Şimdi Bursa'da işyerindeyim buradadaki arkadaşlar da hafta sonu İstanbul'a gideceğimi biliyorlardı, gelir gelmez nasıl geçti diye sordular. O bitmez tükenmez dostluğu nasıl anlatayım ki,yıllardır görmediğim ve görmeyide arzu ettiğim sevgili Admin'i yıllar sonra kucaklamaktan son derece mutluyum, beyefendi insan Kasım'la tanıştık.Merter'de Admine bir hırka alışımz vardı görmeye değer,biz ne kadar açık tonları göstersek alı, moru, kırmızısı, pempesi. O! habire gidip gidip nerde siyah koyu renk varsa ona sarılıyor dönüp sonrada bana niye ben senmiyim diyor.Öyle ya nede olsa Bursa'da oturuyoruz bir kerede pembe tişort giydik ya. sonra (Polen) Mahmut abininin eşinin o şahane yemekleri anlatılmaz tadılır. Oktayın muhteşem misavirperverliği,Osmanın güleryüzü ha bu arada en iyi fıkra anlatan yarışması 10 oyla ben seçildim ve sevgili Osman'dan gömlek parasını aldım.Aslında kendisi vakko'dan gömlek alacaktı ama sezon sonu indirim den parasını verdi, bende o parayı Hidayetin'in kızına bayram harçlığı verdim.Sonra müslüm abi bize lojistik turizim'den yani kendi firmasından kılimalı lüks bir araç tahsis etti söför bizi sabaha kadar gezdirdi.neresimi Eyüp Sultan, Feshane, Sultan Ahmet,Ayasofya. sonra gecenin üçünde Eminönün de boğaz manzaralı balık ekmek yedik ben çeyrek ekmek yedim sonrada niye yarım yemedim diye pişman oldum o kadar lezzetliydi. Biz Mahmut abiyle saat 3,5' ta Merter de indik kalanlar Güngörene çay içmeye deyip ciğer dürümü götürmeye gittiler.Yanı benim için bu hafta sonu 2009'un hitiydi.Kusur ettiysek affola.gelmeyen çok şey kaçırdı,emeği geçen herkese çok teşekkürler bir dahaki seneye ömrümüz olursa bir kaç arkadaş orgenize edelim de daha büyük bir organizasyon olsun.Baharda Bursaya gelmek isterseniz ki mutlaka beklerim, herkesi evimde ağırlamaktan büyük onur duyarım.İyiki varsın Admin,iyiki varsın Nizip.Com beni bu güzel insanlarla tanıştırdığınız için size teşekkür ederim.
Nizipden Duyurular Etkinlikler
eylemler aynı olmadıktan sonra fikirlerin aynı olmasının bi manası yoktur. :)))

Admin çok sevdiği değerli makinasına bir çanta alacağım diye tutturdu, tabi ucuza buldu ondan 50 tane çantaya bakıp tezgahtarı iyice uyuz ettikten sonra aldı bir tane çanta 10TL

Bu arada bizde Mahmudun fıkralarını dinliyoruz.

En yakışıklı kim çıkmış allahaşkına söyleyin.

Artık pilleri bitti Medine fukarası gibi çöküp kaldılar.

Bu çerçeveli hat yazıları dua ve ayetlere hepimiz hayran kaldık.

Resim çekeceğiz diye kapıyı tıkadık arkadakilere bakarmısınız.

Bu zat Osmanlı dönemindeki Sadabat Kayıklarının birini işletiyor, kayığa biniyorsunuz size Haliç gezisi yaptırıyor.

Artık dolaşmaktan ayaklarımız ağrıyınca bir çay bahçesine oturup serinlikte çaylarımızı içtik.

Adminin kafasıda bana benzeyecek fazla kalmadı en fazla 2 sene.

Bu zat kimse bilmiyoruz ama kendisini Nasrettin Hoca sanıyor, İstanbulda çok meşhur herkes onunla resim çektiriyordu bizde çektirdik.

Yerdeki çocuklu vatandaş aniden kareye girdi kim olduğunu bilmiyoruz.

Neye niyet kime kısmet....o çanta bana kaldı :)))
Nizipcom İstanbul İftarı Antep Sofrasında Yapıldı
Görüntülenme: …
Mahmudum o senin kendi iyiliğin biz de seni çok seviyoruz.
Eyüp Sultanda verdiğin vaazıda hiç unutmayacağım, meğer sende benim gibi düşünüyormuşsun.
Eyüp Sultanda verdiğin vaazıda hiç unutmayacağım, meğer sende benim gibi düşünüyormuşsun.
Diğer resimler nerede kaldı.
Eski medya kaydı (tinypic: 9zssx3&s=3): kaynak adresi belirlenemedi. ..
Benim makinadaki resimleri şimdi indirdim.birazdan yüklerim.
müslüm akpek;206705 wrote:Mahmudum o senin kendi iyiliğin biz de seni çok seviyoruz.
eylemler aynı olmadıktan sonra fikirlerin aynı olmasının bi manası yoktur. :)))
:d
Niceleri daha sonra veli olmuş Ramazan,Müslüm abi de gizli erenlerden o kendini saklıyor.
:d:):d:):d:):d:):d:):d:)ramazan tarhan;206715 wrote:eylemler aynı olmadıktan sonra fikirlerin aynı olmasının bi manası yoktur. :)))
Niceleri daha sonra veli olmuş Ramazan,Müslüm abi de gizli erenlerden o kendini saklıyor.
Sizi benim tekkeye bekliyorum, müridlerim çoğalıyor.
Hop konudan sapmayalım.
Resimlere bakılırsa çok güzel bir toplantı olmuş.Katılanlara afiyet olsun.Muhabbetimiz baki olsun. :)
O video çekiminde ben niye yokum.
Eski medya kaydı (tinypic: 16atc7o&s=3): kaynak adresi belirlenemedi.
söğülmede var mıydı ,?
acaba
gidenlere afiyet olsun
acaba
gidenlere afiyet olsun
Bu videoları ne zaman çektiniz be.
Az sonrada bendeki Eyüp ve Feshane resimlerini atacağım siteye.
Camış gibi yattın İstanbula gelmedin, seninle olan kankalığımı tekrar gözden geçiriyorum ona göre.:)mehmet karakaş;206721 wrote:Resimlere bakılırsa çok güzel bir toplantı olmuş.Katılanlara afiyet olsun.Muhabbetimiz baki olsun. :)
Sade o mu ben Fatih'inde kesin geleceğini düşünüyordum.
İşte Eyüp Sultan ve Feshane resimleri,

Eyüp sultanın meydanı herkes burada iftarını açmış daha sonra gelenlerde Eyüp sultanı ziyaret ediyorlar izdihamdan herkes omuz omuza dolaşıyor

Meydandaki su fıskiyeleri

Eyüp sultanın içinde ve çevresinde o kadar çok aytır ve mezar varki anlatamam, bunlardan bir kaçı

Eyüp Sultan Caminin Kadınlar kısmına girişi.

İç avludaki şadırvan

Buraya gelip adak adayanlardan artık o kadar bıktıki insanlar bunun üzerine diyanet bu yazıyı yazdı

Eyüp Sultanın Hayatı

İç avludaki yaşı bilinmeyen içi boşalmış çınar ağacı, şu an korumada

Akşemsettinin Türbesi

Eyüp Sultanı gezenler yavaş yavaş dışarı çıkıyor, birbirimizi kaybetmemek için ufak kapıda buluşuyoruz.

İşte esas Eyüp Sultanın mezarı burada.

Caminin kitabesi.

Caminin ana cemaat kapısı.

Burası Eyp Sultan Camisinin arka kapısı burada büyük bir aş evi ve adak kesme kurban kesme yerleri var, bu aş evinde sürekli hazır yemek bulunur,İstanbula gelipte aç kalanların uğrak yeridir.

Mahmut vaaz veriyor

Mahmut Çilkız, Ramazan Tarhan ve Admin Mahmet Akif, adminin üşüyünce üzerindekini yeni aldık.

Eyüp'ün Feshaneye giden arka sokaklarındaki dükkanlar, ne ararsan var.

Ben bu deri üzerine yazılan ayetlere hayran kaldım

Ve feshane'ye gelebildik,

Esas Eski Feshane binası burası içerisi panayır gibi ne istersen var

Feshane çevresine bir çok oyun ve dinlenme alanları yapmışlar , bu adamda bilgisayar oyunu gibi bir araba similasyonunda oynuyor

Feshane nin ana girişi

Feshanenin içi

Eyüp sultanın meydanı herkes burada iftarını açmış daha sonra gelenlerde Eyüp sultanı ziyaret ediyorlar izdihamdan herkes omuz omuza dolaşıyor
Meydandaki su fıskiyeleri
Eyüp sultanın içinde ve çevresinde o kadar çok aytır ve mezar varki anlatamam, bunlardan bir kaçı
Eyüp Sultan Caminin Kadınlar kısmına girişi.
İç avludaki şadırvan
Buraya gelip adak adayanlardan artık o kadar bıktıki insanlar bunun üzerine diyanet bu yazıyı yazdı
Eyüp Sultanın Hayatı
İç avludaki yaşı bilinmeyen içi boşalmış çınar ağacı, şu an korumada
Akşemsettinin Türbesi
Eyüp Sultanı gezenler yavaş yavaş dışarı çıkıyor, birbirimizi kaybetmemek için ufak kapıda buluşuyoruz.
İşte esas Eyüp Sultanın mezarı burada.
Caminin kitabesi.
Caminin ana cemaat kapısı.
Burası Eyp Sultan Camisinin arka kapısı burada büyük bir aş evi ve adak kesme kurban kesme yerleri var, bu aş evinde sürekli hazır yemek bulunur,İstanbula gelipte aç kalanların uğrak yeridir.
Mahmut vaaz veriyor
Mahmut Çilkız, Ramazan Tarhan ve Admin Mahmet Akif, adminin üşüyünce üzerindekini yeni aldık.
Eyüp'ün Feshaneye giden arka sokaklarındaki dükkanlar, ne ararsan var.
Ben bu deri üzerine yazılan ayetlere hayran kaldım
Ve feshane'ye gelebildik,
Esas Eski Feshane binası burası içerisi panayır gibi ne istersen var
Feshane çevresine bir çok oyun ve dinlenme alanları yapmışlar , bu adamda bilgisayar oyunu gibi bir araba similasyonunda oynuyor
Feshane nin ana girişi
Feshanenin içi
Admin çok sevdiği değerli makinasına bir çanta alacağım diye tutturdu, tabi ucuza buldu ondan 50 tane çantaya bakıp tezgahtarı iyice uyuz ettikten sonra aldı bir tane çanta 10TL
Bu arada bizde Mahmudun fıkralarını dinliyoruz.
En yakışıklı kim çıkmış allahaşkına söyleyin.
Artık pilleri bitti Medine fukarası gibi çöküp kaldılar.
Bu çerçeveli hat yazıları dua ve ayetlere hepimiz hayran kaldık.
Resim çekeceğiz diye kapıyı tıkadık arkadakilere bakarmısınız.
Bu zat Osmanlı dönemindeki Sadabat Kayıklarının birini işletiyor, kayığa biniyorsunuz size Haliç gezisi yaptırıyor.
Artık dolaşmaktan ayaklarımız ağrıyınca bir çay bahçesine oturup serinlikte çaylarımızı içtik.
Adminin kafasıda bana benzeyecek fazla kalmadı en fazla 2 sene.
Bu zat kimse bilmiyoruz ama kendisini Nasrettin Hoca sanıyor, İstanbulda çok meşhur herkes onunla resim çektiriyordu bizde çektirdik.
Yerdeki çocuklu vatandaş aniden kareye girdi kim olduğunu bilmiyoruz.
Orda olmayı cok ısterdım gercekten kaza mdan sonra sızlerı goremedım ve degerlı abılerımı cok ozledım :(
merak edıyorum aklınıza hıc geldım mı acaba :)
merak edıyorum aklınıza hıc geldım mı acaba :)
Neye niyet kime kısmet....o çanta bana kaldı :)))
Cevap yazmak için hesabınıza giriş yapın.