Az kaldı ipinizi çekeceğim, kaldı 4 gün.
Basından Nizip Haber
Şükrücüm.. kanunun başlangıç tarihi 19 Temmuz..Şu an bir yaptırım yok.. Göreceez bakalım 19 Temmuz'dan sonra...:)
Şimdilik daya doya içebilirler...:p
Sigara Yasağı 19 Temmuz'da
Görüntülenme: …
ne oldu abi ne ipi?yoksa ben mi bişeyler kaçırdım.?4 gün sonra ne oluyo?müslüm akpek;202210 wrote:Az kaldı ipinizi çekeceğim, kaldı 4 gün.
Birşey olmadı sigara içenlere söylüyorum hepsini ihbar edeceğim.
4 değil 3 gün sonra kapalı alanlarda siğara içmek yasak cezası 500 tlden başlıyormuşbusenaz;202234 wrote:ne oldu abi ne ipi?yoksa ben mi bişeyler kaçırdım.?4 gün sonra ne oluyo?
anladım.bende müslüm abim nizipe gidici sandıydım 4 gün sonra
bu kadar yaska yapılacagına kanuna ne gerek var...sigara fabrıkalarını kapatın gitsin...
Hiç öyle şey yaparlarmı, sigaradan ve alkolden devlet kasasına giren parayı kamyonlar taşıyamaz.boroboro;202279 wrote:bu kadar yaska yapılacagına kanuna ne gerek var...sigara fabrıkalarını kapatın gitsin...
Haydeeee!!... Yürüyün bire Bolu Beyleri!!..kaldı son iki gününüz!...
Ağzınızdan sigarayı, cebinizden bolca parayı eksik etmeyin...Nuhoho ho ho h ohhhhhohh!!!..:):):):)
Ağzınızdan sigarayı, cebinizden bolca parayı eksik etmeyin...Nuhoho ho ho h ohhhhhohh!!!..:):):):)
İçin için faydası var nüfusumuz çok fazla.
ne zamann dan beri yasak olacak derler
ama şimdiye kadar yapamadılar bundan sonrasıda zor
şükrü çiftçi;202363 wrote:ne zamann dan beri yasak olacak derler
Şükrücüm.. kanunun başlangıç tarihi 19 Temmuz..Şu an bir yaptırım yok.. Göreceez bakalım 19 Temmuz'dan sonra...:)
Şimdilik daya doya içebilirler...:p
Cevap yazmak için hesabınıza giriş yapın.