zeynel1982;206501 wrote:Karakaş normal günlerde saat 14:00 kaybolur 17:00 ye kadar uyurdu şimdi sabah 10:00 başlıyor uyumaya iftara az bir süre kala çıkıyor ortaya :)
off bide zeytin semsegi olsa valla gelirdim :P
Bu toplantılarda genelde bayanlar geri planda kalıyor,keşke bayanlarda rahatça gelebilseler yani erkek üyeler eşleriyle gelse çok rahat olur :)
mahmut abi,
allah razı olsun ne oktay ne ramazan bizi hiçbir zaman aç bırakmadılar istanbulda
menüyle sınırlı kalma sen dükkan senin ,
MENES;205549 wrote:Ramazan! iftar için istanbul ziyareti zor görünüyor,İnsanlar zaten ramazanda kendinden aciziyor birde kimse yatıya misafir kaldıramaz diye düşünüyorum.Yinede kısmet,menüyü bir görelim bakalım.
esera79;206518 wrote:off bide zeytin semsegi olsa valla gelirdim :P
Bu toplantılarda genelde bayanlar geri planda kalıyor,keşke bayanlarda rahatça gelebilseler yani erkek üyeler eşleriyle gelse çok rahat olur :)
esera79;206518 wrote:off bide zeytin semsegi olsa valla gelirdim :P
Biz eşim ve gelinimle katılıyoruz, başka arkadaşlar da eşleri ile geliyor ve rahatça gelip ön planda kalın.
Saat 03:30 mahmut abilere az önce geldik,Oktayın lokantasında yemek yedikten sonra eyüp sultan, feshane, sultan ahmet,ayasofya gezisi yaptık, sonrada eminönünde balık ekmek yedik,mahmut abiyle bizi mertere bıraktılar ekip oktayın oraya çay bahanesiyle ciğer dürümü boğmaya gittiler.Vallahi gelemeyen çok şey kaçırdı.