Lakap takmak dinimizce hoş görülmemiş.Ancak alan memnun satan memnun olduktan sonra hiçbir sakınca da görülmemiş.Nizip'te lakabların çok özel bir yeri var.Bazen en kötü lakabtan bile gocunan olmamış.Hatta bazıları kendi lapaklarını kendileri belirliyor.İşte burdan yola çıkarak nizipcom sakinlerinin de acaba birer lakapları varmı diye bir merak içine girdim.Bakalım ne görüşler gelecek.
Site ve Üyeler Hakkında
Siz tam olarak kaç mahmutsunuz? :)))
tüm millet biliyo "kel müslüm" diye..niye saklıyon ki :)))
duydunmu????
Eşşeği semerli derler,
pirpirimci derler
Bizim Niye Lakabımız Yok
Görüntülenme: …
Biraz geçsin ben kendiminkini yazarım,iyide seninki ne abi :)
Vala rahmetli babama Ayranlı derlerdi.Herhalde biz de Ayranlı Ramazan olarak anılacaz.
Ailece lakabımız; mahmudolar.
MENES;203416 wrote:Ailece lakabımız; mahmudolar.
Siz tam olarak kaç mahmutsunuz? :)))
bizede ailece KOR lar derler
Şükrü,belki sana çok tuhaf gelecek ama seni bir iki defa "Laz Şükrü" olarak telefuz ettim.Bunu da yazdığın yorunlara bakarak yaptım.Umarım kızmamışsındır :)
Benim lakabım yok.
Dedem tipi de doğmuş:))
t/d olmuş yumuşamış.dipiciler olmuş bizim lakap ta:))
t/d olmuş yumuşamış.dipiciler olmuş bizim lakap ta:))
müslüm akpek;203433 wrote:Benim lakabım yok.
tüm millet biliyo "kel müslüm" diye..niye saklıyon ki :)))
müslüm abiiiramazan tarhan;203437 wrote:tüm millet biliyo "kel müslüm" diye..niye saklıyon ki :)))
duydunmu????
1-babamın dedesi mahmut. 2- babamın babası mahmut. 3- amcamın oğlu mahmut(polen) 4- diğer amcamın oğlu mahmut(rahmetli) 5- ben Mahmut. 6- kuzenimin oğlu mahmut.7- kardeşimin oğulu mahmut.Ramazan Tarhan;203418 wrote:Siz tam olarak kaç mahmutsunuz? :)))
Mahmut oğlu Mahmut seniiiii :)
Niye abi size enikci derler,müslüm akpek;203433 wrote:Benim lakabım yok.
Eşşeği semerli derler,
pirpirimci derler
Benimde lakabım kara idi, 6-7 yaşlarımda iken hep kara derlerdi, adımı bilmezlerdi.
Şimdilerde çok kişi admin diye çağırıyor.
Şimdilerde çok kişi admin diye çağırıyor.
Lisede arkadaşların bana taktığı lakabı buraya yazarsam RTÜK'e takılır. :)
Bizim aileye köyde "Alikler" derler. Büyük büyük dedemizin adı Ali'ymiş. Alik, "Ali'nin soyundan" anlamına geliyor.
Bizim aileye köyde "Alikler" derler. Büyük büyük dedemizin adı Ali'ymiş. Alik, "Ali'nin soyundan" anlamına geliyor.
kızmadım abi ama neden böyle bir benzetmeyi düşündünüz neden:D:DRamazan Tarhan;203429 wrote:Şükrü,belki sana çok tuhaf gelecek ama seni bir iki defa "Laz Şükrü" olarak telefuz ettim.Bunu da yazdığın yorunlara bakarak yaptım.Umarım kızmamışsındır :)
Cevap yazmak için hesabınıza giriş yapın.