Nizip.com
Üye ol
Genç Muhabbet

Boş verin İnglizceyi :)

Görüntülenme: …

Ramazan Tarhan Üye
1.Örnek; Bu cümleyi Tükçeye çevirin bakalım:Afyonkarahisarlılaştıramadıklarımızdanmısınız

Çevirisi;
are you one of those people who we unsuccesfully tried to make resemble the citizens of afyonkarahisar.

Sizce bu örneğin türkçesimi yoksa ingilizcesimi zor?

2.Örnek;Şimdi de Şu cümleyi İngilizceye çevirin bakalım:
üç cadı üç swatch saate bakıyorlar.hangi cadı hangi saate bakıyor?

Çevirisi;three witches watch three swatch watches.wich witch watch which swatch watch?

Şimdi yüksek sesle bu çevirinizi okuyun bakalım..telefuzda zorlanacakmısınız?

3.Örnek:Bir de bu cümleyi çevirmeyi deneyin bakalım:
üç travesti cadı üç swatch saatin butonuna bakıyorlar. hangi travesti cadı hangi swatch saatin hangi butonuna bakıyor.?

Çevirisi;three switched witches watch tree swatch watch's switches. which switched witch watch which swatch watch's which switch?

görüldüğü gibi tükçe konuşmak daha kolay boş verin ingilizceyi :))
müslüm akpek Üye
are you one of those people who we unsuccesfully tried to make resemble the citizens of afyonkarahisar.

Biz unsuccesfully Afyonkarahisar vatandaşların benzer yapmaya çalıştım bu kişilerin bir tane vardır.

three witches watch three swatch watches.wich witch watch which swatch watch?

üç cadı üç Swatch watches.wich cadı hangi Swatch seyretmek watch?

three switched witches watch tree swatch watch's switches. which switched witch watch which swatch watch's which switch?

üç açık cadılar ağaç Swatch watch's switch izleyin. hangi cadı hangi swatch izlemek anahtar,'s seyretmek açık?

İngilizce cümlelerin google da tercümesini yatırınca bunlar çıktı ben hiçbirşey anlamadım.
Ramazan Tarhan Üye
Sen google amcaya bakma...o tarzanca tercüme eder.. :))
YusufSerce Üye
Ramazan Tarhan;215821 wrote:Sen google amcaya bakma...o tarzanca tercüme eder.. :))

Senin yansittigin tercumelerin de tarzancadan farki yok yani:)))

Tabii Turkce sondan eklemeli dil oldugu icun o tur aslinda cok da anlami olmayan kurgulara rastlaya biliriz. Yalniz ingilizce veya baska bir dili de bununla kiyaslamak yapilan komiklikten ote gecmez.

Zaten hatayla hadi Turkceye cevirin denmis!
Afyonkarahisarlilastiramadiklarimizdan misiniz? Kolayca soyle cevrilebilir=

Aren't you we couldn't make Afyonkarahisar's?

Digerleri zaten 'tekerlemedir' yani bizde de butur ses benzerlesmeleri vardir.
müslüm akpek Üye
Yusuf seni siteye tercüman olarak alalım, maaşın 500kağıt, biyan şerbeti ve zahter ücretsiz.
YusufSerce Üye
müslüm akpek;215894 wrote:Yusuf seni siteye tercüman olarak alalım, maaşın 500kağıt, biyan şerbeti ve zahter ücretsiz.

Benim yazdiklarim anlasilamadigina gore benim icin de ayri bir tercumana ihtiyaciniz olacak:)))

He ya, gelirken getirdim meyani, ara ara yapip iciyorum vallahi iyi hatirlattin, hemen hazirladim:))))

Cevap yazmak için hesabınıza giriş yapın.

WhatsApp iletişim