Seni Seviyorum SENİ SEVİYORUM ! Sadece kim oldugun degil, sen oldugun icin ve seninle beraberken kim oldugumu, benligimi anladigim icin. SENİ SEVİYORUM ! Sadece kendine yaptiklarin icin degil, bana kattigin güzellikler icin. SENİ SEVİYORUM ! İcimdeki cocugu, sakli kalmis ben'i yeryüzüne cikardigin ve sana ihtiyacim oldugu her an tüm duyarliliginla yani basimda oldugun icin. SENİ SEVİYORUM ! Elini kalbimin üzerinde hissettigim zaman, üzüntülerimi alip, onlarin yerine simdiye kadar hic kimsenin basaramadigi o sicakligi, o ictenlik isigini bana duyurmayi basardigin icin. SENİ SEVİYORUM ! Hayatimi kutsal bir sevgi tapinagina cevirdigin ve her günümü yasam senligine, unutulmayan siirlere dönüstürdügün icin. SENİ SEVİYORUM ! cünkü, sen, simdiye kadar hic basaramadigim seyleri, kendimle dost ve barisik olmayi ve hic bir zaman tadamadigim kadar mutlu olmami sagliyorsun. ve bütün bunlari yalnizca sözlerinle, dokunusunla yada isaretle degil, kendin olmakla yapiyorsun
Güneşin başka iklimleri aydınlatmaya,başka gönülleri ısıtmaya gittiği şu saatlerde kağıdı,kalemi elime alıp,seninle dertleşmek,yalnızca sana yazmak ve yalnızca seni özlemek geliyor içimden.Sana yazmak.''Sana seni Yazmak''
Seni ve yüreğimde anlam bulan duyguları...Sana ait yüreğimin derinliklerinden kopup gelen artçı şokları anlatmak ve toprağı alnından öperken yağmur taneleri,tüm banliğimle sana yağmak istiyorum...
Bu gece dudaklarımdan dökülen her kelimede sen varsın ve yine sen varsın yarım kalan sevdamın eksik taraflarında.Bomboş ve sessiz kaldırımlarda yürürken seni haykırıyorum sensizliğin inadına! Bu sensizlik gecesinde sevdamın en ücra köşelerine seni yazıyorum.
Bu gece gene yağmur yağıyor.Yağmur yağıyor gönlümün sensizlikle yanan her yerine.Yağsın,yağsın ki saklasın sensizliğimde döktüğüm gözyaşlarımı!Ve yine saklasın sensiz geçen bomboş hayatı...
İşte seni haykırıyorum sensizliğe alışamamış yüreğime,işte seni yazıyorum!!!
Bu gece gene yağmur yağıyor.Senyoksun oysa biliyorum ve üşüyorum sensiz kaldığım saatlerde. Gözyaşlarımı efkarıma kattım bu gece. Sevdamı,umudumu ve seni kızgın bir sel gibi kalbime akıttım.
Bu gece yağmurla beraber gözyaşlarım yağıyor ve ismini yazıyor sensizliğin acısı ile kıvranan kaldırımlara.Süzülen her damlada sen vardın ve yine sen vardın gecenin en karanlık anında. o,doya doya bakamadığım gözlerin,gözlerimin içine bir kez daha değseydi ve tebessümünden bir gül açsaydı yanaklarında,yetmez miydi? Bir bakışın bir ömüre değmez miydi?
İsmini kazıdığım kaldırımlara sanki sen yağıyorsun yağmurla birlikte ve sevgin yağıyor yüreğime...Yalnız ve bomboş odamda sen varsın hala.Hala sensizliğim duruyor yanı başımda...
Bu gece gözyaşlarım yağıyor sensizliğimle birlikte kaldırımlara.Seni arıyorum,erimekteyim...Karanlık geceye inat ay gökyüzünde...
Resim kaynağı Böyle bir tablo çizen Amerikalı Resaam intihar etmiştir.
Olay Şöyle: Kainatta bulunanTrilyonlarca yada sayısızvarlıklardan sadece bir kaç ot, ağaç ve canlı resminini sadece bir hareketini dondurup tablo yaptım. Yaratan ise bunların milyarlarca hareketini sağlıyor. Ağaçların, kuşların, çiçeklerin, insanların her saniye ve anda değişik hareketleri var. Benim tabloya geçirdiğim bir tek hareketlerinden dolayı bu taploma 5 milyon dolar paha biçiliyor.
Aman Allahım Senin yaratmana hiç paha biçilmez deyip, intihar etmiştir.
alıntı:
"quote" pala demişki:
Pek muhterem!''Lengeri fötrlü'' siyasetcimizde iyi hatiptir, neden şaşırdınızki.
Allah korusun.
Huzeyfenin Lengeri fötrlü şapakası yok bence abi.
Ama sadece hatip miş.
Hatip olduk
Katip olduk
Lengeli fötr şapkalı siyasi de olduk.....
Hani diyorum asıl ne olduğumu yazmamışsınız......
Neyse siz yorulmayın ben söylim; AŞIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIK.......!!!
SENİ SEVİYORUM,ÇÜNKÜ seninle her şeyi yeniden tanıyorum,yeniden tanımlıyorum.sanki herşeyi ilk kez görüyorum.sanki senden önce gözlerim kapalıydı da dünyada ki hiçbir güzelligi göremiyordum..
SENİ SEVİYORUM,ÇÜNKÜ bütün duygularım,ömrümü sana adamamı söylüyor.birine ömrünü adaya bilmek fikri bana o kadar uzaktı ki!sonra sen çıktın karşıma ve ben ilk kez hayatımı birine adamaya hazır hissediyorum kendimi.
SENİ SEVİYORUM,ÇÜNKÜ en karamsar anlarımda bile söyledigin bir sözle dünyama güneşler açtırıyorsun.bu yüzden bende öyle anlarda telefona sarılıp seni arıyorum.biliyorum ki,tüm karamsarlıgımı gidericeksin...
seni seviyorum çünkü......
çünküsü yok sevmenin , mantığı olmazmış aşkın. aşkın girdiği kapıdan mantık çıkarmış hemen, ve insan niçin sevdiğini bilmezmiş... zaten bilirse sevmezmiş.... işite bu yüzden çünküsüz seviyorum seni, nedensiz seviyorum, sadece kalbimle seviyorum. mantığımın ötesinde bir aşkla bağlıyım sana...
seni seviyorum çünkü.........
Sakalli abi;
Dini konular bölümünde şaka yapmak ayrı şey, dini konularla şaka yapmak ayrı şeylerdir. Elbette şakalar her yerde yapılır.
Gülmek eğlenmek her yerde vardır. Din deyince, monoton bir tavır, gülmez, eğlenmez, şaka yapmaz, falan diye anlaşılmasın. En güzel şakaları Efendimiz yapardı. Kırmadan, incitmeden, yalan söylemeden.
Ben bir sakınca görmüyorum bu tip seviyeli espirilerde. Bilakis insanların bu tür konulara girmesini celp ediyorsa eğer
elbette şaka da yapılır, gülmek için espirilerden yapılır.
Gülmek ve eğlenmek nasılki insan fıtratında var ise, din insan hayatından başka bir şey değildir.
Yani bunlara kendimizi alıştıralım. Arkadaşlara kızmayalım bu konuda.
Abi nasıl buldun açıklamamı bilmiyorum ama.
Bir ara bir kamuoyu yoklaması yapılmış,
İslam nasıl anlıyorsun diye sormuşlar: %60 ı: yasaklarla çevrili, haramlarla donatılmış bir din diye tabir etmişler.
Peki hocamlar ve din adamlarını nasıl buluyorsunuz sorusunuda: Yine %70 e yakını: Allah'ın yeryüzündeki jandarması
diye cevap vermişler.
Halbuki abi: İslam kadar güzel, fıtrata uygun, yaşanılabilir bir hayat şekli yoktur. Resullullah aleyhisselam tebessüm ile
güler, hoşuna giden bir durum olduğu zaman güldüğünde azı dişlerini görürdük diyor sahabe.
Bizim müslümanlardan bir kısmı, somurtkan, yüzüne düşen sinek bin parça olur cinsinden, yanında gülsen hemen
azar işitirsin. Sus gülmem, ne öyle gülüyosun.
Yapma onu haram, öyle oturma haram, sağa dönme haram, sola dönme haram, milleti fena tıkmışlar bir köşeye,
öbür adamda, islama girip böyle olucaksam, bırak anasını satim böyle kalsın diyor.
Ama böyle değil kardeşlim yav. allahtan korkmak lazım biraz. Haramlar bellidir ve bir kaçtanedir islmada.
Gerisinin hepsi helaldir. Helal dairesi o kadar geniştir ki, eğer bilinse haramlara hiç ihtiyaç kalmaz zaten.