Haydaaa şimdi bu Ramazan bir dahamı İstanbula geleceğiz.:)нαуαℓ;207054 wrote:Gelemeyenler ıcın ramazan sonuna dogru tekrardan bı ıftar yemegı verılebılır mı acaba :) ?
Nizipden Duyurular Etkinlikler
Bence de güzel bir fikir.. Tadı damağımda kalmıştı zaten..:D:p
oktay abının her zaman yanına gıdıyorum ama hepınızı gormek daha ayrı bı guzel olur ama dımı :)
muslum abı annemden ızın alırsanız gelebılırım :)
mahmut abım gelırsın bu sefer bızım mısafırımız olursun olmaz mı :)
basımın ustunde yerınız var abıcım ne demek nızıp.com un hepsı gelsın hayır demeyız :)
İşin kötü tarafı bu kadar davetlere gidiyoruz ya; bu adamlar da toplanıp birgün bize gelirse, o zaman ne yaparız?? kara kara onu düşünüyorum...:confused::(:p:D
Gelmezik gelmezik korkma sen :)
Hem Ne zaman çağırıyon :D
Nizipcom İstanbul İftarı Antep Sofrasında Yapıldı
Görüntülenme: …
нαуαℓ;207054 wrote:Gelemeyenler ıcın ramazan sonuna dogru tekrardan bı ıftar yemegı verılebılır mı acaba :) ?
Bence de güzel bir fikir.. Tadı damağımda kalmıştı zaten..:D:p
Nizibe gelin nizibe.
müslüm akpek;207064 wrote:eda hiç şansın yok, nizipte bir iftar yapılırsa ona gelirsin. Ama bu arada oktay abine gidersen antep sofrasına sana nizip yemekleri ikram edebilir.
oktay abının her zaman yanına gıdıyorum ama hepınızı gormek daha ayrı bı guzel olur ama dımı :)
muslum abı annemden ızın alırsanız gelebılırım :)
menes;207065 wrote:haydaaa şimdi bu ramazan bir dahamı istanbula geleceğiz.:)
mahmut abım gelırsın bu sefer bızım mısafırımız olursun olmaz mı :)
Eda,yoksa bu bir iftar davetiyesi mi? Vala bu gördügün kalabalığın tamamı gelir sonra demedi deme :))
Aynen tam teşkilat geliriz valla!..:)
ramazan tarhan;207082 wrote:eda,yoksa bu bir iftar davetiyesi mi? Vala bu gördügün kalabalığın tamamı gelir sonra demedi deme :))
basımın ustunde yerınız var abıcım ne demek nızıp.com un hepsı gelsın hayır demeyız :)
Bayan agırlıklı bı ıftar super olur gercekten :)
Yok anam ben gelemem. Hanım bu defa hayatta bırakmaz :DMENES;207065 wrote:Haydaaa şimdi bu Ramazan bir dahamı İstanbula geleceğiz.:)
Yav Kasım BÖLER'in sesi soluğu çıkmadı hiç,memnun kalmadımı ne.
Kasım bey şoktan çıkmaya çalışıyordur.
Kasım'ın 2 günlük işi vardı. bugün gelir sanıyorum
Ben de hala bu yaşanılanları bir; "rüya" olarak addediyorum... Şoktaysa, çıkmaması doğal..:)
Allaha şükür bizim ele derdimiz yok biz Polen'den el aldık, hahov:padmin;207120 wrote:Yok anam ben gelemem. Hanım bu defa hayatta bırakmaz :D
len sen nerede yaşıyorsun zaten İstanbuldasın niye şoka giriyorsun.:Dxxhidayet;207196 wrote:Ben de hala bu yaşanılanları bir; "rüya" olarak addediyorum... Şoktaysa, çıkmaması doğal..:)
Abi nasıl anlatsam bilmemiyorum... Sen de az buçık gurbette sayılırsın ama yine de bir ayağın Nizip'te. Çocukluğama gelmişti yaz Ramazanı.. Bir kısmını tutmakta Nizip'te nasib olmuştu.
Burada gerçekleşen etkinlik beni yıllar öncesine götürdü... o çocukluğumda kalan Ramazan Ruhunu bana tekrar tattırdı.
Yoksa "Acı Gurbetin" İstanbul Ramazanından pek haz aldığımı söyleyemem.
Burada gerçekleşen etkinlik beni yıllar öncesine götürdü... o çocukluğumda kalan Ramazan Ruhunu bana tekrar tattırdı.
Yoksa "Acı Gurbetin" İstanbul Ramazanından pek haz aldığımı söyleyemem.
Yok hido yok benim bir ayağım inan Nizip'te değil, 17 senede 4 kere gittim o da toplasan 15 gün etmez.
Bu yılda iftar davetlerinin bereketi geldi..:)
Geçen yıl alimallah ağaç kökü kemirecek hale gelmiş, Ramazan Çadırlarını kendimize yol etmiştik..:(
Geçen yıl alimallah ağaç kökü kemirecek hale gelmiş, Ramazan Çadırlarını kendimize yol etmiştik..:(
Ben araştırıyorum başkalarının iftar davetlerinede gideceğiz, nerde beleş yemek biz orada. heh heee
Valla öyle bu akşam Tabya'da yarın da Fatih'de bir dosta davetliyim..müslüm akpek;207377 wrote:Ben araştırıyorum başkalarının iftar davetlerinede gideceğiz, nerde beleş yemek biz orada. heh heee
İşin kötü tarafı bu kadar davetlere gidiyoruz ya; bu adamlar da toplanıp birgün bize gelirse, o zaman ne yaparız?? kara kara onu düşünüyorum...:confused::(:p:D
Sen merak etme hido iftarda çağırmadan kimse gelmiyor.
Bu foto ne güzel olmuş ya:D:DRamazan Tarhan;206667 wrote:
Anaaaam bak sen, korkmuşmu garibim :(M.ENES;207409 wrote:Sen merak etme hido iftarda çağırmadan kimse gelmiyor.
Gelmezik gelmezik korkma sen :)
Hem Ne zaman çağırıyon :D
Mübarek Canımız çekti yav:)
Cevap yazmak için hesabınıza giriş yapın.