Değerli abiler ve üye arkadaşlar yazdığım mesajlarda hiç bir hakeret olmadığı halde veya saçma sapan bir mesaj olmadığı halde silinip silinip duruluyor
bu konu da üzüntümü dile getirerek toplantıda konuşulan kararların çiğnenmesi gerektiğini düşünüyorum.Hoşuna giden kendi lehine olan mesajları silmezken hoşuna gitmeyen mesajları da rahatlıkla silebiliyorlar.YÖNETİMİN bu konuyu takip etmeyi gerektiğini düşünüyorum.Bu site için o kadar zaman emek harcıyoruz ama emeğimize saygı duyulmadığı zaman işte ben bu duruma üzülürüm
hayırlı ramazanlar
selametle
Şükrü bir tane benim avatarla ilgili bir mesaj yazmıştın, tarhanınki ile beraber seninkinide sildim ki öyle oturupda emek harcanmış bir mesaj değildi !
yani hayırdır, konu açmayı gerektirecek kadar ?
admin;206976 wrote:Şükrü bir tane benim avatarla ilgili bir mesaj yazmıştın, tarhanınki ile beraber seninkinide sildim ki öyle oturupda emek harcanmış bir mesaj değildi !
yani hayırdır, konu açmayı gerektirecek kadar ?
hayrolunacak bir durum yok
emek derken mesajımı yanlış okumuşsun sayın admin
farkındaysan ben demişim ki o kadar emek sarfediyoruz siteye giriyoruz
site ye emek sarfettiğimizi söyledik
ama olsun bizim sözüm geçmez burada burda bizden önemli büyük insanlar var
biz kimiz ki
öneri Konu şükrü çiftçi tarafından silinmiştir
antep rep Konu şükrü çiftçi tarafından silinmiştir
Hurma Sağlık Deposu! Konu şükrü çiftçi tarafından silinmiştir
Sayın şükrü, kendi konularını kendin silmişsin, mesajlarında ise bu avatar mesajı haricinde silinen yok.
kaldıki ayın 20.sinden beri 4 tane mükerrer mesaj silinmiş oda senin değil !
senin silinen mesajın hangisi ?
Velevki silinmiş olsun,sanki çok uzaktaymışsın gibi sanki bizleri hiç görmüyormuşsun gibi,sanki her gün osmanlı parkında karşılaşmıyormuşuz gibi......Daha yazayımmı ? Akpek'ın dükkanı saha camisinin karşısında hani sürekli gidiyonya oraya...İşte orası.
şükrü çiftçi;206979 wrote:hayrolunacak bir durum yok
emek derken mesajımı yanlış okumuşsun sayın admin
farkındaysan ben demişim ki o kadar emek sarfediyoruz siteye giriyoruz
site ye emek sarfettiğimizi söyledik
ama olsun bizim sözüm geçmez burada burda bizden önemli büyük insanlar var biz kimiz ki
Şükrücüm o nasıl söz öyle?.. Senin bu forumdakilerden ne farkın var?..:confused:
ŞÜKRÜ CAN SENİN KADAR BENDE DAHİL HOŞ VE SAYGILI BİRİLERİNİ AZ GÖRDÜM ADMİN ABİNİN SANA SÖYLEMEK İSTEDİGİ ŞU SAN AKILLI BİR İNSANSIN BUNU KONU OLARAK AÇMANA GEREK YOK
ÖZELDEN GÖRÜŞELİM YADA UGRA ÇAYIMI İÇ gÖZLERİNDEN ÖPERİM.sELAMLAR
Orhan Çelik;206991 wrote:Velevki silinmiş olsun,sanki çok uzaktaymışsın gibi sanki bizleri hiç görmüyormuşsun gibi,sanki her gün osmanlı parkında karşılaşmıyormuşuz gibi......Daha yazayımmı ? Akpek'ın dükkanı saha camisinin karşısında hani sürekli gidiyonya oraya...İşte orası.
Orhan abi adminin dükkanında değilim her gün 2 defa veya üç defa gittim
gitme sebeplerimde yaptığım röportajların derlemesini admin yapacaktı ondan gittim
adminim maşallah dökümanları iyi çıkarmışsınız ortaya tebrik ederim.
silinen konularıma gelince ben kendim sildim evet onayylıyorum sildim
neden derseniz konu yazıp açıyoruz ve hiç kimse konumuza cevap yazmamış.
bir tanesi bir konu açmış ona 50 mesaj yazılabiliyor
saygılar
fatih abi sürçi lisan ettiysek affola
bende elerinden öperim fatih abi
Adminim avatar resmin içinde söylenecek çok şey var, mübarek asalete baksana ne yapsın millet dayanamıyor işte, kıskandıklarından yazıyorlar, idare ediver.
müslüm akpek;206998 wrote:Adminim avatar resmin içinde söylenecek çok şey var, mübarek asalete baksana ne yapsın millet dayanamıyor işte, kıskandıklarından yazıyorlar, idare ediver.
başka zaman da mesajlarım silindi.
diyorsun müslüm abi bu durumdan şikayetçi olan sensin ama gel gelim şimdi de konuyu farklı yöne çekiyorsun.
Evet takma kafana!.. Bak keyfine.. Gerçekten forumdaki insanları reelde de görünce daha bir çok sevdim. Senin şanslı olduğun taraf bu saygın insanlarla her daim yanyana olmandır..:)
Ben şimdi şunu daha iyi anladım.Meğerse bu konuyu boşuna açmışım ben. bu gibi sizin anladığınız kadarıyla bu boşuna açılan konular yüzünden değerli büyüklerim Mustafa KANAL, Gökhan DOKUYUCU,ve Kemal CENGİZ ve daha ismi aklıma gelmeyen bir sürü abilerimizi kaybettik.Demekki her şeyin en iyisini siz abilerim bilirmişiniz. bizler ve bu abilerim sizlerin yanında birşeyler bilmiyormuş ben şimdi bunu daha iyi anladım
selametle