Nizip.com
Üye ol
Genç Muhabbet

Evlilik ağacı

Görüntülenme: …

senelbenlier Üye
EVLİLİK AĞACI

Yeni evli bir çift vardı. Evliliklerinin daha ilk aylarında, bu işin hiç de hayal ettikleri gibi olmadığını anlayıvermişlerdi.
Aslında birbirlerini sevmiyor değillerdi. Son zamanlarda o kadar sık olmasa da, evlenmeden önce sık sık birbirlerini çok sevdiklerine dair ne kadar da dil dökmüşlerdi. Ama şimdilerde, küçük bir söz, ufak bir hadise aralarında orta çaplı bir kavganın çıkmasına yetiyordu.

Bir akşam oturup, ilişkilerini gözden geçirmeye karar verdiler. Her ikisi de, boşanmayı istememekle beraber, işlerin böyle gitmeyeceğinin farkındaydılar. Erkek, "Aklıma bir fikir geldi" dedi. "Bahçeye bir agaç dikelim ve eğer bu agaç üç ay içinde kurursa boşanalım. Kurumaz da büyürse bunu bir daha aklımızdan geçirmeyelim. Bu süre içinde de ayrı ayrı odalarda kalalım."
Bu ilginç fikir hanımının da hoşuna gitti. Ertesi gün gidip bir meyve fidani aldılar ve birlikte bahçeye diktiler. Aradan bir ay geçti. Bir gece bahçede karşılaştılar. Her ikisinin de elinde içi su dolu birer bidon vardı.

SON ZAMANDA ARTAN BOŞANMALAR İNSANLARIN BİRBİRİNE TAHAMÜLSÜZLÜĞÜ ORTADA KALAN ÇOCUKLAR ............SİZİN YOKMU SULANACAK BİR FİDANINIZ

müslüm akpek Üye
Ben tam 27 senedir evliyim, eşimle en az bir 5 sene de öncesi var yani toplam 32 senedir eşimle birlikteyiz, çok kavgamız oldu ama bizimde bir ağacımız var her zaman birlikte sularız o ağaç biz ölmeden asla solmayacak.

Evlilere tek bir tavsiyem olacak kesinlikle birbirinizle konuşun ve ne olursa olsun geceleri aynı yastıkta uyuyun.
senelbenlier Üye
allah daha nice 32 seneler görmeyi nasip etsin..mutluluğunuzu daimi etsin şimdikilerin en ufak şeye tahamülü yok eşler birbirini sabırla dinlemeyi öğrenmeli ...sabırla koruk hela olur..KENDİ VE YUVAMIZIN DEVAMI İÇİN MUTLULUK AĞACINI SULAMAYI UNUTMAYALIM
müslüm akpek Üye
Gençler tahammülsüz, en ufak şeyde al yüzüğünü diyorlar, insanın yaşı ilerledikçe hayat arkadaşı çok daha önem kazanıyor, yavrular yuvadan uçunca kalıyorsun baş başa, kimseniz kalmıyor çocuklar zaten bayramdan bayrama belki gelirler, kıymet bilmek lazım.
vedatakkas Üye
müslüm akpek;201048 wrote:Ben tam 27 senedir evliyim, eşimle en az bir 5 sene de öncesi var yani toplam 32 senedir eşimle birlikteyiz, çok kavgamız oldu ama bizimde bir ağacımız var her zaman birlikte sularız o ağaç biz ölmeden asla solmayacak.

Evlilere tek bir tavsiyem olacak kesinlikle birbirinizle konuşun ve ne olursa olsun geceleri aynı yastıkta uyuyun.
Müslüm,havada karada 3 yıl takmışsın bana:) hem evlilikte,hem de öncesinde.
Evlilik 24,öncesi+5=29,iki de fidanımız var,sulayıp duruyoruz:),biri bayağı büyüdü...öbürüde epeyce yeşerdi:DAllah hepsine sağlıklı uzun ömürler nasip etsin.
Yastığa gelince,ben hiç yastık kullanmıyorum Müslüm,ne yapmalıyım????:p
müslüm akpek Üye
Vedat yastıktan aynı yatağı kastetmiştim, gelde sana carfurdan yastık alayım hemde kuş tüyü.
vedatakkas Üye
müslüm akpek;201073 wrote:Vedat yastıktan aynı yatağı kastetmiştim, gelde sana carfurdan yastık alayım hemde kuş tüyü.
yatak için eyvallah,ancak yastıkla bir türlü uyuyamıyorum.Sadece otururken sırtıma koyuyorum:p
servet BÜYÜKTEKE Üye
aynı yastıkda uyumak bu sözü bir arkadaşım daha söylemişti daha o zamnlar bekardım evlenirsen kavğa dahi etsen eşinle akşam aynı yastığa baş koy derdi uzubn yıllar evli kamanın sırnı çözmüş bir abimiz de ayını tavsiyede bulunduğuna göre büyüklerin sözlerini tutmak gerek. tecrübe başka bir şey olamalı

Cevap yazmak için hesabınıza giriş yapın.

WhatsApp iletişim