Nizip.com
Üye ol
Basından Nizip Haber

İnşaat Malzemesi Taşıyan Traktör Yan Yattı

Görüntülenme: …

Nrt Üye
Resim kaynağı

Trafik kazası Dün saat 17:30 sıralarında meydana Nizip’e bağlı Turlu Köyünde meydana geldi. Alınan bilgiye göre Nizip’ten Kızılin Köyüne İnşaat Malzemesi taşıyan Kemal Yalçın’ın Kullandığı 27 NE 647 Plakalı seyir halindeki traktör vitesinin takılı kalması sonucu rampayı çıkamadı. Bu nedenle arkaya akan Traktör Yan yatarak durabildi. Yaşanan kazada traktör römorkunda bulunan 9 yaşındaki Fatma Yalçın, Adil Yalçınkaya 63 Yaşındaki İbrahim Yalçın, 44 Yaşındaki Salih Bozkurt ve Traktör Sürücüsü 37 Yaşındaki Kemal Yalçın kazayı hafif sıyrıklarla atlattı. Nizip Devlet Hastanesi Mehmet Cankesen Acil Ünitesine getirilen yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu belirlenirken kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Devamı İçin Tıklayınız...
mehmet karakaş Üye
Yaralılara geçmiş olsun.Traktör kazasından kurtulmak çok zordur.Arkadaki damper kurtarmış yaralıları.
mustafasahin Üye
yaralılara geçmiş olsun

mehmet traktör massey galiba newholland olsaydı birşey olmazdı dimii
servet BÜYÜKTEKE Üye
şehir içinde demir, tuğla,bireket taşıyan traktörlerden çok korkuyorum demir çubuklar arkadan gelen arba çarpacak diye çok korkuyorum allah dan şimdiye kadar kimseye bir şey olmadı ama bu inşaat malemeleri taşıyan tarktörlere bir standar getirilmeli bu traktör kazasında yaralanlara geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum.

Cevap yazmak için hesabınıza giriş yapın.

WhatsApp iletişim