Nizip.com
Üye ol
Basından Nizip Haber

Motosiklet ve Mobilet Türü Araçlara Sıkı Denetim

Görüntülenme: …

Nrt Üye
Resim kaynağı

Nizip İlçe Emniyet Müdürlüğü Trafik Tescil Denetleme Büro Amirliği Ekipleri tarafından Nizip İlçe Merkezinde motosiklet ve mobilet türü araçlara yönelik denetim yapıyor. Günün belirli saatlerinde yapılan uygulamalar nedeniyle bir açıklama yapan Trafik Tescil Denetleme Büro Amiri Cevdet Sökmen, günün 4 saati boyunca motosiklet ve mobilet türü araçlara yönelik denetim yaptıklarını söyledi. Yapılan denetimlerde sürüsü belgesi, sigorta, plaka, kask ve muayene kontrolleri yapıldığını söyleyen Trafik Tescil Denetleme Büro Amiri Cevdet Sökmen, bu denetimlerde trafik kurallarına uymadıkları tespit edilen ve sürücü belgesi olmayanlara 560 TL , plakasız, sigortasız ve muayenesiz trafiği kullanan motosiklet sürücülerine 1200 TL para cezası uygulanarak aracın ise trafikten men edileceğini ifade etti. Ayrıca kazaya karışan araçların % 60’ının motosiklet ve mobilet türü araçlar olduğunu hatırlatan Büro Amiri Cevdet Sökmen kazaların yaşanması için sürücülerin dikkatli olmalarını istedi.

Devamı İçin Tıklayınız...
müslüm akpek Üye
Bu denetimlere kask kontrolüde eklenmelidir.
orhanatak Üye
ya nizipte kask takmayı yersiz buluyorum çünkü çok yakın mesafe buna çözüm bulunsa iyi olur bence
müslüm akpek Üye
Orhan kardeşim ayağın takılıp düşsen bile kafanı çarpıp ölebilirsin, motosiklet düşmek için yapılmış bir araçtır, motora binerken düşeceğini bilerek bineceksin o yüzden çok basit bile olsa bir kask hayatını kurtarır, takılması bence mecburi olmalıdır.
mustafasahin Üye
müslüm akpek;208000 wrote:Bu denetimlere kask kontrolüde eklenmelidir.
ya müslüm abi şehir içinde gideceğin en yüksek hız 40 km bu sıcaklarda ksk hiç çekilmiyor
müslüm akpek Üye
mavi_şahin;208117 wrote:ya müslüm abi şehir içinde gideceğin en yüksek hız 40 km bu sıcaklarda ksk hiç çekilmiyor
40Km az bir hız değil bu hızla duvara toslarsan kesin ölürsün, unutmayalım motosikletin kaportası senin giydiğin elbisen ve kaskın.
Sıcak konusunda haklısın ama ben yinede kaskın takılması taraftarıyım.

Cevap yazmak için hesabınıza giriş yapın.

WhatsApp iletişim