Heycanla beklenen öss yerleştime sonuçları bugün açıklandı.
Daha önce Hatay Mustafa Kemal Üniversite'si Endüstryel Elektronik Proğramcılığı Okurken bazı nedenlerle bırakmıştım.Ammaaa 2009 Öss yerleştime ile Aksaray Üniversitesi Elektronik Teknoloji'si Bölümünü kazanmış durumdayım.Bi kaç güne kadar Mustafa Kemal Üniversitesi İle ilişkimi bitirip Aksaray Üniversitesine Kayıt'a gideceğim.Ve Nizip'i Çok Özleyeceğim:(
Walla kendime o kadar güwenemiyorum ama gel girek iddaa'ya eğer ben oradan mezun olursam sen çiğköfte vericen eğer ben bırakıp gelirsem ben hade bakımm...
hayri murat bakırcı;204629 wrote:Heycanla beklenen öss yerleştime sonuçları bugün açıklandı.
Daha önce Hatay Mustafa Kemal Üniversite'si Endüstryel Elektronik Proğramcılığı Okurken bazı nedenlerle bırakmıştım.Ammaaa 2009 Öss yerleştime ile Aksaray Üniversitesi Elektronik Teknoloji'si Bölümünü kazanmış durumdayım.Bi kaç güne kadar Mustafa Kemal Üniversitesi İle ilişkimi bitirip Aksaray Üniversitesine Kayıt'a gideceğim.Ve Nizip'i Çok Özleyeceğim:(
Hayırlı uğurlu olsun şuan ben de aksarayda CAD( Bilsiayar Destekli Tasarım ) kursundayım Aksaray küçük bir şehir .diğer illerde yakın gezmek için ideal bir şehir içinde sıkılacaktır. Canın ama yinede hayırlı uğurlu olsun bu ayın 20 misine kadar buradayım sormak istediğin bir şey olursa yardımcı olurum sana
mavi_hilal;205018 wrote:aksaydaki üni. de nizipli akrabalarım var kardeş istersen ??
Eywalla kardeşim sağolasın benim eski üniversiteden bi kaç arkadaşım var onlar sağolsun yardımcı olacaklarr...Tabi Nizip'li hemşerimizle tanışmayıda isterim.
servet BÜYÜKTEKE;205025 wrote:Hayırlı uğurlu olsun şuan ben de aksarayda CAD( Bilsiayar Destekli Tasarım ) kursundayım Aksaray küçük bir şehir .diğer illerde yakın gezmek için ideal bir şehir içinde sıkılacaktır. Canın ama yinede hayırlı uğurlu olsun bu ayın 20 misine kadar buradayım sormak istediğin bir şey olursa yardımcı olurum sana
Hocam sosyal olarak nasıl bana sadece onu söyleyin yeter.
hayri murat bakırcı;205050 wrote:hocam sosyal olarak nasıl bana sadece onu söyleyin yeter.
küçük bir şehir nufusun büyük bir bölümü yurt dışında çalışıyor yazın aksaray nufusu iki ye kaytlanıyor deniliyor. Sosyal olarak etkin bir yer değil bna göre. Bu kişiden kişi göre değişir.