Nizip.com
Üye ol
Basından Nizip Haber

Başhekim Öztop’tan Doktorlara Mesai Denetimi

Görüntülenme: …

Nrt Üye
Resim kaynağı

Geçtiğimiz günlerde Nizip Devlet Hastanesine Başhekim olarak atanan Mehmet Cengiz Öztop görevine hızlı başladı. Adana Numune Hastanesinde Göğüs Cerrahisi Uzmanı olarak görev yapan Mehmet Cengiz Öztop’un Nizip Devlet Hastanesi başhekimi olarak atanmasından bu yana daha sağlıklı ve daha kaliteli hizmet sunabilmek amacıyla gece gündüz mesai denetimleri yaptığı öğrenildi. Alınan bilgiye göre Nizip Devlet Hastanesi Polikliniklerinde görevli doktorların mesai saatlerini denetleyen Başhekim Mehmet Cengiz Öztop, iddiaya göre bazı doktorların 10:00 ile 11:00 saatleri arasında göreve geldiklerini tespit ettiği iddia edildi. Saat 08:30’da mesaisine başlaması gereken poliklinik doktorlarının geç saatlerde hasta kabule başlamaları nedeniyle poliklinik önlerinde yaşanan yığılmaların önlenmesi amacıyla uygulanan mesai denetimlerinden bazı doktorların rahatsız olduğu iddia edildi. Başhekim Öztop, doktorların saat 08:30’da mesailerine başlaması için tebligat çıkarıldığı öğrenildi. Aslen Gaziantepli olan 38 yaşındaki Başhekim Mehmet Cengiz Öztop’un çevresine “yönetim anlayışımızda kendimizi hasta ve hasta yakınları yerine koyacağız" ve “doktorların hastanede görevde olması gereken saatlerde hastaneye hizmet etmek zorundadır” dediği bu ilke doğrultusunda çalışmalarına devam edeceği öğrenildi.

Devamı İçin Tıklayınız...
servet BÜYÜKTEKE Üye
çok şükür birileri bunu görecekmi diyordum
müslüm akpek Üye
Neredeyse bütün devlet memurları aynı durumda, işe gelseler bile 10.00 dan önce asla işe bakmazlar, sabah gelince önce kahvaltı yaparlar, sonra çay ocaklarında sigara ve çay içerler daha sonra yerlerine geçerler ama bu seferde günlük gazetelere bakarlar, daha sonrada sanki akşam benle yatmışlar gibi suratları bir karış, buyur ne istiyorsun derler.

Sitede yazan devlet memurları şimdi bana yüklenecek, ama İstanbul gerçekten böyle.
fsoyarik Üye
Ammi ayıp oluyor ha.Heheeeeeeeee selamlar
müslüm akpek Üye
fsoyarik;209937 wrote:Ammi ayıp oluyor ha.Heheeeeeeeee selamlar
Aleyküm selam, Fatih genelde devlet memurları yukarıdaki tablodaki gibi, bu gün gibi meydanda. Çok örneğini yaşadım ben.
xxhidayet Üye
Ben de eski bir devlet memuru olarak Denetimi yapan Amiri en kavli duygularımla selamlıyorum..
fsoyarik Üye
Zaten saglıkta Hekim odaklı açılım yapmak lazım ne zaman hekimle hasta arasında para ilişkisi biterse ve insan odaklı yaklaşım sergilenirse çok daha verimli hizmet sunulabilir.Selamlar

Cevap yazmak için hesabınıza giriş yapın.

WhatsApp iletişim