Nizip.com
Üye ol
Nizipden Duyurular Etkinlikler

Nizipcom İstanbul İftarı Antep Sofrasında Yapıldı

Görüntülenme: …

Ramazan Tarhan Üye
Bu yıl dördüncüsü düzenlenen geleneksel nizip.com istanbul iftarı İstanbul Güngören'deki Antep Sofrasında dün akşam yapıldı.(29.08.2009).Hoş ve nezih bir ortamda geçen iftar buluşması ailesel katılım ile daha da güzel bir boyut kazandı.Birçok üye ve hemşerimiz bu buluşmada hasret giderdi.Toplantıya ev sahipligi yapan Antep Sofrası sahibi Oktay Cankesen'e,18'lik minübüsü ile bize lojistik destek veren müslüm akpak'e ve nefis yöresel ev yemekleri ile soframızı donatan Mahmut Küçük(polen) abimize bu katkılarından dolayı teşekkür ediyoruz.İftarımıza Nizip'ten katılan Admin ve Kasım kardeşlerimizin fedakarlıkları da bizi onurlandırdı.Eskişehirden Mehmet Özel ve Bursa'dan Mahmut Küçük(menes) soframızın çok özel misafirleriydi.Sahura kadar devam eden etkinliğimiz uzun süre hafızalardan silinmeyecek izler bıraktı.Zaten ana amacımız da budur.

Video eklendi 2. Sayfada
Ramazan Tarhan Üye
MENES
Üye

Resim kaynağı

Bulunduğu Şehir:
Bursa
Ayrıntıları:
Açık öğretim. Büro yönetimi 1. sınıf

Saat 03:30 mahmut abilere az önce geldik,Oktayın lokantasında yemek yedikten sonra eyüp sultan, feshane, sultan ahmet,ayasofya gezisi yaptık, sonrada eminönünde balık ekmek yedik,mahmut abiyle bizi mertere bıraktılar ekip oktayın oraya çay bahanesiyle ciğer dürümü boğmaya gittiler.Vallahi gelemeyen çok şey kaçırdı.
Nizipcom İstanbul İftarı Antep Sofrasında Yapıldı

pek dikkat etmedim ama sanki zeynel iftardan önce bu suyu içiyordu :)
esera79 Üye
çok güzel bir iftar yemegi olmuş,orda bulunmadıgıma pişmalık duydum valla:(
bu güzel topluluk hep daimi olsun ....
fato_1990 Arşiv üyesi
Herkese açık mesaj: 3.828
valla ortam muhtesem görünüyor..... orda olmayi cok isterdim.......
xxhidayet Üye
Kelimeler sustu..Resimler her şeyi.. pardon yaşananlar her şeyi anlatıyor...

Abartmıyorum İstanbul'a ayak bastığım onca koca yıl içerisinde geçen, Ramazanlar içerisinde, en güzelini geçirdim.

Yemeklerin lezzeti bir yana, organizasyonun mükemmelliği.. Dostların muhabbet ve güleryüzleri.. o hoşça geçen zaman dilimi...

Sadece teşekkürler..
Emeği geçenlere.. dostlara.. bacılara.. herkese...;
admin
Meslek: Ticaret
Yönetici
Değerli dostlarla görüşme arzusu ben ve kasım'ı İstanbul'a kadar sürükledi. ortak paydası Nizip sevgisi olan bu insanlarla aynı ortamda bulunabilmenin mutluluğunu yaşıyorum. Çok değerli Mahmut Küçük abimin hiç bir masrafdan kaçınmayan menüsü, değerli eşlerinin binbir çeşit Nizip yemeklerinin zenginliği ve yorgunluğu karşısında mahçup olmamak elde değil. Aynı şekilde Oktay Cankesen'in yeni işyerinin en güzide köşesini bizlere tahsis etmesi, lokantasının tıklım tıklım ve iftar vakti olmasına rağmen biz misafirlerine hürmette yarışmaları ne kadar misafirperver ve kadirşinas olduklarının göstergesiydi. Osman abinin o yüzünden eksik olmayan tebessümüyle geceyi şenlendirmesi ayrı bir güzellikdi.
Bursa'dan gelen Mahmut Küçük kardeşimin ve Eskişehirden gelen yine çok samimi Mehmet abimin samimiyetleri ve kırk yıllık tanışıyormuşuzcasına kaynaşmamız görülmeye değerdi. Müslüm Akpek ve Hidayet kardeşiminde yine diğerleriyle beraber bizle sabahlamaları, Eminönü'nde eşi bulunmaz balık ekmek, Sultan Ahmet, Feshane, Ayasoyfa gezilerimiz, Eyüp Sultan hazretlerinin türbesinde o manevi hazı teneffüs etmemiz ve sayılamayacak anılar, hatıralar bir geceye nasıl sığdı hayret ediyor ve yenisini iple çekiyorum.
Hele Ramazan abimin tüm gece ve ertesi sabah bizle yakın ilgisi ve ev misafirliği için tekrar teşekkür ediyorum. Allah hepinizden razı olsun, Nizip'e mutlaka bekliyoruz.
felsefefe Üye
Güzeldi değil mi?
Gelenlerin ayağına
katkıda bulunanlara
Allah karşılık olarak yüzbin versin.
Mahmut Ağabeye
Müslüm Ammiye
Oktay kardeşime
Organizasyon için çalışan ramazan Kardeşime
Taa uzaklardan gelen Fahri İstanbulNizip.com cular
Mehmet Akif ve kasım Kardeşime
Yakın Uzak İstanbulun her semtinden gelen
kardeşlerimize
Bursa Temsilcisi
Menes
Eskişehirden aziz kardeşim Mehmet Özel
Vee İstanbullular.
Büyük bir kalablık okuşturduk.
Derneğe de katkımız olsun isterdik ama
Dernekçileri göremedik.
Bir daha ki toplantımıza mutlaka dernekçilerden biraç kişiyi mutlaka getireceğiz.
Her fikri ve görüşü toplayan Nizip.com
Aynı zamanda dernekleri de bir araya getirmeye vesile edeceğiz.

Marmara Bölgesi Nizip İftarının en büyüğünü gelecek yıl tam ve büyük bir coşkuyla yapmak için şimdiden hedef yaptık ve Allah o güne kavuşturursa yapacağız.

Ortam çokta ciddi konuşma için elverişli olmadığı için
bir açıklama yerine
kaynaşma ve biraraya gelme hoşnutluğu kaldı.
Bu da çok güzel bir hitabetten elbette ki daha anlamlı oldu.

Herkes memnundu.
Nizip.com iyi ki var.
müslüm akpek Üye
Bir ramazan buluşması daha sona erdi, başta Mahmut abiye ve değerli eşine verdikleri emekleri için çok teşekkür ederim, İstanbulda Nizip yemeklerinin hasını yedik, Oktay Cankeser'in bize mekanını tahsis etmesi gerçekten bu yemek işini çok kolaylaştırdı kendisine çok teşekkür ederim, adminimiz Mehmet Akif'in ve Kasım beyin Nizipten gelerek bizi onurlandırması her şeye değdi, yalnız şu Mahmut gelmeseydi iyi olurdu tüm neşemizi kaçırdı (şaka tabi), ayrıca Vanlı kardeşimize de teşekkür ederiz.

Ayrıca Güngören Nizipliler derneğinden de katılımlar oldu, özellikle Müslüm Öğüt abimiz bişi şereflendirdi.

Bizim meşhur lezzet ustamız Hayri bey ve değerli eşide aramızdaydı, daha adını sayamadığım diğer katılımcılara tekrar tekrar teşekkür ederim.

Bir dahaki İstanbul nizip.com buluşmasında daha kapsamlı ve geniş bir katılım olacağından şüphemiz yok.

Cevap yazmak için hesabınıza giriş yapın.

WhatsApp iletişim