Sizinle bir ömür daha yeni dostluklara... www.Nizip.com 7 yaşında
Sanırım 1998 yılında go.to/Nizip diye başlamıştım. O zamanlar bedava hostinglerde kuruluydu. Sonra 2000 yılında Nizip.com adını register edip paralı bir servera transfer oldum. O yıllarda bilgiye ulaşmak hala çok zordu, kime gittiysem kitap bastıracağız deyip bilgi vermekten kaçındılar. Karpuzatan dergilerinin elimde olan sayılarını scannerla taratıp digital ortama aktarırdım. Bir ara canlı yayın işine merak sarıp hükümet konağı civarındaki ezici kafeye kamera koydum. Kamerayı Suat Sabuncu göndermişti. Kısıtlı upload imkanları ve kafenin hatlarını kullanması yüzünden çok sıkıntılı yaptığımız yayın yinede ilgi toplar ve mailler alırdım. Zeugma ile beraber ulusal basında uzunca bir süre haber olmuştu Nizip.com. Hatta atv ve Kanald röportaj yapıp sabah haberlerinde yayınladılar. O zamanlar daha da iştahlanıp Zeugma ekibinin yanına gitmiş ve bilgi istemiştim, hiç unutmam biz kendi sitemizi kuracağız oradan alırsınız demişlerdi. O zamanlar arkamda sizin gibi kadirşinas dostlarım yoktu ve tek başıma birşeyler yapmaya çalışırdım. Fakat şimdi şükrediyorumki bu değerin farkında olan siz sevigli dostlarım, memleketleri için karşılıksız emek veriyorlar bu güzide siteye. Resmi aç
Eskileri karıştırırken bu arşiv sitesine ulaştım, belki nostaljiyi hatırlamak veya geldiğimiz noktayı karşılaştırmak istersiniz.
mehmet abı ALLAH RAZI olsun senden yaklasık 9 yıldır bu sıtenın sorumlulugu sıkılmadan yapıyorsun ve sonucu bızler cok ıyı oldu farklı kısıler tanıdık çok sey ogrenık senın sayende ve en onemlısı nızıp hakkında daha çok sey ogrendık senın sayende abı tekrar ALLAH RAZI OLSUN senı saygıyla selamlarız ve ıyıkı warsın çok TEŞEKKÜRLER umarız sureklı bu sıtenın basında olursun ve bızı kontrol edersın.
Gerçekten bu yapmış olduğunuz hizmet büyük bir hizmet olduğunu belirtmekte beraber,bu siteye katkı sağlamakla bizde mutlu oluyoruz. İnşallah daha nice yıllar beraber çalışırız. Resmi aç
Akif kardeşim,Rüstem ile birlikte biz bu konuyu zaman zaman konuşuyoruz.Gerçekten eline,yüreğine sağlık,her babayiğidin harcı değil.Yapmış olduğun bu hizmetten dolayı sana CANKESEN ailesi olarak İstanbul’dan kucak dolusu selamlar gönderiyorum.İnşallah bu yaz Nizip’e geldiğimde uzun uzun konuşuruz..
Abi bizim gibi memleketten uzakta yaşayanları memleketten kopmamasına, hatta memleketle irtibatını kesmiş insanların tekrar özlerine dönmesine vesile oldunuz. İnsanlar zaman zaman vefasızlık etse de Mevlam bu hizmetini karşılıksız bırakmayacaktır emin olun. Tekrar teşekkür...
mehmet abi,Nizip.com u sizden fayans alırken duymuştum.hatta bir iki göstermştiniz.Sonradan tiryakisi olacağım bu sanal metaforu nerden bilecektim?Hakikaten elinize,gönlünüze sağlık.Zamanında güzel bir adım atmışın.Öyle sanıyorum ki;Nizipin tanıtım konseptinde çok önemli bir kilometre taşı oldunuz.Kutluyorum ve desteğimi ifade ediyorum.Sağol!
SEVGİLİ ADMİNİM SANA BİNLECE KEZ TEŞEKKÜR EDERİM,SAYENDE NİZİBE TEKRAR, TEKRAR VE HER GÜN GELİP GİDİYORUZ.AYRICA SİZİN VESİLENİZ İLE OKADAR GÜZEL DOSTLAR EDİNDİMKİ SİZ DAHİL DEĞERLERİNİZİ ANLATAMAM.
ŞUNU AÇIKÇA YAZARIM Kİ,SİZSİZ BU SİTE ÖKSÜZ KALIR,SİZSİZDE BU SİTEYE KATILABİLECEĞİMİ HİÇ ZANDETMİYORUM.HÜRMETLE SELAMLAR