bu konuyuben açmış olsaydı millet okuyacak vakit bulamazdı sen hemen işe el atardınmehmet karakaş;207017 wrote:Şükrü böyle bir konu neden açtın anlamadım.Admin gerekli açıklamaları yapmış.Kendine bir iyilik yap bu konuyu sil.
Site ve Üyeler Hakkında
:):)
El atarsak suçlu oluyoruz:) Bazen insanların saçmalamalarını millet okusun:)
doğru..."bu hırkayı menese yar etmem dercesine karizmatik bi avatar koymuşsun" demiştim.iki saniye geçmeden silindi :)))) şimdi merak ediyorum acaba şükrü o bir saniyeye sığdırdığı mesajda ne yazmıştı :)))))
ama kendi yazdığımı söyliyeyim istersen
YAZDIĞIM MESAJ
ELİNE SAĞLIK AMA FOTO YAKIN BİR FOTO OLMAMIŞ ONU YAZDIM
FOTOKRİTİK BİLGİLERİMİZDEN YAZDIK
Silenen mesajlar!
Görüntülenme: …
Bu konu yeni yanıtlara kapalı.
örnek 1mavi_şahin;207124 wrote:bu konuyuben açmış olsaydı millet okuyacak vakit bulamazdı sen hemen işe el atardın
:):)
mavi_şahin;207124 wrote:bu konuyuben açmış olsaydı millet okuyacak vakit bulamazdı sen hemen işe el atardın
El atarsak suçlu oluyoruz:) Bazen insanların saçmalamalarını millet okusun:)
Şükrü hangi mesajın silindi şunu bi yazsanda bende anlasam.
admin;206976 wrote:Şükrü bir tane benim avatarla ilgili bir mesaj yazmıştın, tarhanınki ile beraber seninkinide sildim ki öyle oturupda emek harcanmış bir mesaj değildi !
yani hayırdır, konu açmayı gerektirecek kadar ?
doğru..."bu hırkayı menese yar etmem dercesine karizmatik bi avatar koymuşsun" demiştim.iki saniye geçmeden silindi :)))) şimdi merak ediyorum acaba şükrü o bir saniyeye sığdırdığı mesajda ne yazmıştı :)))))
sizin yazdığınızı unuttumRamazan Tarhan;207149 wrote:doğru..."bu hırkayı menese yar etmem dercesine karizmatik bi avatar koymuşsun" demiştim.iki saniye geçmeden silindi :)))) şimdi merak ediyorum acaba şükrü o bir saniyeye sığdırdığı mesajda ne yazmıştı :)))))
ama kendi yazdığımı söyliyeyim istersen
YAZDIĞIM MESAJ
ELİNE SAĞLIK AMA FOTO YAKIN BİR FOTO OLMAMIŞ ONU YAZDIM
FOTOKRİTİK BİLGİLERİMİZDEN YAZDIK
Ulan bir bardak suda fırtına koparıyorsunuz ha.Hele bak.
Ben giymem zaten öyle siyah koyu renk,benim ki pembe olacak kırmızı olacak.:DRamazan Tarhan;207149 wrote:doğru..."bu hırkayı menese yar etmem dercesine karizmatik bi avatar koymuşsun" demiştim.iki saniye geçmeden silindi :)))) şimdi merak ediyorum acaba şükrü o bir saniyeye sığdırdığı mesajda ne yazmıştı :)))))
kadı efendi sen ikisinede haklısın dedin. kadi efendi de ; sende haklısın demiş.
şükrü senin hala neden konu açıp tekrar sildiğini anlamış değilim. bu arada msj silinmiş ise bir sıkıntı yok ise yenisini yaz.
konuyuda kapatalım. tatlıya bağlanmadı diyorsan iftardan sonra hep beraber tatlı yeriz :)
şükrü senin hala neden konu açıp tekrar sildiğini anlamış değilim. bu arada msj silinmiş ise bir sıkıntı yok ise yenisini yaz.
konuyuda kapatalım. tatlıya bağlanmadı diyorsan iftardan sonra hep beraber tatlı yeriz :)
değerli abiler ve arkadaşlar yaptığım bir hataydı.Bu konuyu açmamam gerekirken açtım.
siz büyüklerimden özür dilerim.
Olur böyle şeyler siz büyüklerimiz cahilliğimize bırakın.
siz değerli abilerimin tabi önce allahın sonra sizlerin afına sığınıyorum.
yine herşey eskisi gibi devam eder inşallah
bana karşı kızkınlığınız da olsa özür diliyorum sizden.
allaha emanet olun
selametle
konu tarafımdan tekrar kapatılmış
siz büyüklerimden özür dilerim.
Olur böyle şeyler siz büyüklerimiz cahilliğimize bırakın.
siz değerli abilerimin tabi önce allahın sonra sizlerin afına sığınıyorum.
yine herşey eskisi gibi devam eder inşallah
bana karşı kızkınlığınız da olsa özür diliyorum sizden.
allaha emanet olun
selametle
konu tarafımdan tekrar kapatılmış
şükrü sen bir harikasın senin gibi bir güzelliktende bu beklenirdi sitemize genç yaşınla büyük bir örnek oldun.selamlar
Bu konu yeni yanıtlara kapalı.