Nizip.com
Üye ol
Genç Muhabbet

Doktor ailenin insanlık ayıbı !

Görüntülenme: …

MustafaO Üye
Yurdumuzun nadide şehirlerinden Nizip'e İzmir'den atanan Genel Cerrah Dr. bizzat şahit olduğum insanlık dışı bir ayıbını değerli Nizip halkıyla paylaşmak istedim. Umarım aşağıdaki yazıda bahsedilen tıp insanlarımız Nizip'te kabadayılık ve mekan basmalarıyla, ailece estirdikleri şiddet ile değil başarılı tıbbi hizmetleri ile anılmayı tercih ederler.

İlgili kınama yazısı şöyle:

" TEPECİK ARAŞTIRMA VE GELİŞTİRME HASTANESİNDE GÖREVLİ GENEL CERRAH DR. VE EŞİ DOKTOR YARATTIĞI ŞİDDETİ KINIYORUZ.
DR. VE DR. ‘I KINIYOR, SAĞLIK BAKANLIĞINI, TEPECİK ARAŞTIRMA HASTANESİ YETKİLİLERİNİ, DUYARLI BASINI VE SİVİL TOPLUM KURULUŞLARINI DUYARLILIĞA DAVET EDİYORUZ.
İzmir Tepecik Araştırma Hastanesinde genel cerrah ve doktor olarak görev yapan 2 doktor tarafından engelli çocuklara bireysel eğitim veren bir kurum 30.09.2009 tarihinde saldırıya uğradı. Saat 11:00 sularında engellilere hizmet veren bir özel eğitim merkezine “ENGELLİ ÇOCUĞUNA SESLENEN BİR ANNENİN SESİNE TAHAMMÜL EDEMEDİĞİ” gerekçesiyle eğitim kurumuna gelen Tepecik Araştırma Hastanesinde Çocuk Doktoru olarak görev yapan Dr. son derece yakışıksız bir şekilde yüksek sesle bağırarak kurumdaki engelli çocuklara ve kurum çalışanlarına hakaretler yağdırmaya başladı. Durum üzerine toplanan yaklaşık 20-25 mahallelinin de bizzat şahitliğinde gerçekleşen bu olay sonrası sakinleştirilemeyen ve konuşmaya yanaşmayan Dr. , ilgili herkesin kurum içerisine çekilmesinden sonra hakaret ve tehditlerine devam etti. Çağırılan polis ekibine hakarete uğrayan kurum sahibinin en azından komşuluk hatırına şikayet etmekten vazgeçmesinden cesaret alan Dr eşi Tepecik Hastanesi’nde Genel Cerrah olarak görevli Dr. eşinin yarattığı olaydan bir saat sonra eğitim kurumuna izinsiz ve kaba bir şekilde girerek kurum sahibi 70 yaşındaki yaşlı adamı yumrukladıktan sonra, kurum çalışanı 2 bayan görevliyi darp etmiş ve ciddi yaralanmalarına neden olmuştur. Kapıları da kırmakla hızını alamayan DOKTOR çalışanlara “Alevi Kılıklılar, Defolun ” şeklindeki eşrafı kışkırtıcı hakaretlere de devam ederek bayan çalışanlardan birinin başına ağır bir mobilya fırlattıktan sonra polislerin gelmesiyle zorla dışarıya çıkarılmıştır.
Durumun polise aksetmesi üzerine karakolda mağdur ve şikayetçiler ile görüşen Dr. çiftinin avukatları saldırıya uğrayan kurum sahibi ve ağır şekilde darp edilen bayanlara şikayetlerinden vazgeçmezlerse doktor çiftin mesleki hayatlarının tehlikeye gireceğini, çiftin henüz birkaç aylık olan çocuklarının bundan mağdur olabileceğini belirtmesi üzerine eğitimci kurum sahibi büyüklük göstererek şikayetinden vazgeçmiştir. Diğer şikayetçi yaralı bayanlar da kurum sahibinin ricası üzerine şikayetçi olmamışlardır.
Kaldı ki, annesinin seslendiğinden rahatsız olunduğu ileri sürülen engelli çocuğumuzun olmadığı aslen bir üst katta yaşayan aynı isimli 3 yaşlarındaki bir başka komşu çocuğu olduğu belirlenmiştir.
Ancak, burada en önemli zarar gören aslen engelli çocuklar olmuştur. Bu çocuklar, daha önce asansörde kapalı kalma korkusundan düzgün konuşma becerisini kaybeden 8 yaşındaki bir öğrenci, bu saldırı sırasında bir odada masa altına kaçıp altına yaptığı halde 2 saat boyunca kıpırdamadan sessiz bekleyen sonrası günlerde geceleri korkuyla uyanan Down sendromlu çocuk ve diğerleridir. Bu çocukların "O" günün sabahındaki hallerine dönebilmeleri için haftalarca psikolojik destek almaları gerekmektedir.
ASIL BU ZARARIN HESABINI KİM VERECEK? "

Dip Not: Tabibler Birliğinin ilgili açtığı soruşturma halen yürütülmektedir.
müslüm akpek Üye
Bir doktor'un böyle bir şey yapabileceğine inanmıyorum, işin aslını araştırmak gerek, doktoru cinnet derecesinde kızdıran olay aslında nedir acaba ben bir çocuk sesinden bu kadar rahatsız olacaklarına inanmıyorum, bu kınama yazısını kimin yazdığıda belli değil, ayrıca kınama yazısında AHLAKSIZ DOKTOR çalışanlara “Alevi Kılıklılar, Defolun ” denmesinide ben kınıyorum bir şahsa heleki doktora ahlaksız demek yargısız infazdır, yinede işin gerçeği bilinmeden sitemizde bu yazıyı yayınlamasaydınız.
esento Üye
Direkt yargılamamak gerek fakat şidettin her yönü kötü yazık şahsi ismilerinin bu şekilde zarar görmesi son derece utandırıcı bi durum.
sakalli0727 Üye
mustafa 0 selamsiz sabahsiz siteye dalarak.birine saldirman daha 1.mesajinda bu bile bence art niyetini gösteriyor.doktor icin sikayetci olmuyorsunuz karakolda !!! burda sikayet ediyorsun. ´bu kadar seyler olacak ve ben daha sikayetci olmayacagim,sonra da yeni görev yerindeki halki doktora karsi ön yargili davranmaya kiskirtiyorsun,olacak is degil yanii.ayrica asansörde kaldiktan sonra down sendromlu olan cocuk demissin.down sendromu dogustan olur.asansörle ilgili degil.saglikla ugasmasam bile bunu biliyorum,senin nasil bu detay kacmis gözünden anlayamadim...camur at izi kalsin mantigiyla harekett ettigin icin.attigin camur ters tepmis senin üzerine sicramistir,,,simdi sen bizim soracagimiz sorulara cevap ver.1-doktordan esinden nicin mekan sahibi sikayetci olmamistir ? 2-mekan sahibi sikayetci olmadiysa ordaki calisanlar kafasina mobilya yiyenler nicin sikayetci olmamistir karakolda ? 3-sen nizip comu yasalardan dahami üstün görüyorsunda orda yapmadiklarinizi burda istiyorsun.4-bu yaziyi yazmandaki amac nedir... 5-ayrica bir de kimligini aciklarsan seviniriz.... 6.önce senin sözlerine itimat etmemiz icin seni tanimamiz lazim...kendini tanitirmisin.DOKTOR BEYede yeni görev yerinde basarilar dilerim
coskun Üye
Hakan kardeşim adam diyorki sizde kafanıza mobilya yemeyin diyo. İkaz ediyor. Vatandaşlık şuuru içinde taaa ordan buraya dikkatli olun mesajı gönderiyor.
şikayeti olmamalarının nedeni de yazmış. İnsanlık yapmışlar görevden atılsalardı çocukları varmış madur olurmuş o cihetle yani.
sakalli0727 Üye
coskun kardesim ,bana göre vatandaslik $uuru degil bu.alevileri kiskirtmak gibi bisey.engelli hasta cocuklar diyerek ,,,,milleti yumusak karnindan yakalamak gibi bisey,bana göre kisisel gicikligini buraya tasimis o kadar ...bilincli vatandas yapilan yanlis karsisinda sikayetci olur.yok cocuklari varmis ta bilmemneymis sikayetci olunmamista.hangi doktor görevden atilmis bir adli suc karsisinda adamlar yanlislikla adam öldürüyor yada isini yapmiyor adam öldüren doktorlar bile görev basinda,,,meslekten ihrac olunurmusta falanmista filanmis...peki simdi görev yapacagi halka o insani sikayet ederken?nicin gece gibi olupta hatalarini örtmemis ?o kadar merhametliyken .... biraksinlar artik böyle ayak oyunlarini ....bizde biraz olaylara ters acidan bakalim....
coskun Üye
Yahu hakan işin gırgırındayım. Elbette adamın bir kini var ve buraya taşımız belli. :)
sakalli0727 Üye
cok kötüyük coskun biz:))))adam $öyle bir agiz tadiyla kinayamadi :))))oysa ne hayalleri vardii :))))nizip halki elinde pankartlar bu doktoru istemiyoruz yürüyüsleri falanlar filanlar fistanlar :))))) biz nizipliler farkliyik MISTAFA.
müslüm akpek Üye
Çamur at izi kalsın ama nizip.com da olmaz öyle şeyler.
müslüm akpek Üye
Mesajda doktorun adını silmiş bizimkiler keşke silmeselerdi ben direk konuşacaktım, bilen varsa isimleri bana özelden yazın da konuşalım, savunsunlar bari kendilerini, birde bu yeni üyelerin denetimi yine aksıyor sanıyorum.
boroboro Üye
sen merak etme mustafa ..burası izmir değil..boyunun ölçüsünü alır ..:)
rasimm Üye
Yahu burası mahkeme mi biri suçluyacak diğeri savunacak.....
Yargı ne oldu Türk Mahkemelri ne oldu???
Bize bunların doktorluğu lazım beraberinde bize davranışları lazım insan orda bir hata yaptıysa bur da da tekrarlıyacak diye bi şey mi var???
müslüm akpek Üye
rasim burası da bir mahkeme sayılır, her gün binlerce insanın girip takip ettiği bu siteninde bir kitlesi var, bu kitle karşısında kendilerini savunsunlar, bunda bir şey yok.

Cevap yazmak için hesabınıza giriş yapın.

WhatsApp iletişim