Tüh hırkayıda ben alsaydım keşke.
Nizipden Duyurular Etkinlikler
Allah razı olsun abı haber veren abımlerden de ama ıste durum musaıt degıldım yoksa kosa kosa gelırım bılıyorsunuz :) Hepınızın ellerınden operım...
sen üçbuçukta inmekle büyük hata ettin.gecenin ilerleyen saatlerinde mehmet özel eskişehir lüle taşından yapılmış çok degerli tesbihler hediye etti.:)
Resim kaynağı
fotoğrafı var mı muberegin? :)
Nizipcom İstanbul İftarı Antep Sofrasında Yapıldı
Görüntülenme: …
Peri kızı aradım ben seni.:)нαуαℓ;206817 wrote:Orda olmayı cok ısterdım gercekten kaza mdan sonra sızlerı goremedım ve degerlı abılerımı cok ozledım :(
merak edıyorum aklınıza hıc geldım mı acaba :)
MENES;206830 wrote:Peri kızı aradım ben seni.:)
Allah razı olsun abı haber veren abımlerden de ama ıste durum musaıt degıldım yoksa kosa kosa gelırım bılıyorsunuz :) Hepınızın ellerınden operım...
MENES;206829 wrote:Tüh hırkayıda ben alsaydım keşke.
sen üçbuçukta inmekle büyük hata ettin.gecenin ilerleyen saatlerinde mehmet özel eskişehir lüle taşından yapılmış çok degerli tesbihler hediye etti.:)
olm ahirete değil, Nizip'e gittim :DMENES;206829 wrote:Tüh hırkayıda ben alsaydım keşke.
Yav ben sizinle gelecektim ama sırf sabah Mahmut abileri tekrar rahatsız etmeyeyim diye kaldım.Birde şöföre ayıp olur dedim tekrar tekrar dön dur.:)Ramazan Tarhan;206832 wrote:sen üçbuçukta inmekle büyük hata ettin.gecenin ilerleyen saatlerinde mehmet özel eskişehir lüle taşından yapılmış çok degerli tesbihler hediye etti.:)
Karakaşa pembe tişort sana da pembe bir hırka almak farz oldu.:Dadmin;206834 wrote:olm ahirete değil, Nizip'e gittim :D
Mahmut istanbullular seni açıktamı koydu gecenin 3 de.selamlar
Ben bilseydim lüle taşı tesbihi sizin peşinizi bırakmazdım.
Yok be abim gece Mahmut abimde kaldım.Öyle olsa bile Eyüp sultana gider orada yatardım.Sen niye gelmedin.:)fsoyarik;206891 wrote:Mahmut istanbullular seni açıktamı koydu gecenin 3 de.selamlar
Şükrü! Admin Nizip'ten balcanı getirmişti de Oktay abin iç etti.:Dşükrü çiftçi;206754 wrote:söğülmede var mıydı ,?
acaba
gidenlere afiyet olsun
Gerçekten balcanı unuttuk, Oktay iç etti ama yazdık kenara en sonunda yiyeceğiz balcanı.
x-ray den bile geçirdim o balcanı.
Kıymetini bilin
hemde uçak görmüş balcan o
Bişey olmasın diye kucağımda götürdüm ben onu
Kıymetini bilin
admin;206919 wrote:x-ray den bile geçirdim o balcanı.
Kıymetini bilin
fotoğrafı var mı muberegin? :)
Ben dokundum bile bu mübareklere.
Admin balcanı getirdi sonra lokantada otururken karşı dükkanda aynı balcanı görünce şok oldu.
Zaten eğer sen balcanları ellemesen işin rast gitmez...:Dmüslüm akpek;206921 wrote:Ben dokundum bile bu mübareklere.
Biz zaten Güngörenin adını değiştireceğiz, Nizipgören yapacağız. Nizipte ne çıkarsa ertesi günü Güngörende bulabilirsiniz o yüzden Nizip balcanını admin dükkanlarda görünce şaşırdı.
Sen ramazandan sonra şu balcan mevsimi bitmeden yedir şu balcan kebaplarını da artık 2009 İstanbul sezonunu kapatalım.
Evet..Bir patlıcan kebebı sözü vardı n'oldu Müslüm abi?..
Tamam ya bindiniz tepeme, yiyeceksiniz balcanı merak etmeyin.
Yedirmeyeceksen kıvırma topla cemaati getir Bursaya ben yedireyim.
Sen sıranı savdın.
Ben her zaman demişimdir Müslüm abi 'adam gibi adam' bir söz verdiyse mutlak yerine getirir... Ya Rabbi!.. içimdeki bu patlıcan kebabı aşkı ne böyle?.. sabah sabah karnım acıktı ondan mı yoksa??!!..:)
Sırası yok abim, zaten ben İstanbula gel git derken 50,60 lira harcıyorum, ne farkeder yol parası yapacağıma burada size balcan kebabı yaparım.
Cevap yazmak için hesabınıza giriş yapın.