Eski Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Celal Doğan, ''Bu süreci (Demokratik Açılım), seçime malzeme yapacak noktaya hiç bir siyasi partinin taşımaması lazım. Demokrasi sadece Kürtlere değil tüm kesimlere gereklidir'' dedi.
müslüm akpek;211047 wrote:Üstadımız Sayın Celal Doğan sonunda piyasaya çıktı, henüz bir partiye üye olmayan Celal Doğan'ı Mustafa Sarıgül'ün partisine katılmaya çağırıyoruz.
Ne oldu Baykala hayırdır.Kral öldü yaşasın yeni Kral mı?:D
M.ENES;211059 wrote:Hayır! hayır! Sarıgül için diyorum ben.
Ben Baykalcı falan değilim ki, başka sol parti olmadığı için CHP nin kayığına bindirdim sizi, Sarıgül'e bakacağız sonra karar vereceğiz. Hem bu Sarıgül benim hanımın akrabası olur.
müslüm akpek;211061 wrote:Ben Baykalcı falan değilim ki, başka sol parti olmadığı için CHP nin kayığına bindirdim sizi, Sarıgül'e bakacağız sonra karar vereceğiz. Hem bu Sarıgül benim hanımın akrabası olur.
Vaayyy! Yav Müslüm abi ben seni ne kadar çok seviyormuşumda haberi yokmuş. Hadi bakalım Sarıgül başbakan olur sende şişliye belediye başkanı olursun.:p
müslüm akpek;211047 wrote:Üstadımız Sayın Celal Doğan sonunda piyasaya çıktı, henüz bir partiye üye olmayan Celal Doğan'ı Mustafa Sarıgül'ün partisine katılmaya çağırıyoruz.
Valla hayranım sana.. Tam ben yazacaktım, sen benden önce yazmışsın.:)