Malum Üç ayların içindeyiz... Sonrası Ramazan.. Doğal olarak bilgisayar kullanmaya devam.. Ama nasıl??..:D:D:):p

Genç Muhabbet
KİMSE ARAYA GİRMESİİİİNNNNNNNN:D
Biz böyle yaparak forumu canlı tutuyoruz anladınmı.İnsanlar merak ediyor acaba ne cevap verdi diye.Birde sende bilirsinki İslam dini slogan dini değil icraat dinidir.Ben Allahı ve peygamberi çok seviyorum demek yetmiyor dediklerinide yapmak gerekiyor. ha kim yapar kim yapmaz benim hiiiççç sorunum da, haddim de değil. Ben kendime bakıyorum neyim neredeyim diye.Okey.
Oruçluya Bilgisayar Nasıl Görünür ?
Görüntülenme: …
Lahmacun yokmu birde tava.
Sanki oruç tutacakta birde lahmacun ile tava soruyor hele bak.
Nerden biliyorsun, belki tutarım.MENES;201516 wrote:Sanki oruç tutacakta birde lahmacun ile tava soruyor hele bak.
Orucu tutup ta ne yapacan yazık değilmi kocaman adamsın, tövbe tövbe.müslüm akpek;201519 wrote:Nerden biliyorsun, belki tutarım.
Mahmut sen benim mide hastalığına tutulana kadar orucumu bir gün bile yemediğimi biliyormusun, bana bu konuda haksızlık yapma.
Mahmut abi! sen Müslüm abiyi, Topluma yanlış lanse ediyon...
İnanıyorum ki o, Allah (cc) ve Peygamberi (sav) birçoğumuzdan çok daha sevmekte ve din-i mübinin emerlerine riayet etmektedir...
İnanıyorum ki o, Allah (cc) ve Peygamberi (sav) birçoğumuzdan çok daha sevmekte ve din-i mübinin emerlerine riayet etmektedir...
Yav ne adamsın ben ramazandaki oruçtan bahsetmiyorum, Oruçtan kız oruçtan bahsediyorum.
Bana ne senin orucundan namazından. Zaten öyle olur Nizip.Com toplantıların da maşallah her şeyi yedin, biz senin benim mide sorunum var şu da bana dokunuyor dediğini görmedik,Ramazan geldimi benim midem ağrıyor, hadi bize okuttun ya her şeyi görene nasıl okutacan (haşa).
Bana ne senin orucundan namazından. Zaten öyle olur Nizip.Com toplantıların da maşallah her şeyi yedin, biz senin benim mide sorunum var şu da bana dokunuyor dediğini görmedik,Ramazan geldimi benim midem ağrıyor, hadi bize okuttun ya her şeyi görene nasıl okutacan (haşa).
Bu konu ikinize özel açılmış galiba:DMENES;201522 wrote:Orucu tutup ta ne yapacan yazık değilmi kocaman adamsın, tövbe tövbe.
Ben Müslüm abiyi sevdiğim için takılıyorum Abdulkadir.Söylediklerimin % 90'ı şaka yollu.xxhidayet;201526 wrote:Mahmut abi! sen Müslüm abiyi, Topluma yanlış lanse ediyon...
Biz böyle yaparak forumu canlı tutuyoruz anladınmı.İnsanlar merak ediyor acaba ne cevap verdi diye.Birde sende bilirsinki İslam dini slogan dini değil icraat dinidir.Ben Allahı ve peygamberi çok seviyorum demek yetmiyor dediklerinide yapmak gerekiyor. ha kim yapar kim yapmaz benim hiiiççç sorunum da, haddim de değil. Ben kendime bakıyorum neyim neredeyim diye.Okey.
abi hangi araya.vedatakkas;201528 wrote:Bu konu ikinize özel açılmış galiba:D
Nasıl gaza geldiniz ama.
sen iyi bilirsin hangi araya olduğunu:DMENES;201532 wrote:abi hangi araya.
Ya Vedat fazla karıştırma istersen.
Tamam gayri ,Mahmut'ta anlamıştır nasıl olsa:Dmüslüm akpek;201549 wrote:Ya Vedat fazla karıştırma istersen.
valla oruçta hiç böyle aklıma gelmemişti
heh he
heh he
Valla benim arayla dereyle işim olmaz abim. O işler bizi aşar cumhur abi.:pvedatakkas;201545 wrote:sen iyi bilirsin hangi araya olduğunu:D
Cumhur abin kim.
Bir demet tiyatroda mükremin çıtırın eniştesinin yanında çalıştığı milletvekilinin adı.
Cevap yazmak için hesabınıza giriş yapın.