Nizip.com
Üye ol
Basından Nizip Haber

Nizip Ülkü Ocaklarından Konferans

Görüntülenme: …

Nrt Üye
Resim kaynağı

Nizip Ülkü Ocakları İlçe Temsilciliği Cumhuriyetimizin 86. yıl dönümü münasebetiyle bir konferans düzenledi. Dün akşam saat 20:00’de Belediye Nikah ve Düğün Salonunda yapılan geceye konuşmacı olarak Gaziantep Üniversitesi Yardımcı Doçent Yunus Emre Tansü katılırken, Gaziantep Ülkü Ocakları Başkanı Fikret Alıncak ve Yönetim Kurulu Üyeleri, MHP Nizip İlçe Başkanı Mehmet Yılmaz ve Yönetim Kurulu Üyeleri, MHP Şehitkamil ve Şahinbey İlçe Başkanları ve Yönetim Kurulu Üyeleri ile çok sayıda davetliler katıldı. Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı’nın ardından açılış konuşmasını yapan Nizip Ülkü Ocakları İlçe Temsilcisi Mehmet Ulukuş, teşkilat olarak böyle bir etkinlikte bizleri yalnız bırakmadığınız için teşekkür ediyorum dedi. Ülkücü Gençliğin her zaman ve her yerde Türk Milletine hizmet noktasında bütün varlığını ve zamanını vereceğini belirten Mehmet Ulukuş, çocuklarımıza ve gençlerimize İslam ahlakı ve milli tarih şuurunu öğreterek Cumhuriyet’in kuruluş ilkelerine bağlı yetiştirmek olduğunu kaydetti. Daha sonra Gaziantep Ülkü Ocakları Başkanı Fikret Alıncak tarafından yapılan konuşmanın ardından şiir dinletisi sunuldu. Program Gaziantep Üniversitesi Yardımcı Doçent Yunus Emre Tansü’nün konuşmaları ile devam ederken gece slayt gösterimi ile sona erdi.

Devamı İçin Tıklayınız...
tytyhgtyhgh Üye
Düzenleyenlere teşekkür ederiz. Nizip halkı, Cumhuriyet'in karşı karşıya olduğu tehlikeye daha çok aydınlanmalıdır.Çünkü, hedeflenen kürdistan sınırları içerisinde yer almaktadır.
müslüm akpek Üye
Öğretim üyelerinin taraf olarak bu siyasi toplantılara katılmaları bence yanlış.
mrtbstsn Üye
müslüm bey herkesin siyasi görüşüne saygı duymak lazım
şunuda belirteyim ki ülkü ocakları bir eğitim yuvasıdır
burada yapılan faaliyetlerde eğitim ön plandadır kişi ve kurumların kimliğini bunlarla karıştırmak eğitim amacının dışına çıkar lütfen daha olumlu düşünün
müslüm akpek Üye
mrtbstsn;215412 wrote:müslüm bey herkesin siyasi görüşüne saygı duymak lazım
şunuda belirteyim ki ülkü ocakları bir eğitim yuvasıdır
burada yapılan faaliyetlerde eğitim ön plandadır kişi ve kurumların kimliğini bunlarla karıştırmak eğitim amacının dışına çıkar lütfen daha olumlu düşünün

Çok haklısınız ancak biz ne çektiysek siyasetten çektik, ülkenin yetkili bazı kurumları bağımsız ve tarafsız olmalı, ben lise ve üniversite dönemlerimde bu ayrımcılıktan çok çektim, okulumuzda sağ görüşlü hocalar kendi yandaşlarına , sol görüşlü hocalarda kendi yandaşlarına sürekli iltimas geçerek eğitimin seviyesini düşürüyorlardı, buna polisi ve askeri de eklersek içinden çıkılmayacak bir hal alır, benim yaşımdaki insanlar bundan çok çekti.

Herkesin mutlaka bir siyasi görüşü olmalı yoksa ot oluruz ama bazı kurumlardaki görevlilerin tarafsız olmaları gerekiyor, özellikle eğitim kurumları.
tytyhgtyhgh Üye
müslüm akpek;214453 wrote:Öğretim üyelerinin taraf olarak bu siyasi toplantılara katılmaları bence yanlış.
Müslüm kardeş, Ülkü Ocakları resmen dernek statüsündedir ve Cumhuriyet konulu seminerde bir Öğretim görevlisinin konferans verip katılımcıları aydınlatmasının neresi yalnış? Neden genel serzenişteki gibi her konuya mesaj yazma alışkanlığı içindesin? Üstelik Cumhuriyeti en hararetli savunuculardan bir olduğun halde, neden karşı çıktığını anlamak zor.
müslüm akpek Üye
Polen2734;215501 wrote:Müslüm kardeş, Ülkü Ocakları resmen dernek statüsündedir ve Cumhuriyet konulu seminerde bir Öğretim görevlisinin konferans verip katılımcıları aydınlatmasının neresi yalnış? Neden genel serzenişteki gibi her konuya mesaj yazma alışkanlığı içindesin? Üstelik Cumhuriyeti en hararetli savunuculardan bir olduğun halde, neden karşı çıktığını anlamak zor.

Mahmut abi ben yinede aynı görüşteyim eğitimciler tarafsız olmalı, en azından uygulamaları tarafsız olmalı ama gidin üniversitelere bakın, hocalar hala kendi yandaşlarına iltimas geçiyor, diğer öğrencilerde sınavlarında başarısız olma korkusuyla seslerini bile çıkaramıyorlar böyle eğitim olurmu.
İsterse cumhuriyetçi olsun farketmez.

Cevap yazmak için hesabınıza giriş yapın.

WhatsApp iletişim