Resim kaynağı İçinde bulunduğumuz Ramazan Ayı münasebetiyle engelli çocuklara bayram öncesi kıyafet yardımı etmek için harekete geçen Gökkuşağı Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi ile Ahtapot giyim mağazasının bu konuda yapmış olduğu çalışmalar tamamlandı. Geçtiğimiz Mayıs ayı içerisinde Nizip Osmanlı Parkında engelli çocuklar yararına kermes düzenlediklerini söyleyen Gökkuşağı Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi okul müdürü Akif Yenidoğdu, bu kermesten elde edilen gelir sayesinde onlarca öğrenciye kıyafet yardımı yapılacağını söyledi. Ahtapot Giyim mağazası ile birlikte ortak yapılacak yardımların engelli çocuklara ulaştırılacağını ifade eden okul müdürü Akif Yenidoğdu engelli çocuklarımızın unutulmaması gerektiğini söyledi. Öte yandan Ahtapot Giyim mağazası iş yeri sahibi Aziz Büyükkayın yaklaşık 100 engelli çocuğumuzu giydirmenin mutluluğunu yaşıyoruz dedi.
ii hoşta aha bu engelli kardeşimizde yürüyor ya da işte bu engelli kardeşimiz artık iş sahibi olabilecek haberleri duyalım.
allah senin hayrını kabul etmesin .yarabbi böyle giydirdik yedirdik diyenleri ıslah et.
madem giydirdin ne diye ''' heyyyy ulen bakın ben şu reh. merkezinin bilmem neyiyim bakın giydiriyom '' demenin ne anlamı var.
allahım sana dua ediyom: sen var ya eğer göstermelik iş yapmışlarsa telef et onları. eğer bi çıkar gözeterek yapmışlar allah rızasını unutup yapmışsa hayrını kabul etmeyesin...aminnnnnnnnnnnnn
yetimhanedeyken gelirdi süslü püslü kadınlar birimizi kucaına alırdı tabi etrafta gazteciler kameralar ...vahh yavrum ahh yavrum diye diye pozlar verilirdi ...sen bize en büyük kazığı kucağına aldığında attın be kadın....madem gelecen yalnız gelsne bi sürü gaztecei dolu süslü kadın sanki baloya geldiniz...ooof ulannn offf...evet bilmem beyimizin hanımı arkadaşlarıyla bebeleri ziyarete gitti...sevdiler onları öptüler çikolata şeker verdiler....biz sadece anne baba istiyoduk gerzekalılar şekermiş ....sen al o şekeri...tevbe bak yine eski günlere döndüm ...ah felek derdin neydi benle