Son günlerde bazı medya organlarında tartışmaya açılan 'evrim'konusu,yaratılış gayesinin inkar edilip,hayal ürünü tezlere sarılması,evrimi savunanların akıl derecesinden şüphe ediliyor!Kendilerine bilim adamı süsü vererek,kendilerinin bile çelişki yaşayıp durduğu konularda,düştükleri acizlik akıl sahibi insanları güldürdü.İmanla yaratılış gayesini çok açık seçik delillerle açıklandığı halde,adına çeçiştli tanımlamalar getirilerek insanların akıllarını bulandırmaya çalışan bu insanların''Bakırköy Akıl Hastanesine kaldırılmasını talep ediyoruz''
Eskiden saçma bir fıkra vardı konuyu okuyunca aklıma geldi.Adamın biri arkadaşına ben Allah'a inanmıyorum demiş,arkadaşıda; Allahın da sanki umurunda demiş.Hiç bir peygamber Allahın varlığını ispat için uğraşmamış ki, Onun bir olduğunu tebliğ etmişler.Siz bakmayın onların biz inanmıyoruz dediğine, araçta hızla giderken aniden firene basınca nasıl Allah diye bağırıyorlar.Bursada benim bir arkadaşımın eniştesi var karı koca ikiside ateist.Bazen kaşılaşırız onunla nasılsın enişte diyorum hamdolsun diyor.
MENES;205126 wrote:Eskiden saçma bir fıkra vardı konuyu okuyunca aklıma geldi.Adamın biri arkadaşına ben Allah'a inanmıyorum demiş,arkadaşıda; Allahın da sanki umurunda demiş.Hiç bir peygamber Allahın varlığını ispat için uğraşmamış ki, Onun bir olduğunu tebliğ etmişler.Siz bakmayın onların biz inanmıyoruz dediğine, araçta hızla giderken aniden firene basınca nasıl Allah diye bağırıyorlar.Bursada benim bir arkadaşımın eniştesi var karı koca ikiside ateist.Bazen kaşılaşırız onunla nasılsın enişte diyorum hamdolsun diyor.
Mahmut enişte ile karşılaştın...burası tamam,
nasılsın....dedin...bu da tamam
enişyenin cevabı,hamdolsun yerine....Allah'a şükür olsaydı...daha komik olurdu:D
müslüm akpek;205162 wrote:Siz deprem olduğunda görseydiniz, bütün ataistler ellerini açmış allaha dua ediyorlardı, sarhoşlar ayılmış cin gibi olmuşlar allaha dua ediyorlardı.
Bu konu ancak bu kadar güzel açıklanır.. Bu ara Müslüm abi..Depremin yıldönümünde (Bende depremi o dönemde yaşayanlardanım.) Vefat edenlere birer fatiha okusak diyorum.. Rabbim geride kalanlara sabırlar ihsan etsin. (Amin)