sizi kınıyorum sofrasında coco cola var ramazan da oruç tutuyorsunuz ve cococola içiyorsunuz yazıkk
Genç Muhabbet
40 insan orada harika bir gece geçirdik ve senin böyle bir mesajla o anı gölgelemene müsade edemezdim.
Kolada vardı içildi,ayranda vardı içildi.
Abi ben sana demiştim değil mi?:p:confused:
Bi külek meyan içtin hala meyan diyosun abi yaa...:D
kolanın zararları
Görüntülenme: …
Mustafa marka değilde kola'nın zararlarını yazsan daha iyi olur.Zaten bunu bilmeyen de artık yoktur.Onun yerine %100 meywa suyu daha iyi olur amaaa afiyet olsun...
murat kardeşim coco colanın açılımını görrdünmü
Onu bilmeyen yok.
İçmem içene de bişey demeye hakkım yok sadece sağlığa olan zararı hakkında bilgi vermeye çalışırım.Ben meywa suyunu tavsiye ederim...
İçmem içene de bişey demeye hakkım yok sadece sağlığa olan zararı hakkında bilgi vermeye çalışırım.Ben meywa suyunu tavsiye ederim...
konuyu ayırmışlar konuyu anlamayanlar için söylüyorummm bu konu şu istanbul iftarı iile birdi.
ama bazılarınınişine gelmeyince heemn ayırmışlar
https://nizip.com/forum/konu/24939?page=1
linktekii fotoğraf herşeyi anlatmakta
Başlık'ı değiştirrebilir miyiz?Kola...
valla bende slayt gösterisinde bu coca colanın içeriğini okudum
acılar içi bir durum ortaya çıktı
acılar içi bir durum ortaya çıktı
Zatlama Sıcaktı kimse içmedi :)
,içip içmemeniz önemli değilasıl sorun sofranızda olması onun geliri ile filistinde kardeşlerimize kurşun sıkılıyor
Benim işime gelmedi.mavi_şahin;206647 wrote:konuyu ayırmışlar konuyu anlamayanlar için söylüyorummm bu konu şu istanbul iftarı iile birdi.
40 insan orada harika bir gece geçirdik ve senin böyle bir mesajla o anı gölgelemene müsade edemezdim.
Kolada vardı içildi,ayranda vardı içildi.
Kardeş sen hala orda mısın?.. :)
Neredeyse bize alkolik muamelesi yapacaksın??!!..:)
Zaten normalde, değil Coca Cola hiç bir gazlı içeceğin tarfında değilim...
Üstelik benim anlamadığım; Coca Cola ile Cola Turka arasında ne tür bir fark var?.. Doğru, birisi yahudi sermayesi; öbrünün ne sermayasi olduğu belirsiz?..
Sen hiç ülk... fabrikasında çalışan bir işçiyle konuştun mu?..
İnaçların nasıl sümürdüğü, kullanıldığını, alet edildiğini....
Bu konulara ileride değineceğim, biraz sabır edersen gerekli açıklamaları tarafınıza beyan edeceğim inşeallah..:)
Neredeyse bize alkolik muamelesi yapacaksın??!!..:)
Zaten normalde, değil Coca Cola hiç bir gazlı içeceğin tarfında değilim...
Üstelik benim anlamadığım; Coca Cola ile Cola Turka arasında ne tür bir fark var?.. Doğru, birisi yahudi sermayesi; öbrünün ne sermayasi olduğu belirsiz?..
Sen hiç ülk... fabrikasında çalışan bir işçiyle konuştun mu?..
İnaçların nasıl sümürdüğü, kullanıldığını, alet edildiğini....
Bu konulara ileride değineceğim, biraz sabır edersen gerekli açıklamaları tarafınıza beyan edeceğim inşeallah..:)
İçmedik kaldı.
felsefefe;206687 wrote:İçmedik kaldı.
Abi ben sana demiştim değil mi?:p:confused:
[sıze=3]
bende eskiden çok içerdim ama 2-3 senedir ne kola ne sarı ne gazoz hiç içmiyorum sizede tavsiye ederim
yerli malı yurdun malı herkes bunu kullanmalı
mis gibi yerli meyvelerden yapılan meyve suları durduğu yerde nedir içinde ne olduğu belli deil içecekler
[/sıze]hayri murat bakırcı;206643 wrote:onu bilmeyen yok.[/sıze]
[sıze=3]içmem içene de bişey demeye hakkım yok sadece sağlığa olan zararı hakkında bilgi vermeye çalışırım.ben meywa suyunu tavsiye ederim...
bende eskiden çok içerdim ama 2-3 senedir ne kola ne sarı ne gazoz hiç içmiyorum sizede tavsiye ederim
yerli malı yurdun malı herkes bunu kullanmalı
mis gibi yerli meyvelerden yapılan meyve suları durduğu yerde nedir içinde ne olduğu belli deil içecekler
Kola masada diye oradaki sevgi saygı ve aşkı görmemen beni şaşırttı, bırak kolayı molayı oradaki insanların yüzlerindeki mutluluğa bak.
Ham sofuluk yapma adamında asabını bozma, sen kimsin de beni hangi yetkiyle kınıyorsun.İş üç kuruşluk colaya kaldıysa ohooo.Milletin altına bak kaç paralık yabancı araba var,senin cep telefonunun markası ne. Sana gıcıklık olsun diye bu akşam yine alacam.:mad:mavi_şahin;206640 wrote:sizi kınıyorum sofrasında coco cola var ramazan da oruç tutuyorsunuz ve cococola içiyorsunuz yazıkk
istediğn kadar iç zararı bana olmayacak ne de olsaMENES;206717 wrote:Ham sofuluk yapma adamında asabını bozma, sen kimsin de beni hangi yetkiyle kınıyorsun.İş üç kuruşluk colaya kaldıysa ohooo.Milletin altına bak kaç paralık yabancı araba var,senin cep telefonunun markası ne. Sana gıcıklık olsun diye bu akşam yine alacam.:mad:
Güzel kardeşim gerçeği sorarsan ben ağzıma bile sürmedim,ama o muhteşem ortamda birisi elimiz boş gitmeyelim diye incelik yapıp getirdi sanırım, zaten sıcaktı kimsede pek içmedi. Ben kalkıp Bursadan gittim, başka bir arkadaş Eskişehirden geldi, Hidayet Taa İstanbulun diğer ucundan hanım ve çocuğuyla geldi, Admin'le Kasım kardeşlerim kalkp Nizip'ten geldi, sen kalk bunları görme iki şişe kola için milleti kına, bu olurmu bence herkesten özür dilemelisin.:(mavi_şahin;206738 wrote:istediğn kadar iç zararı bana olmayacak ne de olsa
Mahmut biz Nizip'e gittiğimizde Şahini yakalayıp zorla kola içirelim.
k bakmayın ben olayı biraz abarttım kendişme hakim olamadım özür dilerimMENES;206741 wrote:Güzel kardeşim gerçeği sorarsan ben ağzıma bile sürmedim,ama o muhteşem ortamda birisi elimiz boş gitmeyelim diye incelik yapıp getirdi sanırım, zaten sıcaktı kimsede pek içmedi. Ben kalkıp Bursadan gittim, başka bir arkadaş Eskişehirden geldi, Hidayet Taa İstanbulun diğer ucundan hanım ve çocuğuyla geldi, Admin'le Kasım kardeşlerim kalkp Nizip'ten geldi, sen kalk bunları görme iki şişe kola için milleti kına, bu olurmu bence herkesten özür dilemelisin.:(
Bunu yapabilmen yaşına göre büyük bir erdem,bizde sana teşerkür ederiz.Müslüm abinle Nizip'e gelirsek sende bize artık meyan içirirsin.Kahrolsun coca cola yaşasın meyan şerbeti.
gelin meyanınız bendenmenes;206770 wrote:bunu yapabilmen yaşına göre büyük bir erdem,bizde sana teşerkür ederiz.müslüm abinle nizip'e gelirsek sende bize artık meyan içirirsin.kahrolsun coca cola yaşasın meyan şerbeti.
Allah meyan dedi. Mahmut ne zaman gidiyoruz.
müslüm akpek;206779 wrote:Allah meyan dedi. Mahmut ne zaman gidiyoruz.
Bi külek meyan içtin hala meyan diyosun abi yaa...:D
afiyet olsun.
müslüm abi nizipki daha taze oluyor
müslüm abi nizipki daha taze oluyor
Cevap yazmak için hesabınıza giriş yapın.