M.ENES;214638 wrote::) Olur başka emrin.Bak bir tane aklıma geldi 80'lik dedenin biri hanımına seslenmiş, hanım sen ocağa suyu koy ısınsın oldu oldu,olmadı çay demleriz.:D:D:D
O seksenlik dedenge sole
Her gidişimizde çay içik.
Çayıda acı zuğum kimi
Görüntülenme: …
M.ENES;214638 wrote::) Olur başka emrin.Bak bir tane aklıma geldi 80'lik dedenin biri hanımına seslenmiş, hanım sen ocağa suyu koy ısınsın oldu oldu,olmadı çay demleriz.:D:D:D
felsefefe;214640 wrote:O seksenlik dedenge sole
Çayıda acı zuğum kimi
Dede'de iş bitmiş diyorsun yani.:pfelsefefe;214640 wrote:O seksenlik dedenge sole
Çayıda acı zuğum kimi
Polen2734;214647 wrote:Müslüm'den bir ricam olacak, balcan kebabı ekmeği açık ekmek(lavaş) olsun, yoksa ben kendime getireyim.Neyse ki, midem nisbeten iyi, balcan kebabına aş yeriydim, kan yapacak:))
He valla iyi hatırlattın abi yav, tırnaklı ekmekle balcan mı yenirmiş.Şimdi 20 kişi gelirse siz 60 tane açık ekmek yaptırın bence.:DPolen2734;214647 wrote:Müslüm'den bir ricam olacak, balcan kebabı ekmeği açık ekmek(lavaş) olsun, yoksa ben kendime getireyim.Neyse ki, midem nisbeten iyi, balcan kebabına aş yeriydim, kan yapacak:))
M.ENES;214650 wrote:He valla iyi hatırlattın abi yav, tırnaklı ekmekle balcan mı yenirmiş.Şimdi 20 kişi gelirse siz 60 tane açık ekmek yaptırın bence.:D
Valla karakaş gelmesse ben onun hakkını da yerim, Zeynele bırakmam.:Dmüslüm akpek;214654 wrote:5 tanesini sen yersin zaten, haa bu arada Mahmut hastalığın nasıl seyrediyor, bir sıkıntı yoktur inşallah.
Karakaşın bende noterden vekaleti var :DM.ENES;214659 wrote:Valla karakaş gelmesse ben onun hakkını da yerim, Zeynele bırakmam.:D
Tamam yorum ele diysen ele olsun.Gel genede biz karakaşın payını bölüşek senin boğazın fazla yok.Akrabeyik tama.:Dzeynel1982;214667 wrote:Karakaşın bende noterden vekaleti var :D
Karakaş balcan kebalı ile en kötü ihtimalle 3 dürüm götürüyor yarı yarıya paylaşırız hem akrabayık hemde de senin kankan karakaş :)M.ENES;214671 wrote:Tamam yorum ele diysen ele olsun.Gel genede biz karakaşın payını bölüşek senin boğazın fazla yok.Akrabeyik tama.:D
tikencan1;214698 wrote:görüntüler nefis bize yokmu birde nizipde yapsanız kıyamet kopmaz herhalde
Polen2734;214647 wrote:Müslüm'den bir ricam olacak, balcan kebabı ekmeği açık ekmek(lavaş) olsun, yoksa ben kendime getireyim.Neyse ki, midem nisbeten iyi, balcan kebabına aş yeriydim, kan yapacak:))
Geçmişine rahmet yorum Zeynel.Anlaştık.:)zeynel1982;214673 wrote:Karakaş balcan kebalı ile en kötü ihtimalle 3 dürüm götürüyor yarı yarıya paylaşırız hem akrabayık hemde de senin kankan karakaş :)
Cevap yazmak için hesabınıza giriş yapın.