Arkadaşlar uzun bir süredir bir araya gelemiyoruz.Üzerimizdeki ölü toprağını atmak için toplanmaya karar verdik.Bunun içinde en uygun mekanın taziye evi olacağını düşündük:)Toplanıp çay içip sohbet edeceğiz.Gecenin ilerleyen saatlerinde harfene yaparak kadayıf yemeyi düşünüyoruz:)
Tarih :6 Kasım Cuma Akşamı
Saat :19:00
Yer :14 Nolu taziye evi Coşkun Özkaya camii yanı.
Yok yok kesin bi çekmemezlik var...İstanbul toplantılarını kıskaniyorsunuz :))) hem başlık da çok enteresan olmuş..genelde kızlar kullanır...hadi kızlar toplanıyoruz...der gibi :)))
Ramazan Tarhan;215115 wrote:Yok yok kesin bi çekmemezlik var...İstanbul toplantılarını kıskaniyorsunuz :))) hem başlık da çok enteresan olmuş..genelde kızlar kullanır...hadi kızlar toplanıyoruz...der gibi :)))
Ramazan Tarhan;215115 wrote:Yok yok kesin bi çekmemezlik var...İstanbul toplantılarını kıskaniyorsunuz :))) hem başlık da çok enteresan olmuş..genelde kızlar kullanır...hadi kızlar toplanıyoruz...der gibi :)))
Ha ha ha ha haaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
mehmet karakaş;215142 wrote:Mesala biz kadayıf yiyeceğiz:) Toplam 50tl tutuyor kaç kişi var 10 kişi.50/10=5tl.Adam başı 5 tl verir herkes.Buna harfene denir:)
Bu kelime ben Nizip'ten taşındıktan sonra icat edilmiş her hal, ilk defa duyuyorum, ben bunu Alman usulu diye biliyorum.:)
slm arkadaşlar HARFANE DEMEK insanlar arasındaki baglılık ve dayanışma duygularını.müzikli eglence haline getirip bir gece şeklinde sunulmasına harfane denir .urFA SIRA GECELERİNDEKİ GİBİ..
nisanurum;215145 wrote:slm arkadaşlar HARFANE DEMEK insanlar arasındaki baglılık ve dayanışma duygularını.müzikli eglence haline getirip bir gece şeklinde sunulmasına harfane denir .urFA SIRA GECELERİNDEKİ GİBİ..
müslüm akpek;215144 wrote:Bu kelime ben Nizip'ten taşındıktan sonra icat edilmiş her hal, ilk defa duyuyorum, ben bunu Alman usulu diye biliyorum.:)
Tabi sen taşınırken daha Nizip Osmanlı toprağıydı ve dolayısı ile de Nizip halkı o zaman Osmanlıca konuşuyordu. Nizipliler TC kurulduktan sonra Nizip haneğine başladılar.:D Haklı adam nerden bilsin harfeneyi.
nisanurum;215145 wrote:slm arkadaşlar HARFANE DEMEK insanlar arasındaki baglılık ve dayanışma duygularını.müzikli eglence haline getirip bir gece şeklinde sunulmasına harfane denir .URFA SIRA GECELERİNDEKİ GİBİ..
Kardeşim bunlar senin yanlış bildiğini söylüyorlar, şunlara birşey desene.