Atatürk Bulvarı, Metin Özmen Cami önünde Petek Evler yönüne giderken orta refüjün dibinde kendiliğinden kasisler oluşmuş. Ayrıca sebze halindeki kavşakta kilise yönüne giden caddede yolun ortasında bir telefon kapağı var. Caddenin seviyesinden yüksek duruyor. Benzer durumu şehrin başka caddelerinde de gördüm.
Bu yazdığım iki durum sürüş güvenliğini etkiliyor. Belediyeden bunlarla ilgilenilmesini rica ediyorum.
Son olarak kapalının karşısındaki trafik ışıkları neden o kadar beride?
aslında önce bu trafik ışıkları neden bu kadar çok kırmızıda bekletiyor insanları vallahi anlayabilmiş değilim.arabadan giderken ışıklara takılmayayım diye elimden geldiği kadar altarnatif yolları kullanıyorum.insanlar kırmızıda beklerken bazı zaman unutuyorlar ışıkta beklediklerini arkadaşları ile muhabbete dalıyorlar.tam tersine yeşilinde yanmasıyla sönmesi bir oluyor yöneticilerimize duyurulur.
havuza gelirken varda, giderken yok. Bir teknik elemana sordum "iki yönde birden olmaz dedi." !?
Bence şifa klinik köşesinde iki yan taraftan birer sn çalınsa olay bitecek gibi
admin;212784 wrote:havuza gelirken varda, giderken yok. Bir teknik elemana sordum "iki yönde birden olmaz dedi." !?
Bence şifa klinik köşesinde iki yan taraftan birer sn çalınsa olay bitecek gibi
Tam tersi her iki tarafta birden olmalı, yoksa bir tarafa yeşil diğer tarafa kırmızı yanarmı, eeeee şeyyyy yanarmı yanar,:D:D burası Nizip.:confused::confused: