Türküz bir şüphemiz yok.ancak;Türkçe konuşuruz ,Türküz deriz. ama bazen Türklük görevimizi yerine getirmeyiz Avrupa devletleri kendi mallarını tüketirken Biz Türkler olarak Türkçe konuşuruz ama yemeye gelince herşeyimiz ingilizlerin veya farklı milletlerin eşyalarını tüketiriz neden neden diye sorarım kendime ama verilecek cevabım yok kendime
müslüm akpek;206288 wrote:Ülkeri almamamın iki nedeni var biri yeşil sermaye olduğundan ötekide üretimdeki islami kuralların dışına çıkılması, fabrikası burada hemen yanımda.
Ben ne yalan söyliym hepsinden de alıp yiyorum,kullanıyorum ihtiyacım kadar. Yaptılar da daha kalitelisini güzelini almadık mı? Üretici tüketicinin faydasını düşünmezse ben de tüketici olarak bana ne derim tabi değil mi...bunlarla rekabet edecek kalitede uluslararası bir markamız var mı acaba?Bizim işimiz gücümüz merhum Aziz Nesin 'in dediği gibi: "Birisi çıkar bir buluş yapar,bizimkiler hemen çıkar bu 1500 sene önce Kur-an da yazıyordu derler.Be adam 1500 senedir neden bulmadın öyleyse..." olay bu kadar açık bence...
Ürünün milliyetiyle değil, bana maliyetiyle ilgileniyorum.. Size şaka gelebilir ama ucuz tuz için bile market market dolaştığım oluyor. Haa İslam benim için referans ama, islamı kullananlar bana referans değil..