Nizipte iftar kaçta okunuyor, gerçi ben seferi olacağım ama.
Nizipden Duyurular Etkinlikler
ne demek istedigimi... beduaa etttim:)
Bu arada çok kıymetli iki misafirimiz olacak İnşaallah beraber geleceğiz.
Çoook Güzel Olacak İnş.. Çoookkk :D
kelleyi severim ama kurban bayraminda severim sadece:))
hele su mercimekli corba nasil olacak acep..icine zehir koyma haaaa:D:D:D
Çaktırmadan avea'dan reklam bile almışsın :)))
2009 Nizip İftar Yemeğimiz yaplıdı 7.sayfa
Görüntülenme: …
arkadaşların canı sağolsun ne önemi varki cumali sorun değil sonuna kadar malzemeleri getirir ve yoğururumda...CumaLi Budak;207352 wrote:Tuncayıma Ağır Olmazmı? etin Kiloo 18 milyon :)
Haydin Tuncaya bir Ortak Bulalım..
sayın büyüklerim k bakmayın ben katılamayacagım dersanem var 5 30 da çıkıyoruz cuma günü de 1 saat etüd eklendi k bakmayın
seni alırız biyerdenmavi_şahin;207453 wrote:sayın büyüklerim k bakmayın ben katılamayacagım dersanem var 5 30 da çıkıyoruz cuma günü de 1 saat etüd eklendi k bakmayın
salata benden ...
nasıl nedemek müslüm abi anlıyamadınmı??müslüm akpek;207306 wrote:Bu ne demek şimdi.
ne demek istedigimi... beduaa etttim:)
Biraz farklılık olsun İslim kebabını da bir deneyelim...
Pirinç pilavı ile birlikte yenir ama firik pilavı varken pirinç pilavının yüzüne kimse bakmaz :)
Orhan kardeş firik pilavını ben çok severim o na göre yap haaaa :)
Pirinç pilavı ile birlikte yenir ama firik pilavı varken pirinç pilavının yüzüne kimse bakmaz :)
Orhan kardeş firik pilavını ben çok severim o na göre yap haaaa :)
Kasım abi anlamadım Şimdi islim Kebabı bendenmi demek istiyorsun? yoksa ben yanlışmı anladım? :)
Yok doğru anlamışsın :) benden..... İnşaallah.CumaLi Budak;207470 wrote:Kasım abi anlamadım Şimdi islim Kebabı bendenmi demek istiyorsun? yoksa ben yanlışmı anladım? :)
cumali neden en kolayini sen sectin:))))))
Gara ocak da kelle pişirtirim dedim ağır olur dedi mehmet abi bende Çorbayı aldım zaten anam yapacak ben değil...:)
o kadar becerikli olmadigini biliyorum kardasim:Dbu sicakta kelleyi kim yer cumali haslandircanmi milleti:p:DCumaLi Budak;207474 wrote:Gara ocak da kelle pişirtirim dedim ağır olur dedi mehmet abi bende Çorbayı aldım zaten anam yapacak ben değil...:)
Geleninde gelmeyeninde başımızın üzerinde yeri var Abim...Kasım Böler;207471 wrote:Yok doğru anlamışsın :) benden..... İnşaallah.
Çoook Güzel Olacak İnş.. Çoookkk :D
Senin eski gonşuların günde 3 öyün yiyyy :) maşallah heç hasta olduklarını görmedim... Sende Kelleye yabancı değilsin heheheh :Dberfinim84;207477 wrote:o kadar becerikli olmadigini biliyorum kardasim:Dbu sicakta kelleyi kim yer cumali haslandircanmi milleti:p:D
:Dsenin komsularin kardasim onlar ben uzak kaldim onlardan:ponlara bisicik olmaz iyi besleniyorlar istersen ögren niye hasta olmadiklarini:DCumaLi Budak;207479 wrote:Senin eski gonşuların günde 3 öyün yiyyy :) maşallah heç hasta olduklarını görmedim... Sende Kelleye yabancı değilsin heheheh :D
kelleyi severim ama kurban bayraminda severim sadece:))
hele su mercimekli corba nasil olacak acep..icine zehir koyma haaaa:D:D:D
İstanbuldan Nizip'e otobüsle gece yolculuğu yapacaksın niçin seferi ouyorsun ki,akşam İstanbuldan vuracaksın kafayı sabah Nizip'tesin haleyi şareye getirme:Dmüslüm akpek;207444 wrote:Nizipte iftar kaçta okunuyor, gerçi ben seferi olacağım ama.
Akşam biri dizüstü bilgisayara takılan şu gsm modemlerinden varsa getirebilirmi?
Hani vnn mıdrı tnnmıdır
Canlı verelim şu iftarı

Resim kaynağı
Hani vnn mıdrı tnnmıdır
Canlı verelim şu iftarı
admin;207498 wrote:Akşam biri dizüstü bilgisayara takılan şu gsm modemlerinden varsa getirebilirmi?
Hani vnn mıdrı tnnmıdır
Canlı verelim şu iftarı
Çaktırmadan avea'dan reklam bile almışsın :)))
aksam yine canli yayinmi var... Adminim siz isi büyüttünüz valah:)bizler burdan sadece bakiyoruz:(
YA işte bu aletten bulabilirsem, veririm yayını . Yoksa yıldızların altında biz bize iftarlarız.
cihaz bulunur Admin abi ..Nizipte iftar kacta oluyor...
19:05 de
yalnız aleti bulursak 18:00 gibi başlarız İnş.
Bir bana bu aletten bulsuuuun
yalnız aleti bulursak 18:00 gibi başlarız İnş.
Bir bana bu aletten bulsuuuun
İnş. bende orada olmaya çalışacağım benlik bi şey war mı?
30 tane açık ekmek getir
Tamam Abi başka bişey lazıım mı?
Cevap yazmak için hesabınıza giriş yapın.