyi olur Mustafa:)
Görende ölünün arkasından mangal yelliyler diye size g....... güler bari.:D Öldü de kurtulduk der gibi.:pmehmet karakaş;216986 wrote:Taziye evinde mangal iyi olur Mustafa:)
beni bir cıkolataylamı korkutuyorsun fatih .tamam sen topla bayanları kac kisi varki:confused:Subutay;216911 wrote:Hoş gelmişsin, sefalar getirmişsin. İnşallah çikolatayla gelmişsin. Ben bizim bayanlara haber vereyim o zaman... :)
İsteyen eşli gelebilir desek nasıl olur ?
Yok usta siz kadınların katıldığı bir buluşmayı düzenleyemezsiniz.admin;217005 wrote:İsteyen eşli gelebilir desek nasıl olur ?
Yer bulunmuştur. Bundan iyisi mi olur? Sen et günü biraz temizlik yap, o haliyle misafir alınmaz oraya... :D
İyi o zaman, ben söyledim bizimkine artık sen benim hakkımı ona verirsin. Çoktan beridir alaman çukulatası yemiyordum. :)
Le milleti kendimize güldürek mi? Sen hayırlısından gel de düğününde hoplarık.
mehmet karakaş;216947 wrote:Arka bahçe müsait isterseniz bizim dükkanda yapalım.
İyi o zaman, ben söyledim bizimkine artık sen benim hakkımı ona verirsin. Çoktan beridir alaman çukulatası yemiyordum. :)
berfinim84;217004 wrote:beni bir cıkolataylamı korkutuyorsun fatih .tamam sen topla bayanları kac kisi varki:confused:
Le milleti kendimize güldürek mi? Sen hayırlısından gel de düğününde hoplarık.
CumaLi Budak;216968 wrote:Bayramda sanayi sin sin eder ben yerinizde olsam sanayda yaparim hem bayramlasmayi hemde kebabi, Subutayda bir davulcu birde zurnaci tutsun tey len teyyy super olur... :)
Uçak biletini alayımmı.
aslında bizim işyeri güzel olur ama bayramda güvenlik dolayısıyla kapalı olacaktırr
ee hadi bakalım görek su bayanları:pbakalım kac kişi toplanıcak ..:)
[/QUOTE]
ee hadi bakalım görek su bayanları:pbakalım kac kişi toplanıcak ..:)
[/QUOTE]
admin abi esim yok maalesf onu getirmedim:De bende bı bayan olarak katılcak halim yok yaa:confused:admin;217005 wrote:İsteyen eşli gelebilir desek nasıl olur ?
Bu konu yeni yanıtlara kapalı.