Nizip.com
Üye ol
Basından Nizip Haber

Kontör Dolandırıcılarına Dikkat !

Görüntülenme: …

Nrt Üye
Resim kaynağı

Nizip İlçe Müftülüğünde Memur olarak görev yapan İdris Gaziulu dün saat 10.00 sıralarında cep telefonuna hiç tanımadığı bir numara tarafından mesaj geldi. Mesajda “Tebrikler Para Ödülü Kazandınız Lütfen Bilgi İçin Arayınız” şeklinde bir mesajla karşılaşan İdris Gaziulu, durumdan şüphelenerek GSM Yetkilisine başvurdu. Durumu yetkililere ileten İdris Gaziulu adlı vatandaş böyle bir mesajın söz konusu GSM şirketinden gelmediğini öğrendi. Konuyla ilgili şikayetini dile getiren İdris Gaziulu, kontör dolandırıcılığından şüphelendiğini ve gelen mesajın ardından bilgi için aranması gereken telefon numarasını aramadığını söyledi. Bu tür konulara karşı vatandaşların uyanık olmalarını isteyen İdris Gaziulu, konuyla ilgili adli makamlara başvuracağını belirtti.

Devamı İçin Tıklayınız...
xxhidayet Üye
Önemli bir konu... İstanbul'un uyanıkları bu işin başını çekiyor...
Bizim mahallede de var öyle bir kopil!..yıllardır yaparmış.. Polis yakalayana kadar bizim dahi haberimiz yoktu!..
mustafasahin Üye
az önce babamı aradılar iyi günler beyefendi ben başkomser ali gök demiş adambu numara sizemi ait demş babam ın cevabı biraz ters oluncxa karşıdaki hemen telefonu kapattı ardından babam 155 i arayıp böyle birisin varmıdiye sordmuş sonuç ise dolandırıcılar ...
şuan o telefona ulaşılamıyorr
mustafasahin Üye
ilginç hala o numaraya ulaşılamıyor
müslüm akpek Üye
İstanbulda değil her yerde var bu üçkağıtçılar.
mustafasahin Üye
dolandırıcıların sözlerini aktarayım alıntıdır bir komşu tarafından öğrendim
iyi günler beyefendi BEN BAŞKOMSER .......... bu numara sizemi ait
-evet
--bu numara bir terörist tarafından kullanılıyor bir bu numarayı takibe alacagız takip etmek için bize bir ücret ödemeniz gerek
lütfen ...... numaraya 1000 kontör gönderiniz

SAKIN BU NUMARALARA ALDANMAYINIZ
dontpanic Üye
:) hayda terorist kullanıyo diyo ve üstüne para istiyo pes doğrusu
1000 kontörle bulacak adamı:) hihihih
m_s_bakırcı Üye
bir gün anneminde başıma geldi hemde ben yanımdayken bende onlardan uyak davranarak tamam ben kontorcüye gidiyom ben size telefonumu vereyim 5 dk sonra arayın dedim tabi aradıkları numara avea operatörüydü bende telsim olan numaramı verdim saolsunlar üstünede yaklaşık saat cenelerini çektim yeteri miktarda kontor kazanında ben sizden kazandıgım 50 kontor bana yeter dedim siz gidin başka enayi bulun dedim :):):) vee sonuç çırp telefon kapandı :):):):)
xxhidayet Üye
m_s_bakırcı;205082 wrote:bir gün anneminde başıma geldi hemde ben yanımdayken bende onlardan uyak davranarak tamam ben kontorcüye gidiyom ben size telefonumu vereyim 5 dk sonra arayın dedim tabi aradıkları numara avea operatörüydü bende telsim olan numaramı verdim saolsunlar üstünede yaklaşık saat cenelerini çektim yeteri miktarda kontor kazanında ben sizden kazandıgım 50 kontor bana yeter dedim siz gidin başka enayi bulun dedim :):):) vee sonuç çırp telefon kapandı :):):):)

Süpersin canım kardeşim.. Keşke herkes senin gibi uyanık olsa!... Dolandırıcıların taktiklerine karşı ince taktik geliştirmek.. bravo doğrusu!...;)

Cevap yazmak için hesabınıza giriş yapın.

WhatsApp iletişim