Nizip.com
Üye ol
Resmi Kurumlar

Hizmet standartları semineri

Görüntülenme: …

Metin Kılıçparlar Üye
Resim kaynağı

İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Mahmut KURT tarafından;Hatice Seyit Çeker İlköğretim Okulu Çok Amaçlı Salonu'nda ilçemiz okul ve kurum müdürlerine "Kamu Hizmetlerinin Sunumunda Uyulacak Usul ve Esaslara İlişkin " seminer düzenledi.
NİZİP İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ HİZMET STANDARTLARI TABOLUSU

SUNUM>>

Devamı İçin Tıklayınız...
müslüm akpek Üye
Tavana asılı duran o cihaz salonun tüm güzelliğini bozmuş, aslında o cihazları tavana tutturmak için çok daha şık orjinal askılar var, Türk işi olmuş.
mahmut Üye
müslüm bey görünüş değil görevi önemli. bazı kişiler görevini bazı kişiler görünüşüne önem verir. ama herkes hangisiinin önemli olduğunu da bilir.. :)
xxhidayet Üye
müslüm akpek;211304 wrote:Tavana asılı duran o cihaz salonun tüm güzelliğini bozmuş, aslında o cihazları tavana tutturmak için çok daha şık orjinal askılar var, Türk işi olmuş.

Çağırmışlar bir demirci ustasını ;'Nasıl edek ağam..nasıl tavna tuturak bu zırtaboz aleti?!!..' demişlerdir.
Usta da balkon demiri gibi tuturmuş işte..:confused:
Bundan iyisi şamda kayısı.:p
müslüm akpek Üye
mahmut;211340 wrote:müslüm bey görünüş değil görevi önemli. bazı kişiler görevini bazı kişiler görünüşüne önem verir. ama herkes hangisiinin önemli olduğunu da bilir.. :)

Mahmut sizler doğuda yaşıyorsunuz, batıda yaşayan bazı kendini bilmezler, öyle şeyler anlatır ki burada, şaşırıp kalırsınız, Nizip'e yapılan bir yatırımın hemen dış görünüşüne bakar ve bir kulp takmak için açık ararlar, sonrada işte bakın bu kadar parayı buralara akıtıyorız ama yapılan işe bakın, bunlar kıro bunlara ne gerek var bu kadar lükse derler, ben dikkat ettiyseniz hep Nizipteki yapıların dış görünüşleri hakkında yazıyorum, nizip.com da yayınlanan Nizip resimlerini (evleri resmi binaları ve çevre düzenlemesini) çevremdekilere gösterdiğimde inan şaşkına dönüyorlar, yani bizi artık küçümseyemiyorlar, biraz uzun oldu ama ne demek istediğimi anlamışsındır sanırım.

Cevap yazmak için hesabınıza giriş yapın.

WhatsApp iletişim