Nizip.com
Üye ol
Basından Nizip Haber

45 Derece Sıcağın Altında Kavun Satışı

Görüntülenme: …

Nrt Üye
Resim kaynağı

Her Yıl olduğu gibi bu yıl yine E-90 Karayolu üzerinde sıralanmış kavun satıcıları tezgah açtı. Her yüz metrede bir duran kavun satıcıları 45 derece sıcağa rağmen satışlara devam ederken, işlerinden şikayetçi olmadığı görüşünde birleştiler. Tanesi 1 TL’den satılan kavun ise E-90 karayolundan geçen sürücüler tarafından rağbet görüyor. Sezon sonuna kadar satışların devam edeceğini belirten kavun satıcıları işlerden memnun olduklarını söyleyerek düşüncelerini dile getirdiler.

Devamı İçin Tıklayınız...
boroboro Üye
bizde o 45 derece sıcagın altında tarla tarla bahce bahce kontrol yapıyoruz...:(
şükrü çiftçi Üye
ekmak parası
netsin adancağız çoçuklara ekmek götürme derdinde
müslüm akpek Üye
Gaziantep'in 45 derece sıcağı kimseye birşey yapmaz, biz ne yapalım İstanbulda nem oranı çok yüksek nefes almakta zorlanıyoruz.
M.KÜÇÜK Üye
müslüm akpek;203145 wrote:Gaziantep'in 45 derece sıcağı kimseye birşey yapmaz, biz ne yapalım İstanbulda nem oranı çok yüksek nefes almakta zorlanıyoruz.
Sen kavun satmak zorunda değil, başka bir şey sat o zaman.he he he.:)
xxhidayet Üye
müslüm akpek;203145 wrote:Gaziantep'in 45 derece sıcağı kimseye birşey yapmaz, biz ne yapalım İstanbulda nem oranı çok yüksek nefes almakta zorlanıyoruz.

Abi bizim evde kal..
Sahilden bir rüzgar esiyor..kapı pencere kapatıp ta yatıyoruz... Nemsiz gayette kuru bir serinlik...(Bu bir şaka değildir...):p:)
kenansimsek Üye
hiç tadı olmayan insanda bir daha kavun yeme isteği koymayan bu tilmiyen kavununun haberini niye yaparlar anlamış değilim yani bizim nizip adamı anlayacağınız gibi millete yolcu işi yapıyor.zaten bir tene kavun alan biri bir daha oradan dönüp kavun almaz
müslüm akpek Üye
kenansimsek;203261 wrote:hiç tadı olmayan insanda bir daha kavun yeme isteği koymayan bu tilmiyen kavununun haberini niye yaparlar anlamış değilim yani bizim nizip adamı anlayacağınız gibi millete yolcu işi yapıyor.zaten bir tene kavun alan biri bir daha oradan dönüp kavun almaz
Yıllarımı uzun yollara verdim, yol kenarlarından asla birşey almam, tazedir diye hevesle durup kaç para derlerse desinler aldığımız hiçbirşey ne taze çıktı nede o yörenin ürünü çıktı, sizin dediğiniz gibi o yolcu oradan bir daha ne zaman geçer mantığıyla atarlar kazığı, yapılacak en güzel şey kasaba ve köylerden geçerken sempt pazarları yada panayırları kollamak gördüğünüz anda hiç çekinmeden istediğinizi alın inanın hiç bir yerde o lezzetleri tadamazsınız.

Bir keresinde İzmitten aldığım pişmaniye kutusunun içinden gazete kağıdı çıkmıştı.:mad::mad:
YusufSerce Üye
müslüm akpek;203286 wrote:Yıllarımı uzun yollara verdim, yol kenarlarından asla birşey almam, tazedir diye hevesle durup kaç para derlerse desinler aldığımız hiçbirşey ne taze çıktı nede o yörenin ürünü çıktı, sizin dediğiniz gibi o yolcu oradan bir daha ne zaman geçer mantığıyla atarlar kazığı, yapılacak en güzel şey kasaba ve köylerden geçerken sempt pazarları yada panayırları kollamak gördüğünüz anda hiç çekinmeden istediğinizi alın inanın hiç bir yerde o lezzetleri tadamazsınız.

Bir keresinde İzmitten aldığım pişmaniye kutusunun içinden gazete kağıdı çıkmıştı.:mad::mad:

Seni okuduktan sonra basima gelenleri anlamlandirdim. Ben de hep dusunuyordum bu bozuklar bana mi denk geliyor yoksa hepsi mi boyle, meger oyunmus ha!!!
şükrü çiftçi Üye
YusufSerce;203288 wrote:Seni okuduktan sonra basima gelenleri anlamlandirdim. Ben de hep dusunuyordum bu bozuklar bana mi denk geliyor yoksa hepsi mi boyle, meger oyunmus ha!!!
lütfen kullandığımız kelimelere dikkat edelim
adamlar ekmek parasını kazanıyor
bozuk diyip durmayın
masa başında oturup ağzınıza yakışmayacak kelimeler yazıp durmayın
insanın sabrı belli bir yere kadar
müslüm akpek Üye
Şükrü seni ne rahatsız etti.

Cevap yazmak için hesabınıza giriş yapın.

WhatsApp iletişim