Yazın gelmediniz mis kimin Uludag toplantısı yapsaydık ya.Çok teşekkür ederim nazik davetiniz için İnşallah Allahtan bir mani gelmesse gelmeyi düşünüyorum .Selamlar
Gurbetten Duyurular Etkinlikler
Bence sende gel, madem rüyana girdi, mutlaka gelmen lazım.
Kokuıyu nasıl alıyorsun be mübarek, sensiz İstanbul buluşması olurmu hiç tabiki listede varsın.:D
Istanbul balcan kebabı buluşması
Görüntülenme: …
Fatih doğru söylüyorsun biz motosiklet grubuyla gelip çadır kurmuştuk, inanın Bursada 40 derece olan ısı yukarıda 15-16 dereceydi çadırların önünde ateş yakmak zorunda kalmıştık, oksijeni bu kadar bol bir yer herhalde yok. İnşallah önümüzdeki sene gideriz.
bu benim dün gece rüyama girdi biletimi almış istanbula gidiyordum
mavi_şahin;214567 wrote:bu benim dün gece rüyama girdi biletimi almış istanbula gidiyordum
Bence sende gel, madem rüyana girdi, mutlaka gelmen lazım.
Mehmet Akif gelirse gelirim.
Gelecek şimdiden aldı uçak biletini, öyle değilmi adminim.M.ENES;214577 wrote:Mehmet Akif gelirse gelirim.
mahmut İlkeri yakala haberleşelim bak süprüz birde yemek varmış.Selamlar
Tevafuken sitede şööle bir gezinelim dedik... ortalık yıkılmış.
Beni de listeye ekleyin.
Müslüm-Mahmut abiler nerde, ben ordayım..:)
Beni de listeye ekleyin.
xxhidayet;214590 wrote:Tevafuken sitede şööle bir gezinelim dedik... ortalık yıkılmış.
Beni de listeye ekleyin.
Kokuıyu nasıl alıyorsun be mübarek, sensiz İstanbul buluşması olurmu hiç tabiki listede varsın.:D
Mahmut abi ve Zeynelden tık yok hayırdır.
Canın sağolsun kardeşim! gelirsem ben sizleri görmek için gelirim dermişim.
Allah bilir ya yenge işe başlamıştır, oda evde çocuk bakıyordur gelemez.:Dfsoyarik;214589 wrote:mahmut İlkeri yakala haberleşelim bak süprüz birde yemek varmış.Selamlar
İlkeri mutlaka getir mahmut gerekirse çocuğa biz bakarız burada.
Şu anda istanbulda olmak vardı ..................:)
Gidiş dönüş 120TL otobüs başkada bir masrafın olmaz kalkıp gelin.
Mahmut cumadan gidelim İnşallah bakarsın cuma akşamı bize bir cigköpte partisi yapan mapan olur.Selamlar
Yav sen de beni illaham zorla götürecin hocam ha.Şimdi kim yapr ki o köfteyi bize.:Dfsoyarik;214623 wrote:Mahmut cumadan gidelim İnşallah bakarsın cuma akşamı bize bir cigköpte partisi yapan mapan olur.Selamlar
Ben yaparım :D
etrafın sarıldı mahmut..teslim ol artık :D
Ee daha başka ne vardı...Yok mu arttıran.
Ne dersin fatih hocam tarhan çiy köfteyi yapacak,Balcan delisi Müso da mangalı yapacak.E künefelerde oktaydan daha Allahtan belamızımı istiyk nasip olursa gidelim artık.Yoksa şimdi bunlar vaz geçerler ha.Ayın 14'de havalar nasıl acaba. Ben yinede söz vermiyeyim kısmet olursa inşallah gelmeye çalışırım.
mahmut yeni fıkralar bul...bayatlar kokmaya başladı :)))
:) Olur başka emrin.Bak bir tane aklıma geldi 80'lik dedenin biri hanımına seslenmiş, hanım sen ocağa suyu koy ısınsın oldu oldu,olmadı çay demleriz.:D:D:DRamazan Tarhan;214637 wrote:mahmut yeni fıkralar bul...bayatlar kokmaya başladı :)))
Evet Mahmut yenilerini bul, eğer eskileri tekrar anlatırsan vanlıyı çağırırım bak haberin ola.
Cevap yazmak için hesabınıza giriş yapın.