Nizipden Duyurular Etkinlikler
Sendemi brütüs:)
Mehmet ilaçlayacakmış ama o yapsa yapsa zirai ilaç döker oraya, çok temizlensin diye.:D
Sonunda Orhan'ıda yoldan çıkardık.:D:D
Ammi sen buraları bilirmidin?
sesleniyoz taziye evinde helva istiyoz karakaş...:D:D:D
Tamam akşam yaptıracağım.Yanlız boz fıstık yok:)
Toplandık
Görüntülenme: …
Her konuyu dinle açıklamayalım lütfen :DRamazan Tarhan;215243 wrote:Harfenenin bir başka açılımı da hatim okumadır..Herkes eline bir cüz alır ve bir saat içinde hatim indirilir.acaba bunu mu demek istedin :)
cuk...:D:D:D:Dadmin;215249 wrote:Her konuyu dinle açıklamayalım lütfen :D
Başka buluşacak yermi bulamadınız, ne işiniz var taziye evinde, koca Nizip'te yermi yok.
zeynel1982;215270 wrote:
Sendemi brütüs:)
taziye evleri domuz gribine karşı ilaclandımı?:confused::confused::confused:
mavi_şahin;215295 wrote:taziye evleri domuz gribine karşı ilaclandımı?:confused::confused::confused:
Mehmet ilaçlayacakmış ama o yapsa yapsa zirai ilaç döker oraya, çok temizlensin diye.:D
Aha karakaş bak! birde karakaşın vekaleti bende noter tastikli diyordu.:Dmehmet karakaş;215273 wrote: Sendemi brütüs:)
Ramazan Abi yardım et :):)M.ENES;215312 wrote:Aha karakaş bak! birde karakaşın vekaleti bende noter tastikli diyordu.:D
İstanbullular toplantımızı sabote ediyorlar :) Karakaş sen aldırma kardeşim toplantı gündemini sıcak tut yeter... Ramazan abinin dediği hatim olayına kafanı takma ben tek başıma okurum,bendemi çarka ayak uydurdum ne :)
Rahmetli eskiden eyi arkadaşımdı yorum yazık etmiş gendine.geceye katılacaklara afiyet olsun.Saygılar...
Orhan Çelik;215352 wrote:İstanbullular toplantımızı sabote ediyorlar :) Karakaş sen aldırma kardeşim toplantı gündemini sıcak tut yeter... Ramazan abinin dediği hatim olayına kafanı takma ben tek başıma okurum,bendemi çarka ayak uydurdum ne :)
Sonunda Orhan'ıda yoldan çıkardık.:D:D
Karakaş'ın bir ara yaptırdığı helva varmış çok methini duydum.
Yiyenlere sorim hakketen o kadar güzel miydi?
Yeter gari,kankamı kimseye yedirtmem.
Duyduğum kadarıyla, mezarın mermerlerinin de siparişini vermiş.
Mermek taşın üstünede "ALLAHIM BENİ BU NİZİPLİLERİN ELİNDEN KURTARDIĞIN İÇİN SANA ÇOK ŞÜKÜR" yazdırıyormuş.
Mermek taşın üstünede "ALLAHIM BENİ BU NİZİPLİLERİN ELİNDEN KURTARDIĞIN İÇİN SANA ÇOK ŞÜKÜR" yazdırıyormuş.
Bence ALLAH'IM BENİ BU MÜSLÜM ABİNİN ELİNDEN KURTARDIĞIN İÇİN SANA ÇOK ŞÜKÜR" yazdırıyordur.:D:D:Dmüslüm akpek;215365 wrote:Duyduğum kadarıyla, mezarın mermerlerinin de siparişini vermiş.
Sanki sen uğraşmadın Karakaşla hiç.
ilteris;215354 wrote:Rahmetli eskiden eyi arkadaşımdı yorum yazık etmiş gendine.geceye katılacaklara afiyet olsun.Saygılar...
Ammi sen buraları bilirmidin?
hemde nasıl olsada gene yesek şöyle peynirli meynirli...:D:D:Dcoskun;215359 wrote:Karakaş'ın bir ara yaptırdığı helva varmış çok methini duydum.
Beni öldürdünüz,şimdide helvamı mı yiyeceksiniz:)
Yer belli oldu:14 Nolu taziye evi.Coşkun Özkaya camii yanı.Petekevlerde.
benbaskan;215378 wrote:hemde nasıl olsada gene yesek şöyle peynirli meynirli...:D:D:D
Tamam akşam yaptıracağım.Yanlız boz fıstık yok:)
Bizde İstanbul'da taziye evi açacağız, burada helva yapıp merhum için yiyeceğiz, eyi adamdı yav.
İyi namazı kılıp geliriz İnş.
Cevap yazmak için hesabınıza giriş yapın.