Dün akşam Sultanahmet meydanındaydık, oradaki coşkulu eğlencelere katıldık, gerçekten çok güzel organize edilmişti, ancak biz kalabalıktan bunaldık ve erken kaçtık bizden sonra canlı müzik semazenlerin gösterileri falan yapılmış, işte size Sultanahmet cami ve eski adı at meydanı olan şimdiki Sultanahmet meydanından görüntüler.

Genç Muhabbet
gezmesini bilirsen bazı yerleri ,
hepsi değil
İstanbulda Ramazan Geceleri
Görüntülenme: …
Teşekkürler müslüm ammi şemsiyeli bayan ve erkek tam nostalji yaşatmış.Selamlar
Aslında buna benzer çok şey vardı ama gerçekten kalabalık ve esnafın bıktırıcı ,ısrarcı davet ve çekiştirmelerinden bıktık erken kaçtık, burada tezgah açan esnafın biraz eğitimden geçmesi gerekiyor diye düşünüyorum.
Resimler çok şahane,Şu İstanbul kalabalık falan ama bambaşka bir şehir bayılıyorum valla İstanbula.Sende dikkat et göbek senden önce gidiyor ha.
Gerçekten İstanbul'un her köşesi ayrı bir tad ayrı bir lezzet.
bazı yerleri hepsi de değil.admin;206263 wrote:Gerçekten İstanbul'un her köşesi ayrı bir tad ayrı bir lezzet.
gezmesini bilirsen bazı yerleri ,
hepsi değil
Ben burada İstanbulun başka yerlerindeki ramazan gecelerini yayınlamaya çalışacağım, bunların başında Eyüp Sultan ve Feshane geliyor.
çok güzel kareler maşAllah...keşke buralarda da böyle güzel Ramazan geceleri düzenlense..ama zoR
Gecesi sümbül kokan,lehçesi bülbül kokan İstanbul İstanbul... Aaahhh İstanbul aah. Özledim valla,bayramdan sonra gelcem.
İlçemizde bu tip etkinlikler düzenlenebilir mesela okan parkı veya osmanlı parkında yapılabilir.
Bu tip organizasyonların belediye ye büyük yük olacağını düşünmüyorum. Kurulacak satış yerlerinden, belediye bir aylığına para alıyor ve bu parayla halkı eğlence yerine çekebilmek için konserler verilebilir, çocuklar için paylaço, perde oyunları, sihirbazlık gösterileri ve aklıma gelmeyen diğer ramazan şenlikleri düzenlenebilir.
Neden Nizipte Olmalı ?
1- Ramazanın uzun süre yaz ve bahar aylarında olması ile halk yoğun ilgi gösterir.
2- Nüfusun 100 binin üzerinde olması
3- Çevre köy ve ilçelerden gelenlerler olur.
Bu tip organizasyonların belediye ye büyük yük olacağını düşünmüyorum. Kurulacak satış yerlerinden, belediye bir aylığına para alıyor ve bu parayla halkı eğlence yerine çekebilmek için konserler verilebilir, çocuklar için paylaço, perde oyunları, sihirbazlık gösterileri ve aklıma gelmeyen diğer ramazan şenlikleri düzenlenebilir.
Neden Nizipte Olmalı ?
1- Ramazanın uzun süre yaz ve bahar aylarında olması ile halk yoğun ilgi gösterir.
2- Nüfusun 100 binin üzerinde olması
3- Çevre köy ve ilçelerden gelenlerler olur.
Zeynel elbette bu tarz etkinlikler Nizip'te yapılabilir hatta belediye bu işten para bile kazanabilir, ama nedense yapılmıyor.
Gel orhan gel sana İstanbul'u gezdireyim, daha bilmediğiniz ne yerler var.Orhan Çelik;206306 wrote:Gecesi sümbül kokan,lehçesi bülbül kokan İstanbul İstanbul... Aaahhh İstanbul aah. Özledim valla,bayramdan sonra gelcem.
Bu tip organizasyonlar bazı dernek ve kuruluşlar tarafından her yıl yapılıyor bizde kurumuzca elimizden gelen desteği ve imkanı sunuyoruz. Tabi İstanbuldaki kadar şaşalı olmaz ama en azından yapılıyor. Özellikle son hafatalara girerken talepler gelmeye başlıyor.
Müslüm abi İstanbul'a 2 yıl oldu gelmeyeli,gerçekten çok özledim,bayramdan sonra düşünüyorum abi,yeter artık bitsin bu hasret :) Ancak ben gelirsem Üsküdar'a Aziz Mahmut Hüdayii hazretlerine gitcem,götürecekmisin beni :)
Müslüm abi İstanbul'a 2 yıl oldu gelmeyeli,gerçekten çok özledim,bayramdan sonra düşünüyorum abi,yeter artık bitsin bu hasret :) Ancak ben gelirsem Üsküdar'a Aziz Mahmut Hüdayii hazretlerine gitcem,götürecekmisin beni :)
Orhan kardeşim müslüm abinde ne hazretler var,sen gel bakalım bir hayırlısıyla.
Sen gel merak etme ,ben seni başka hazretler var oralarada götüreceğim.Orhan Çelik;206380 wrote:
Cevap yazmak için hesabınıza giriş yapın.