Sorunlarımız Önerilerimiz

nizip devlet hastahanemizdeki eksikler

TUNCAY CAKMAK Üye
Nizip Devlet Hastahane ´´mizdeki Eksikliklerin var olusu ve hala bunlarin tamamlanmamasi bir nizipli olarak beni cok üzüyor. gecenlerde duydugum bir haberi aktarmak istiyorum acil servise getirilen hastalarin ambulans yetersizliginden bekletilmesi ve hastahane´nin ambulansinin yetersiz oldugu bunu ben yurt disinda yasayan biri olarak duyuyorum. Nizip de ve Türkiye de yasayan Nizipliler hepimizin yolu bu hastahaneye düsmüstür.olaki sizlerin de böyle bir durumla karsilasmamiz dilegiyle bu olaylar büyümek ve gelisip modern bir sehir olmak isteyen nizip`e yakismiyor. Ben inaniyorum ki nizipli hemserilerim bu eksiklikleri gidereceklerdir. Hepinize simdiden Tesekkür Ederim.
M.KÜÇÜK Üye
Ben 41 yaşındayım. 24 sene Nizip'te yaşadım daha bir kere bile hastaneye gelen acil bir hastanın Gaziantep'e sevk edilmediğini duymadım.Bölgenin en donanıml acil ünitesi Nizip'te mevcutken bu ne rezalet anlayabilmiş değilim.
dontpanic Üye
bence hastane tıkır tıkır çalışıyo.no problem.
mavi_hilal Üye
dontpanic;202152 wrote:bence hastane tıkır tıkır çalışıyo.no problem.
belli onun için bir igne için bizi antep'e gönderdiler...
deniz yıldızı Üye
200 bin kişi hinterlandı olan bir hastaneye gidiyorsun ve sana diyorlar ki doktor izinde. Sonra soruyorsun yerine vekaleten birini çağırmak kimsenin aklına gelmedi mi diye,verdiği cevap daha vahim: Geçici olarak dahiliyeye yönlendiriyoruz diyorlar... Ki bu doktoru izinde olan ünite aciliyet arzedebilecek hastalıklarla muhatab olabilecek bir ünite Bende Nizip Devlet Hastanesi demek diğer hastanelere hakaret olur.Bana göre Nizip Devlet PANSUMANHANESİ...
felsefefe Üye
Bence Birecikle- Nizip devlet hastaneleri birleştirilmeli Bir bölge hastanesi yapılmalı. Bu iş başka türlü çözülmez.
boroboro Üye
felsefefe;202690 wrote:Bence Birecikle- Nizip devlet hastaneleri birleştirilmeli Bir bölge hastanesi yapılmalı. Bu iş başka türlü çözülmez.
yok abi kalsın...gider birecik e yaparlar ..millet sefil olur..birecike hastaneye gidecem diye...nizip topraklarında olan barajın adının birecik barajı oldugu gibi...gereği yok böyle iyi memnunuz...:)

Cevap yazmak için hesabınıza giriş yapın.

WhatsApp iletişim