Resim kaynağı Nizip Sanayi Sitesinde Meydana gelen trafik kazası 1 kişinin yaralanmasına neden oldu. Alınan bilgiye göre dün saat 12:00 sıralarında yaşanan kaza şöyle gelişti. İddiaya göre Kerem Yılmaz idaresindeki 27 NU 922 plakalı kamyon ana caddeye geçmek istediği sırada
Sanayi istikametinden Nizip İstikametine doğru gelmekte olan Ahmet Özkıran’ın kullandığı 27 NK 178 Plakalı motosikletle çarpıştı. Motosikletiyle birlikte kamyonun altına giren motosiklet sürücüsü Ahmet Özkıran başından aldığı darbe ile ağır yaralandı. Olay yerine gelen 112 Acil Servis tarafından Nizip Devlet Hastanesi Mehmet Cankesen Acil Ünitesine getirilerek tedavi altına alınan Özkıran’ın sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu öğrenildi. Yaşanan kazada motosiklet kullanılamaz hale gelirken kamyon sürücüsü Kerem Yılmaz Nizip İlçe Emniyet Müdürlüğü Ekipleri tarafından gözaltına alındı. Yaşanan kazanın ardından her iki araçta trafikten men edilirken olayla ilgili soruşturma devam ediyor.
Mehmet Karakaş kardeşimin dediği gibi, Kazada yaralanan Ahmet Örskıran benim küçük kardeşim olur. Şu an kendisi Gaziantep Devlet hastanesinde yoğun bakımda yatmaktadır. Kafatasında çatlak olduğundan, doktorlar beyin travması geçirme ihtimali yüksek diye gözetim altında tutuyorlar. Milletvekilimiz Mehmet Sarı Gaziantepteki hastane Başhekimi ile görüşerek tedavisi için ilgilendiği için buradan kendisine çok teşekkür ediyorum. İnşaallah yüce mevlam, Ahmet kardeşimi bir an önce bizlere bağışlar. Kazanın boyutunun bu kadar büyük olduğunu bilmiyordum. Siteden kazanın resmini görünce anladım. O bölgede sık sık böyle kazalar meydana geliyormuş. Yetkililer bir an önce önlem alsa iyi olur. İnşaallah bu bölgedeki kaza son olsun diyorum. Başka yürekler yansın istemiyorum...
Tüm üye arkadaşlarıma ayrı ayrı teşekkür ediyorum.
Kardeşim şu anda yoğun bakımdan çıktı hastanenin servisinde yatmaktadır. Vücudundaki eziklerin, kafasındaki ve elmacık çene kemiğindeki kırık dışında sağlığı iyi durumda. Yüzündeki şişlik ininceye kadar çene ve elmacık kemiğine müdahale edemiyeceklerini söylediler. Sanırım buda bir hafta kadar süreç istiyor.
Hastanede yaşadığımız hoş olmayan olaylarda milletvekilimiz Mehmet Sarı telefonla hastane yönetimini arayarak, gereken uyarılar sonucu bize daha hassas davrandıkları için bir kez daha Milletvekilimize teşekkür ediyorum.
Kardeşimi bu gün taburcu edecekler bir hafta sonra tedavi için tekrar Gaziantep devlet hastanesine gidecek gerekli operasyon orada yapılacak.
Sevgili dostlarım iyiki sizler varsınız.... Hepinize gönül dolusu selam ve sevgiler....